Sevmediğiniz Birisini O Fark Etmeden Nasıl ÖLDÜRÜRDÜNÜZ?
-
Psikopat arkadaşlar özellikle yazsın.
Favori 1: Yediği ekmeğin ya da çorba vs. içine kristal tozları atardım. Kristal tozları miğdeyi yavaş yavaş deler.
Favori 2: Yapılması zor ama yinede anlatam (hani belki yapacaklar vardır die) adama bi şekilde saf alkol buzları yedirirdim. Mesela içki içerken olabilir. Alkol buzu miğdede hemen erir ve adam çok fazla alkol almış gibi olur sonrada alkol komasından nalları diker.
-
ben gizli iş sewmm olduresiye doverim:))
-
arkasına çaktırmadan geçer pompalıyla kafasını uçururum FARK etmemiş olur
zuhahahahahahahah
-
siktir et Allah'ından bulsun diyerek...
-
1 damla siyanür yada civa koklat saniye çekmez
-
aklıma bi tane daha geldi. Yanılmıyorsam 1 gr nikotinin atı öldürüyor. Herifin pekmezinin veya ne bileyim herhangi bir haltın içine filtrelerden özenle çıkartılmış nikotin damlacıklarını koyardım. Ama çok kayardım. gerçi o anki psikopatlığıma kalmış bişi ama..
-
öldürdükten onra fark etse ne olur etmese ne olur
-
aforizma bunu yazdı:
öldürdükten onra fark etse ne olur etmese ne olur
katılıyorum
-
abi hiç mi kafanız çalışmıyo yaw. Fark edilirse mapse girersin bişi olmaz yani 5-10 yıl yatar çıkarsın. 5-10 yıl dediğin nedir ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Aklınızı çalıştırın biraz ayrıca konuyuda dağıtmayın, yaratıcı olun. EĞİTİM ŞART.
-
arkadan yaklasıcaksın ve boynunu kırıcaksın bu kadar basittt bence........
-
ferhatmartin bunu yazdı:
abi hiç mi kafanız çalışmıyo yaw. Fark edilirse mapse girersin bişi olmaz yani 5-10 yıl yatar çıkarsın. 5-10 yıl dediğin nedir ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Aklınızı çalıştırın biraz ayrıca konuyuda dağıtmayın, yaratıcı olun. EĞİTİM ŞART.
ya dostum== Sevmediğiniz birisini o fark etmeden Nasıl ÖLDÜRÜRDÜNÜZ?== demedinmi sen?? alah alah sana eğitim şart . hem psikopatlık yapıyon hemde öldürdüğün adam seni gördü diye hapse giriyon.. dostum, o sevmediğin adamı öldürmedinmi sen seni nasıl şikayet etsin..
Haa eğerki gelecekte ise filmlerdeki gibi gözlerdeki son ekranı alabilirsin