folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sevgilime İlginç Ve Unutamayacağı Bir Hediye Almak İstiyorum

Sevgilime İlginç Ve Unutamayacağı Bir Hediye Almak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca bak forumda yazdıklarından okuduğum kadarıyla belli ki sen bu kızı çok seviyorsun her daim böle fazla kaptırma kendini deyip çiçeği burnunda aşığa,kıl eden adamlar çıkar ama bilki bu adamlarında bir bildiği var !

Tamam o öyle bir meltemdir ki kaptırmamak aptallıktır kaptırma demicem sana ama onun senin için ne kadar endişelendiğini de düşün.Mesela o sana bir hediye almak için bu kadar çırpınıyo mu ? Üzerinde geniş geniş düşünüyor mu ? Bak aşk'ın kanunu bellidir çok fazla seversen sıkarsın sıktığın anda da s**ilirsin.Hee ilişkinizin akıl hocası ben miyim ? Sadece senin çok fazla sevdiğini gördüm uyarmak istedim tamam amenna her kız bir değil,istisnalar var aşk diye bir şey yok demiyorum sana ama aşkı yok eden yine bizim dizginleyeemdiğimiz duygular oluyor.O da seni seviyordur ama senin sevdiğin kadar değil o ağırdan alırken sen kanat takıp uçarsan sen git ben oralara daha gelmedim diyebilir.Tek dileğim bu sevgini bizlere gösteriyor olmandır yengeye de bu kadar bariz bi şekilde teslim etmişsen kendini demedi deme hocam eğer aşk acıları çekmiş birisi değilse,ruhu hayatın sillelerinden nasibini almış birisi değilse,küçük şeylerle mutlu olabilmeyi öğrenmiş birisi değilse daha şimdiden bilinç altı onu kaçınılmaz bir ayrılığa hazırlamaya başlamıştır demedi deme ama moralini de bozmasın yazdıklarım dediğim gibi sadece çok fazla sevdiğini gördüm ilişkinizin bitmemesi için özellikle de senin üzülmemen için naçizan tecrübemi paylaştım.Ulaşılmaz olduğunu,gerektiğinde postayı koyabileceğini büyük bi hatasında hissettir hocam ara ara yoksa cidden çok üzülürsün,saygılar..

-----------------------------

1 saat öncesine kadar az çok hak verirken şimdi sonuna kadar hak veriyorum. satır satır okuyun bunu. uygulayında. ve son bir tavsiye, kendinizi karşınızdakinden daha çok düşünün. en azından daha az pişman olursunuz.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legende
    legende's avatar
    Erkek

Arkadaşların da ediği gibi :) sıradan hediye alıp unutamıyacağı bir şekilde verebilirsin

Tarikat -Ül Tahribat
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BarX
    BarX's avatar
    Erkek

ayrıl, snra tkrar brleş hayatta unutamaz

Defolu caddelerde fotomontaj..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

hocam bak bardaklar var üstüne resminizi bastır. Normalde görünmüyor resim normal bildiğin bardak gibi duruyor

beyaz bardak :) İçine sıcak bişiler koyunca çay su felan ne bilim öyle bişiler işte bardağın üstünde resim çıkıyor.

Bastırdığın resim ikinizn güzel bir resmini bastır derim. Ha ayrıca biri uyarmış. Harbiden bende uyarim kaptırma

kendinii.... Ben dedim kaptırmam :) Ama sonradan gidince bi süre başı götü kaybediyon demedi deme...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dozer al dozer

hoca kızın adı yazılı küçük kalp şeklinde bir pasta al kutusundada ...nın kalbi yazsın

ama bence dozer al çok etkileyici olur

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Bir tane kırmızı gül al...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

hediyenin güzelliği bütçen ile doğru orantılıdır git  audi mercedes vs. al bak gör hiç unutuyormu :)

ben öğrenciyim işsizim diyorsan ufak bir hediye alacaksın o hediyeye anlam yüklemek için kafa patlatacaksın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emirlik
    emirlik's avatar
    Erkek

lahmacun salonuna götür lahmacun hediye et:)...acılı acılı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Paşa kız arkadaşını sinemaya götür. Bastır parayı bir videonu çeksinler ve film arasında herkesin önünde büyük ekranda sevgini dile getir. Doğum günü içinse atıyorum adı Şukufeyse Şukufe seni çok seviyorum doğum günün kutlu olsun de :)

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Hacı beyaz showda'da vardı bir aralar.

http://www.hediyedenizi.com/DogumGunu/dogum_gunu.php  

TURKCELL
Toplam Hit: 21356 Toplam Mesaj: 77