Sevmediğiniz Birisini O Fark Etmeden Nasıl ÖLDÜRÜRDÜNÜZ?
-
Removed...
-
hocam sevmedıgın bırımı var da bızden bılgı alıyon sole sıkalım kafasına kımse senı fark etmemiş olu bizi fark eder :P:P:P
-
şebeke suyuna çeşitli zahirli karışımlardan katarak toplu kıyım yapılarak olaya devlet süsü verilebilir veya uzaktan sniper ile usta bi atışla tıklanabilir gibi ama toplu kıyım dha ıyı sankı :P:P:P:P:P
-
hissetdirmeden iğneyle hava veririm damarlarına
-
uyurken kızgın yağ dökerim muahhaha muahaha
şaka bi yana uyurken omuriliğine yumuşakca dokunurum
adam felç olur
ama o anki psikopatlık halime bakar tabii... -
1-Ustune Viruslu(HIV- yada Ebola) kan damlatilmis raptiyeyi ayakabisinin icine koyabilirsin Kesin degil bu Alahdan Umut kesilmez bu durumlarda :)
2-Odasina Akrep vs gibi zehirli bi yaratik birakabilirsin
3-Sigarasinin filtresine siyanur damlata bilirsin
4-Adamin alerjisi olan seyi ogrenip Kiz arkadasina bu madden yapilmis bisi yedirmek adam kizi opmeye kalktiginda direk Alerjik reaksyon baslar :))
5-Adamin yataginin altina jilet yada camdan bi alan yapip yatagina bu alan buyukliginde delik aclip sonra yatagin ayaklarinida iice zayiflattiktan sonra uyku saatini beklemek
6-Ekmek yada hamur isi bi tabak hazirlanir bu hazirlanirken un yerine cimento kullanirir ve adamin karninda katilasmasi beklenir :) tozu direk kana da enjekte edebiliriz
7-Kullandigi Goz damlasi,dismacunu yada vs gibi bisiyin icine asit bazli bisi koymakta oldurmese bile Surundurur :)
8-Adam uyurken discilerin kullandigi local anztezi spreyiyle bilegini uyusturup damara agzi acik siringa ignesi takilabilir
-
Fark ettirmeden değil ama göstere göstere ve çok acılı bir biçimde öldürme yöntemi:
Sağlam bir fıçı bulunur ve adam kafası dışarıda kalacak şekilde fıçıya kilitlenir. Daha sonra hergün adamı düzenli olarak etle,sütle,balla,kaymakla beslersin.Bu arada ihtiyacı gelen adam mecburen fıçının içine pisler.Sen azimle adamı doyurmaya devam edersen,adam kendi pisliği içinde çürüyerek çooook feci şekilde can verecektir.
Aha bu yolla cinayet işlemişte sayılmazsın ve en fazla adam alıkoymak suçundan yargılanırsın...
(Bu yöntem metal fırtına kitabı ve yabancı bir filmden alıntıdır)
-
harbidende balkona cağrırım sonra atarım aşşa arkasındanda bi ton ağladımmı kimsecikler anlamaz a.q
-
bende sanırım adamı ılk once doverdım sonra yere yatırıp kalbine yavasca bir bıcak sokardım oldururken gozlerımın ıcıne bakmasını saglarım. (:
-
1-2 hafta takip edip kuytu bi köşede bayıltırdım gözlerini oyup kulak zarlarını patlatırdım dilini kesip dişlerini sökerdim ellerini ve ayalarını kesip orda bırakırdım beni görse bile kimseye bu yaptı diyemez sonra istersen kendini öldürsün yada öyle yasasın