Sevdiiniz&Sevmediniiz Rapciler

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zuxxi
    zuxxi's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Aralık/2003
    Erkek
    oss ye takılan arkadaslar inek olmayın ben
    i ornek alın hiç çalısmadım ama unıversitedeyim adamda az da olsa mantık olsa bu iş kebabtır hayatınızı kısıtlamayın ,nese bu forum yakında oss hakkında yorum formuna donusecek gibi keselim bu bos muhabbeti eminem ve 50 cent e laf atan balta arkadasım sen onlar kadasr ol sana kendimi vercem ama olamazsın.begenmiyosan yorum yap ama salak salaklaf atma ok.bi bok bilmeden konusma. bu arada akhyis eywallah tesekkürler.

    zuxxi...tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zuxxi
    zuxxi's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Aralık/2003
    Erkek
    mc_hot seni sevdim ama bir numara dedigin adam kayboldu gitti be.yani artık number one EMİNEM artık bu konuda milllete laf yetiştirmeye calısmak istemiyorum ok balta balta yazılar yazmayın yine dayanamayıp cevap vermek zorunda bırakmayın beni ok hadi

    zuxxi...tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HiO
    HiO's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2003
    Erkek
    tek bişiy söylüyorum daha konuşmayacam eminem ve 50 cent hakkında. ısrarla eminem ve 50 cent dinleyen ve sevenlerin aklından şüphe ediyorum o kadar. eminem dinleyip de kendilerini rap dinlediini ve rapci olduklarını sananlar biraz düşünün araştırın tupac gibi rap ustasını tanıdıktan sonra bana hak verecek ve küçük ufaklığı dinlemeyi bbırakacaksınız...

    2pac 4ever doubLe 0wnz u!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zuxxi
    zuxxi's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Aralık/2003
    Erkek
    Forumda seviye! (8mm)

    zuxxi...tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HiO
    HiO's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2003
    Erkek
    Forumda seviye! (8mm)

    2pac 4ever doubLe 0wnz u!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HiO
    HiO's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2003
    Erkek
    EnzoFerrari bunu yazdı:
    -----------------------------
    pek pazla yabancı rap dinlemiyorum hit parçaları dinliyorum onlarında müzikleri hoşuma gittiği için. 50cent in in da club epey ses getirdi ben adamı sevmiyorum sırtlana benziyo sadece Şarkının arkasındaki ritm iş yapıyor doğruya doğru. o ritmin üzerine ben ana bacı küfretsem oda dinlenir. nely biras hoşuma gidiyo.
    bide bu aralar bi hipno türedi sean paul onunda sesi biras hoşuma gidiyo

    genelde türkce rap dinliyorum.
    tabiki en başta nefret, ceza, ,izmir coast (under ground takılıyorlar sağlam parçaları var. masraflar size ait olmak üzere isteyene cd sini yollayabilirim) ,Silahsız kuvvet, sagopa, erci-e, cartel favorilerim. ama çok fazla küfürlü olmazsa (sagopa yı ayırıyorum) bütün türkçe rap i dinlemeye çalışırım. hoşuma gitmese de illa hoşuma gidecek bir zamanı vardır.

    gansta Rap ten Rapçilerden nefret ediyorum.
    rap ile hip-hop arasındaki farklar isimli konudan alıntı yapıyorum bu mesajı ben atmıştım
    "rap müzik kafiyeli söz yazma sanatıdır,başka hiç bir şey değil.ister sosyal içeriği olsun isterse de parti müziği olsun farketmez.ancak gangsta rap yapanların hala öğrenemediği bir şey var ki;o da herşeyin olduğu gibi rap"in de belli kurallar çerçevesinde yapılacağı ve bu kuralları onların koymadığı gibi onların değiştiremeyeceğidir.
    rap,küfürsüzdür.
    rap,eğlencelidir.
    rap,öğreticidir.
    rap,bilgi gerektirir.
    rap,eğitim gerektirir.
    rap,kültür gerektirir.
    rap,çocuk oyuncağı değildir.
    rap,ezik müziği asla değildir. "




    ayrıca son bi söz
    "eğer siz türk rap ini desteklemezseniz o taptığınız amerikalı rapçilerin albümünü çok beklersiniz"

    -----------------------------


    bu yazdıklarına kıçımla gülerim ancak. rapte kural yoktur aptal aptal konuşmayın isteyen gangsta rap dinler isteyen rapinde dümdüz gider yetenekli olan rap yapar rap eğitim gerektirmez hiphop kültürüyle yaşayan zencilerin çoğu rapte iyidirler çünkü yaşadıkları ortam böyledir rapte kufur de olur isteyen kufurlu yapar isteen yapmaz. nwa gibi bi gangsta rap grubun önceki rap tekniklerini altust ettigi dogrudur ice-t ice cube dre falan old skool rap tarzını hiçe saymışlardır.

    2pac 4ever doubLe 0wnz u!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HiO
    HiO's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2003
    Erkek
    zuxxi bunu yazdı:
    -----------------------------
    thug_;life adamım sen hem eminemin parçalarındaki kufurlere bozuluyosun hemde kendin eminemden elıntı cumleler kuruyosun ne iş ha ! yok abi eminem tartısılmaz ha bazı parcaları cok cocuksu tarzda ama adamın sadece bu bilindik parcalarını dinleyip te yorum yapmak cok sacma .abi eminem dinledigim zaman kendimi super hissediyorum ok.saga sola kufur etmek istiyorum canım adam oldurmek istiyo kısaca adam sizi alıyo manyak bi dunyanın içine sokuyo olay budur ya bırakın su 2 pac i.
    -----------------------------

    aptal herif o söz nerden eminemin oluyo? ne zaman sahiplendi o söze? without me, my name is, real slim shady gibi parcalar yapan bi piçten ne beklenebilirki? demek canın küfür etmek istiyor adam oldurmek istiyor haaa?seni oyle bi dunyanın icine sokarım ki gorursun eminemi fifti senti beynini delik deşik ettim mi o zaman gorursun farklı bi dunyaya girmeyi sizi korkak bebeler kendiniz gibilerini dinlemeye dvm edin siz em i de d12 nin de dr. dre in de obie trice ın da aftermath recordzunda hepsini *ikiiim

    2pac 4ever doubLe 0wnz u!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CeZa_18_
    CeZa_18_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Aralık/2003
    Erkek
    evet çoğunuzun dediği ğibi 2 pac manyak herif rap konusunda tartışılmaz.
    ben inadına ceza ve nefret diyorum türkçe rap in kralı nefret ve daha sonrada ceza...eminemden neret ederim imkan verseler acı çektirerek gebertmek isterim.eminem in sayesinde ortaya çıkan 50 cent de iyi sayılır belkide ilerde eminem i bile sollayabilir.ben türküm ve türk rap cilerini desteklerim amerikalı gruplara tapmam bu benım düşüncem sizin düşünceleriniz beni ilğilendirmio.

    _Mc.CeZa_18_
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muftu
    Muftu's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Kasım/2003
    Erkek
    GLaDio bunu yazdı:
    -----------------------------
    HiO bunu yazdı:
    -----------------------------
    50 cent, bu adama rapci dien rapten hic anlamıodur bu kadar kotu 1 ses gormedim adam agzını acmadan rap yapıo konusarak hafiften nefret ederim ozellikle son albumde 1 tane bile hit yok.

    -----------------------------

    valla $u yazdigina guleyim mi agliyim mi bilemiyorum
    sen In da club"i hit olarak gormuyosan neyi hit olarak goruyosun bunu bi aciklar misin?¿

    ayrica lyricden once sese bakarak rap yorumu yapani da ilk defa goruyorum
    -----------------------------



    arkadaş bence dediklerin yanlış.50 cent in sesi rapins esi kadar önemsizdir.

    Light Arm!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zuxxi
    zuxxi's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Aralık/2003
    Erkek
    olum HIO sen tam bi baltaymısın ya.beni baska dunyalara sokup beynimi delik deşik etcekmiş olum annen senin totunu baglarken ben otobuse tam bilet atıyodum.senin cozulemez sorunların var .



    _______________________________________________

    Ayrıca korkak olan asıl sensin.sen hala 2 pac e takılmaya devam et.adamın su an nerede ne bok yapyıgını bilen yok.Eminem dinlemeden de sarkı sozlerinin alıntı olup olmadıgını anlayamazsın tamam.senin gibi hasta beyinlerle ugrasamam bana sacma sapan cevaplar verme tamammı.2 pac nerde abi bana bi cevap ver bu boktan herifin neden bi singılı albumu cıkmıyo.hala 6-7 yıllık parcalarını dinliyosunuz. 700) { a = im.width; b = im.height; im.width = '700'; im.height = b / (a / 700); im.className = 'ForumResimGaleri'; //eval("pop" + String(i) + " = new Function(\"pop = window.open('" + im.src + " ','fullscale','scrollbars=1,resizable=1'); pop.focus();\")"); //eval("im.onclick = pop" + String(i) + ";"); if (document.all) im.style.cursor = 'hand'; if (!document.all) im.style.cursor = 'pointer'; im.title = ''; } else if (im.width > 200 && im.src.indexOf('navbar') < 0) { if (document.all) im.style.cursor = 'hand'; if (!document.all) im.style.cursor = 'pointer'; im.title = ''; im.className = 'ForumResimGaleri'; } } } ResimBoyutlandir();