Sevgilime İlginç Ve Unutamayacağı Bir Hediye Almak İstiyorum
-
yazının tamamını okumadım ama ben şöyle bir hediye yaptırmıştım..
İnternetten x gazetesinin kız arkadaşımın doğum tarihinin olduğu eski ilk sayfasını buldum orjinal boyut için gerekli yerler ile görüştüm , küçük bir haberin yerine kız arkadaşımın bebeklik fotoğraflarındna birini koyup altına kendi haberimi yazdım ve bir matbaa da bunu bastırıp kendisine hediye ettim.
-
Bebek yapmayı deneyın :]
Bebeğe baktıkca senı hatırlar Hayatada unutmaz :]
Unutur dıyen varsa cıksın karsıma :]
-
sevgilinse hiçbirşey alma derim hoca..
-
aklıma bi fikir geldi
renk değiştiren kupalarla ilgili
şimdi,sevdiğim kız'ın adı nehir olsun
ve aklıma sagopa kajmer'den bi söz geldi
'piramitin gölgesindeki sihri çöz ! '
ben bu kupa içine sıcak bişey konulmadan önce,dış yüzeyinde sadece piramit gözükecek ama
sıcak sı konulunca altında bi nehir çıkacak.
ve piramitin gölgesindeki sihri çöz yazacaknasıl olur ? :D
-
al artık da sen de kurtul biz de
-
batuhan14 bunu yazdı:
-----------------------------
aklıma bi fikir geldi
renk değiştiren kupalarla ilgili
şimdi,sevdiğim kız'ın adı nehir olsun
ve aklıma sagopa kajmer'den bi söz geldi
'piramitin gölgesindeki sihri çöz ! '
ben bu kupa içine sıcak bişey konulmadan önce,dış yüzeyinde sadece piramit gözükecek ama
sıcak sı konulunca altında bi nehir çıkacak.
ve piramitin gölgesindeki sihri çöz yazacaknasıl olur ? :D
-----------------------------bunu yapabiliyorsa ekonomik krizi çözsün işsizlik azalsın hepimiz için ölümsüz olsun :/
-

Seccade al. Namazla tanıştır onu;)
-
cemnet bunu yazdı:
git bi balon al sen şişir onu ver kıza sonra. Odansında felan kalsın hani hesapda sürekli yanında hissetmesi için :D Eğer denersen banada haber ver uyguluycam :D
muhah aklıma bir fikir geldi;şimdi bir balon alıyorsun. sonra kurufasulye nohut falan yiyorsun. :D vucuodunda oluşan gazla balonu şişiriyorsun :D sonra bağlayıp kız averiyorsun. diyorsun ki: aşkım bu benim nefesimle şişirdiğim balon, nefesim hep yanında olsun diye odana koy, ilerde birgün ayrılırsak beni unutursan içindeki havayı solu :D beni hatırlarsın de...
böylelikle ileride yiyeceğin tekmenin de intikamını almış olursun :D
seni de hiç unutamaz :D
-
Bence unutmasını istemiyosan bi sakız al hediye diye siddin sene unutamaz o hediyeni yemin ederim xD xD
-
rapid premium al. yılda bir yenilersin, hiç unutmaz. bana alsan ben de unutmam xD