SEVDİGİNİZ KIZA BU AKSAM GÖRÜCÜ GELSE VE ONDAN 2900 KM UZAKTA OLSANIZ :((
-
ne yapardiniz?!?
-
Walla artık bu devirde görücü usulü şeyler dewam ediyorsa demicem...Kısaca gidenin arkasından yas tutmanın bi alemi yok.Koskoca canımTürkiyem'de kız mı yok beahhh!!!!
-
evet biliyorum kiz cok... ama sevdigin kiz dedim...?!
-
kızda seni seviyomu? sevmiyosa yada tanımıyosa hiç bi önemi yok dersen ki seviyo o zaman evlenmez heralde... bu zamanda zorla evlendircek halleri yook...
-
hayir platonik degilim. 3 yıl oldu nerdeyse Allah'a sükür. aileninde benden haberi var ki annesinin elini opup konusmus bir insanim.. ama kiz arkadasim istememesine ragmen illada geleceklermis bu gece..
-
kardeş bu adamlar çoook yüzsüzmüş yaw kız istemio zorla istemeye gidiolar bu ne yüzsüzlük bi sevgilin onla evlenirse Allah Korusun yüzsüz herifin birine sevgilini kaptırmış olcan ve 3 sene boşa gitcek
-
Zengin flnlardır belki... bu devirde parayı veren düdüğü çalar hesabı
-
kesin tikidir bunlar :-)))) bu tikiler kadar yuzsuz yok ki.istemeye gelenlerin hepsi kesin tikidir.kızın dediğine bağlı.kız evete yakın bişiler dio naz yapıyorsa bosver sen kızı.
-
ask mesafe tanımaz
-
aha ben !! dayı aynı olayı ben de yaşadım kaçır maçır dediler hikaye dayı kız istese ona görücü de gelmez en iyisimi unut
-
%100 haklisin kardesim!
Toplam Hit: 7241 Toplam Mesaj: 58