SEVDİGİNİZ KIZA BU AKSAM GÖRÜCÜ GELSE VE ONDAN 2900 KM UZAKTA OLSANIZ :((
-
sen kendinle gurur duy sevdiğin kız güzelmiş oturmayı kalkmayı bilen biriymiş yani aile terbiyesi almıs yoksa görücü gelmezdi. sakın kafana takma eğer o beni yarı yolda bırakmaz diyosan sonuna kadar sev o kızı sonuna kadar güven okıza ve sakın ama sakın gözün arkada kalmasın
-
tebrikler kardeş
tükürük olayı çok hoşuma gitti:Dneyse inşallah mutlu olursunuz
valla ben şahsen 17 yaşındayım evlilik gibi derdim yok:Dama inşallah sizin gibi acı çekmem çeksem bile sonu sizinki gibi olur inşallah
-
dayı sana iki tavsiyem olacak 1.si forumlar arasında atom bombası yapımı anlatılıyor yok o omaz dersen nitro grliselin yapımını yollıyayım
2.si bir şişe büyük al başla yanındada forumlar arasındaki HACETTEPE parçasını dinlemeye başla
-
JaCKaL bunu yazdı:
ne yapardiniz?!?(gerçekten seviyosanız)
ya isyan ya da intihar ederdim -
Connection bunu yazdı:
JaCKaL bunu yazdı:
ne yapardiniz?!?(gerçekten seviyosanız)
ya isyan ya da intihar ederdim
aynen katılıyorum -
Yav Formu Daha Yeni Gordum iLk SayfaLarda uzuLdum Acikcasi Ama Sonra GuLme krizine Girdim Ne o Oyle Tukuruk oLayı :)) Harbi iyi Yapmiş Senin Kiz HeLaL Olsun vaLLa iyi yontem Bari Kahveye Tuz Katsaydı Tam OLurda vaLLaha :)) Dusunun Bi tuzLu Ve TukurukLu Kahve Yauhahaha :)) Kardes Sanada Gozun Aydın Demek Dusuyor İnş. iLerde EvLenir CoLuk Cocuga Kavursursunuz!
Eger iLerde SevgiLim OLursa BenDe Boyle Bir Durumda kaLirsam Bu Tukuruk OLayını Faaliyeti Gecirmesini İsticem :))
-
Gorucunun a.q da ii bisiler gorsun :)