Sevgilime İlginç Ve Unutamayacağı Bir Hediye Almak İstiyorum
-
Ona söylediğin yalanları bi demet gül eşliğinde itiraf et
eminol ömür boyu o bi demet gülü unnutmaz
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------
bi tane dalga var netten alabiliosun sanırım. aha böle bi istiridye içini açıosun inci cıkıyor yanında zamazingoları var işte kolye yapıosun hede hödö. al işte kızlar sever böle şeyleri :F
-----------------------------
bende var ondan evde tutuyom unutamıcağım bi sevgilim olursa ona hediye etçem :D -
kendin bişiler yap derim..
Git eczaneden kapsül haplardan al rengarenk olanlardan..
Sonra eve gelip hepsninin içini boşalt.
Daha sonra içlerine küçük kağıtlarda birsürü güzel söz yazıp geri kapat.
Yada şiir yaz,yada yaşadığınız güzel anları yaz..
Daha sonra sana hastayım,doktor çare olarak bu ilacı tavsiye etti bi bakarmısın de ve ver :) (tamambu kısmı tartışılır daha güzel bi sunum olabilir)
-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-
Sonra ne biliyim işte git bi çiçekçiden gül yaprakları al hepsinin üzerine kazıyarak seni seviyorum yaz yada yan yana koyarak harf kazıyarak bişiler yaz..
Fanusta bi kaç balık alıp yağlı kağıtla senii seviyorumda yazabilirsin :) yada balıkların üzerine neon kalemle yaz belli bi süre suda dağılmıyo ışıkları kapat mor ışık tut balıkların üzerinde seni seviyorum yazsısı dalgalansın parlasın :)
Aklıma geldikçe buraya yazarım :)
-
ben de takip edeyim,unutmamak lazım :)
-
hoca bak forumda yazdıklarından okuduğum kadarıyla belli ki sen bu kızı çok seviyorsun her daim böle fazla kaptırma kendini deyip çiçeği burnunda aşığa,kıl eden adamlar çıkar ama bilki bu adamlarında bir bildiği var !
Tamam o öyle bir meltemdir ki kaptırmamak aptallıktır kaptırma demicem sana ama onun senin için ne kadar endişelendiğini de düşün.Mesela o sana bir hediye almak için bu kadar çırpınıyo mu ? Üzerinde geniş geniş düşünüyor mu ? Bak aşk'ın kanunu bellidir çok fazla seversen sıkarsın sıktığın anda da s**ilirsin.Hee ilişkinizin akıl hocası ben miyim ? Sadece senin çok fazla sevdiğini gördüm uyarmak istedim tamam amenna her kız bir değil,istisnalar var aşk diye bir şey yok demiyorum sana ama aşkı yok eden yine bizim dizginleyeemdiğimiz duygular oluyor.O da seni seviyordur ama senin sevdiğin kadar değil o ağırdan alırken sen kanat takıp uçarsan sen git ben oralara daha gelmedim diyebilir.Tek dileğim bu sevgini bizlere gösteriyor olmandır yengeye de bu kadar bariz bi şekilde teslim etmişsen kendini demedi deme hocam eğer aşk acıları çekmiş birisi değilse,ruhu hayatın sillelerinden nasibini almış birisi değilse,küçük şeylerle mutlu olabilmeyi öğrenmiş birisi değilse daha şimdiden bilinç altı onu kaçınılmaz bir ayrılığa hazırlamaya başlamıştır demedi deme ama moralini de bozmasın yazdıklarım dediğim gibi sadece çok fazla sevdiğini gördüm ilişkinizin bitmemesi için özellikle de senin üzülmemen için naçizan tecrübemi paylaştım.Ulaşılmaz olduğunu,gerektiğinde postayı koyabileceğini büyük bi hatasında hissettir hocam ara ara yoksa cidden çok üzülürsün,saygılar.. -
hacı bende düşündüm düşündüm veee
http://www.tish-o.com.tr/design.asp buradan bi tshirt tasarlamaya karar verdim.en azından kendi tasarımın ve bir tek onda olacak daha güzel fikir bulursan banada söyle :)
-
bende seviglime şimdi sosyal mühendislik yapıyordum konu denk geldi anlatayım sizede.
sevgilime hediye olrak yüzük alcam bunun için parmak ölçüsünü almam gerek . msnde dedim ki bana işaret parmagın ve
yüzük parmagının cevresinin kalınlıgını ve uzunluklarını söyle. integralden hesaplıyprum kişilk tahlili yapıyor çıkan sonuça göre söledi birşeyler hesaplıyor gibi yaptım sonrada uydurdum birşeyler ablasının kinide söledi güya onada hesapladım peşine hemen
b siparişi verdim ölçüyü verip :D.
-
resimli bardak yaptır gitsin ama tasarımını kendin yap.Ama gerçek fikrim ise şudur
Ne verdiğin değil nasıl verdiğin önemlidir..
-
100 megabit quicknet abonelegi .
-
Resimden puzzle ( yapboz ) yaptir.. adres www.yapboz.info
yada resimlerinizin de oldugu takvim yaptır..
12 ay, her ay da farklı bi resim :)