Sevmediğiniz Birisini O Fark Etmeden Nasıl ÖLDÜRÜRDÜNÜZ?
-
bıçaklarım sonra polisler yakalamasın diye asit dökerim .oldu...
-
kafasına silah dayardım kendini aşağı atmazsan seni vururum derdim oda atardı atmazsa vururdum ama tarsa intihar olur bakın intihar süsü de deil düpe düz intihar kendi atladı.D
-
nickimyok bunu yazdı:
kafasına silah dayardım kendini aşağı atmazsan seni vururum derdim oda atardı atmazsa vururdum ama tarsa intihar olur bakın intihar süsü de deil düpe düz intihar kendi atladı.D
valla iyi fikir bak bu çok yaratıcı ve sağlam bir yol...ama polisler inşallah o adamı sevmediğini billmiyordur bilirseler ilk şüpheli sensin
-
sevmediğim birsine saygım varsa acısız öldürürdüm CO(kabonmonoksit) gazıyla zehirlemek hem acısız hemde dehşet manyak bir yöntem!
ama o zaat tam şerefsizle işkence yöntemleriylede öldüremezsem.en haince yöntemlerden biiri olan yatakta fahişelerin koynunda öldürürdüm fotolarını çekip ailesine yollardım cesetten aldığım manalı bir kesitide yolladıktan sonra kalan kısmnı yok ederdim.(bu yöntem tavsiye edilmeyen bir yöntemdir başarısızlığa uğraşmıştır)
şaka şaka korkmayın
-
hoja acı çektirerek öldürürdüm herhalde kulaklarını keserdim ilk parmaklarını keserdim tabe en sonda gırtlaanı ama eldiven bere şart tabeki iz bırakmıcan temiz çalışcan.. sonrada sigaramı yakar olay mahalinden ayrılırdım (ulan bende pisiko oldum 2 dakkada he
)
-
Olay adamın anlamaması değilki,bide millet çeker vururum cart curt demişte çok kurtlarvadisi izlemiş onlar : ) kolay değil birde olay sadece adamın anlamaması olayı değil.Otopside çıkmaması.Yok dondurulmuş alkol buzları bilmemneler cart curt hikaye bırak onu buz yapıp içkisine atmayı eğer %100 alkol kokladıysanız ne kadar keskin bir kokusu olduğunu bilirsinizki bu koku buz olduğundada ortaya çıkacaktır.
-
eğer acı çektirmek istiyorsam,bütün parmakları çekiçle kırar,tırnaklarını çekerdim..sonrada keserdim
eğer farkettirmeden öldürmek istiyorsam sigarasına(tütünün içine) kan damlatırdım
-
çeker silaaa vururum
-
nickim yok süper fikir ahkketten demek adam intihar etti haaa hahahahahaa lan hiç gülceğim yoktu ya peki adam atlamassa silahlan vurmayacan hahaahha o zaman adam kaçar a.q dimi.adam anlarsa silahlan bu beni gerçekten vurmayacak beni aşağı atmaya çalışıyor derse ne yapcaz ortak hahahahaha lan ama salak birini bulsan yaparız haa aklıma yattı bu fikir önemli olan adamı ikna etmekte
-
Valla kızsa yatağa bağlar tecavüz ederdim...Erkekse beyzbol sopamla bi güzel döverdim.....