Sevgilime İlginç Ve Unutamayacağı Bir Hediye Almak İstiyorum
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
hoca bak forumda yazdıklarından okuduğum kadarıyla belli ki sen bu kızı çok seviyorsun her daim böle fazla kaptırma kendini deyip çiçeği burnunda aşığa,kıl eden adamlar çıkar ama bilki bu adamlarında bir bildiği var !
Tamam o öyle bir meltemdir ki kaptırmamak aptallıktır kaptırma demicem sana ama onun senin için ne kadar endişelendiğini de düşün.Mesela o sana bir hediye almak için bu kadar çırpınıyo mu ? Üzerinde geniş geniş düşünüyor mu ? Bak aşk'ın kanunu bellidir çok fazla seversen sıkarsın sıktığın anda da s**ilirsin.Hee ilişkinizin akıl hocası ben miyim ? Sadece senin çok fazla sevdiğini gördüm uyarmak istedim tamam amenna her kız bir değil,istisnalar var aşk diye bir şey yok demiyorum sana ama aşkı yok eden yine bizim dizginleyeemdiğimiz duygular oluyor.O da seni seviyordur ama senin sevdiğin kadar değil o ağırdan alırken sen kanat takıp uçarsan sen git ben oralara daha gelmedim diyebilir.Tek dileğim bu sevgini bizlere gösteriyor olmandır yengeye de bu kadar bariz bi şekilde teslim etmişsen kendini demedi deme hocam eğer aşk acıları çekmiş birisi değilse,ruhu hayatın sillelerinden nasibini almış birisi değilse,küçük şeylerle mutlu olabilmeyi öğrenmiş birisi değilse daha şimdiden bilinç altı onu kaçınılmaz bir ayrılığa hazırlamaya başlamıştır demedi deme ama moralini de bozmasın yazdıklarım dediğim gibi sadece çok fazla sevdiğini gördüm ilişkinizin bitmemesi için özellikle de senin üzülmemen için naçizan tecrübemi paylaştım.Ulaşılmaz olduğunu,gerektiğinde postayı koyabileceğini büyük bi hatasında hissettir hocam ara ara yoksa cidden çok üzülürsün,saygılar..
-----------------------------Ben daha ne diyim sana bilmiyorum ki ihtimaller ihtimaller ..
-
git bi balon al sen şişir onu ver kıza sonra. Odansında felan kalsın hani hesapda sürekli yanında hissetmesi için :D Eğer denersen banada haber ver uyguluycam :D
-
-
hocam bence bişe alma kapısının önüne güllerden falan seni seviyorum yaz geç otur başına :D camdan seni seyretsin bunu farklılaştırıp benzinle falanda yapabilirsin bi filmde görmüştüm etkili olmuştu :D
-
senin için ölürüm de vede delikanlı ol öldür kendini
-
o kızdan ayrılacaksın emin ol
-
call of duty modern warfare 2 yi al emin ol cilgina doner
-
aslında bu kızla senin arandaki muhabbetle ilgili bir şey.. belki çok saçma gelecek size ama bi maille içinden geçenleri(orjinal olacak tabi biraz) yazsa bile kızın
gözü toksa mutlu edebiliyor..ha güzel hediye almayı burada yadırgamıyorum fakat kız arkadaşınla senin arandaki muhabbeti iyi bilmelisin..yani onu mutlu
edebilecek şeyi arıyorsan tabi..
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
o kızdan ayrılacaksın emin ol
-----------------------------bayram sonu ailesine konuyu açacak muhtemelen bu yaz isteyeceğiz söz falan nişan. Tabi nasipse büyük konuşmuyorum yine. Ama yok öyle ayrılırız falan. Hani toy zamanlar olur hoşlandığını sanırsın sadece abazalıktır yada yalnızlıktır. o değil yaşımız geçiyor bile bizim :) evde kalcaz yoksa :P
-
ben seramikimsi sekılde kalpten bır kolye almıstım. ustunede onun ısmı ıle benım ısmımı yazdırıp kırmızı bır kalp koydurmustum ve cok ufak bır pırlantayıda kolyenın ustune ekletmıstım. Durum cok guzeldı ınan bana ve arkadaslarında dedıgı gıbı aldıgın hedıyeden daha cok verdıgın taktık onemlıdır. Mesela bır reklamda ızlemıstım. adam erkenden uyanıp uyayan manıtasının yuzuk parmagına ıpı baglıo ve alıp ıpın ucunu dısarı karsıkı bınanın catısına cıkıyo ve cekıp ıpı hafıfce uyandırıo manıtayı :D sonra yuzugu ıpten hooop bırakıo ve yuzuk dogru manıtanın parmagına. boyle bır teklıfı reddetmek ne mumkundur hacılar?