folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Sevmediğiniz Birisini O Fark Etmeden Nasıl ÖLDÜRÜRDÜNÜZ?

Sevmediğiniz Birisini O Fark Etmeden Nasıl ÖLDÜRÜRDÜNÜZ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek
    hocam sevmedıgın bırımı var da bızden bılgı alıyon sole sıkalım kafasına kımse senı fark etmemiş olu bizi fark eder :P:P:P

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek
    şebeke suyuna çeşitli zahirli karışımlardan katarak toplu kıyım yapılarak olaya devlet süsü verilebilir veya uzaktan sniper ile usta bi atışla tıklanabilir gibi  ama toplu kıyım dha ıyı sankı :P:P:P:P:P

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

hissetdirmeden iğneyle hava veririm damarlarına

boş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay_666
    cagatay_666's avatar
    Erkek

uyurken kızgın yağ dökerim muahhaha muahaha
    şaka bi yana uyurken omuriliğine yumuşakca dokunurum
    adam felç olur
    ama o anki psikopatlık halime bakar tabii...

YA TAM SUSTURURUM YA KAN KUSTURURUM
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zob
    zob's avatar
    Erkek

1-Ustune Viruslu(HIV- yada Ebola) kan damlatilmis raptiyeyi ayakabisinin icine koyabilirsin Kesin degil bu Alahdan Umut kesilmez bu durumlarda :)

2-Odasina Akrep vs gibi zehirli bi yaratik birakabilirsin

3-Sigarasinin filtresine siyanur damlata bilirsin

4-Adamin alerjisi olan seyi ogrenip Kiz arkadasina bu madden yapilmis bisi yedirmek adam kizi opmeye kalktiginda direk Alerjik reaksyon baslar :))

5-Adamin yataginin altina jilet yada camdan bi alan yapip yatagina bu alan buyukliginde delik aclip sonra yatagin ayaklarinida iice zayiflattiktan sonra uyku saatini beklemek

6-Ekmek yada hamur isi bi tabak hazirlanir bu hazirlanirken un yerine cimento kullanirir ve adamin karninda katilasmasi beklenir :) tozu direk kana da enjekte edebiliriz

7-Kullandigi Goz damlasi,dismacunu yada vs gibi bisiyin icine asit bazli bisi koymakta oldurmese bile Surundurur :)

8-Adam uyurken discilerin kullandigi local anztezi spreyiyle bilegini uyusturup damara agzi acik siringa ignesi takilabilir

Zip Zip KAnguru ████»Kangurulara Ozgurluk!!!! «████
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kapo
    Kapo's avatar
    Erkek

Fark ettirmeden değil ama göstere göstere ve çok acılı bir biçimde öldürme yöntemi:

Sağlam bir fıçı bulunur ve adam kafası dışarıda kalacak şekilde fıçıya kilitlenir. Daha sonra hergün adamı düzenli olarak etle,sütle,balla,kaymakla beslersin.Bu arada ihtiyacı gelen adam mecburen fıçının içine pisler.Sen azimle adamı doyurmaya devam edersen,adam kendi pisliği içinde çürüyerek çooook feci şekilde can verecektir.

Aha bu yolla cinayet işlemişte sayılmazsın ve en fazla adam alıkoymak suçundan yargılanırsın...

(Bu yöntem metal fırtına kitabı ve yabancı bir filmden alıntıdır)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    harbidende balkona cağrırım sonra atarım aşşa arkasındanda bi ton ağladımmı kimsecikler anlamaz a.q

NesTo | same shit diffirent asshole
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sdOscr
    sdOscr's avatar
    Erkek
    bende sanırım adamı ılk once doverdım sonra yere yatırıp kalbine yavasca bir bıcak sokardım oldururken gozlerımın ıcıne bakmasını saglarım. (:

Zahirimde zuhur eden ilk şerefsizlik abidesi.Yıktı gitti batınımı adilik efektli sillesi.Çiviyi çakıp sökünce kalmaz mı sanki izi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TEINER
    TEINER's avatar
    Erkek

1-2 hafta takip edip kuytu bi köşede bayıltırdım gözlerini oyup kulak zarlarını patlatırdım dilini kesip dişlerini sökerdim ellerini ve ayalarını kesip orda bırakırdım beni görse bile kimseye bu yaptı  diyemez sonra istersen kendini öldürsün yada öyle yasasın

Zayıflar,kazanmak için bizleri kendi gücümüzden utadırmaya mahkumdurlar.
Toplam Hit: 24044 Toplam Mesaj: 90