SEVDİGİNİZ KIZA BU AKSAM GÖRÜCÜ GELSE VE ONDAN 2900 KM UZAKTA OLSANIZ :((
-
gelde unut
-
Seni seviyorsa eğer,bekler.
-
Ya sevse bence kıyameti koparır yine de görücü mörücü getirtmezdi eve yanlışsam söyleyin...
-
ben olsam ne yapardım tabiki anasını sikerdim o gelenlerin..molotof atardım dönerlerle satırlarla karsılardım piçleri..
-
dostum sen onu bunu boşver kıza görücü gelmesi gayet normal. 1 değil bin tanegelse nolur yani bi kızı bin kişi ister bir kişi alır sen gurur duy sevgilim güzel diye baksana görücü geliyomuş. ayrıca kız seni seviyosa ne diye moralini bozuyosun. zorla evlendirecek değiller ya madem kızın gönlü yok ama aile verecez diyo kaçırırsın. yok kız evlenmek istiyosa ozaman bu kadar takmana bile gerek kalmaz. sen kıza güveniyosan canını sıkma. benimkinede görücü geldi üstelik 6 farklı aile hepsinede siktiri çekti kız çünkü beni istiyo gözüm arkada değil bunlara gülüp geçiyorum sende böyle yap. canını sıkmaya değmez...
-
ARKADAŞIM SAKIN UZULME
BENİM KIZI DA İSTİYORLAR ANKARA DAN. BEN DE NEREDEYSE O KADAR UZAĞIM.
AYNI KADERİ PAYLAŞIOZ. AMA BEN ANNESİNİ DE TANIORUM SENİN GİBİ.
YANİ BOŞVER , OLMAZSA KIZLARI KAÇIRALIM?
YEMİNLE ÇOK CİDDİYİM HA :D
-
neden 2900 ben sadece onu merak ettim
hani sen samsundasın diğer kişi fizan olsa anladımda
2900 sayıcı bir anısı var herhalde ....km be tüh ama ben olsam cengiz dinlerdim ve istemeye giden kişiyede kesin ddos atardım...çökertirdim abi ya kesin ya
Nikahına Beni Çağır Sevgilim,İstersen Şahidin olurum senin bu adam kim diye soracak olursa:(3lü yapacağımız kişi) ileride anlarsın , dersin sevgilim
-
hoca olayı başka açıdan ele alalım birde belki kız olayı hızlandırmak biraz gaz vermek istiyo sana olamaz mı :D
-
nukeshore bunu yazdı:
hoca olayı başka açıdan ele alalım birde belki kız olayı hızlandırmak biraz gaz vermek istiyo sana olamaz mı :D
valla benim kızda öle demiştim.hep senin dediğinden şupheleniorum lan.
acaba öle mi yapıo?
-
keske oyle olsa gercekten görücü gelmesinden bin kat daha iyi! ama eminim beyler cocuk oyuncagi degil ki sakasi olsun su anda saat 18:00 ve 2 saat kaldi..
Toplam Hit: 8128 Toplam Mesaj: 58