Seyit Onbaşının Fotoğrafını Çeken Adam
-
savaştan sonra çekiliyor. kaldırması isteniyor tekrar kaldıramıyor içi boş çekiliyor.
ayrıca, o mermiyi kaldırırken (savaşta) kemiklerinni çatırdadığını duymuş, ropörtajında söylüyor.
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------O savaş ortamında, fotografçı olduğuna inanıyorsun da, 275 kg'luk top mermisini kaldırdığına inanmıyorsun :)
----------------------------- -
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Gazetecilik Sorusu
Yerde ölen bir adam var önce yardımmı edersin yoksa fotoğrafınımı çekersin
-----------------------------önce yardım mı edersin yoksa rol mü çalışırsın olucaktı. yanlış olmuş o :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------vatanını en çok seven adam, işini en iyi yapan adamdır hocam.
-
mermiyi sonra kaldırmalarını istemişler ama savaş esnasında iman gücüyle kaldırdığı için aynı başarıyı sergileyememiş seyyyid onbaşımı. sonra aynı tür merminin içini boşaltmışlar ve çekmişler
-
GoldenBoy bunu yazdı:
-----------------------------mermiyi sonra kaldırmalarını istemişler ama savaş esnasında iman gücüyle kaldırdığı için aynı başarıyı sergileyememiş seyyyid onbaşımı. sonra aynı tür merminin içini boşaltmışlar ve çekmişler
-----------------------------omur kemiklerinde (disklerde) çatlama olmuş hocam bir daha nasıl kaldırsın, rahmetli zaten yapması gerekeni yapmış, fotoğraf da neymiş...
-
sonradan mermiyi kaldırmak istediğinde kaldıramıyor. Bu yüzden merminin içi boşaltılıp öyle resim çektiriliyor. Seyid onbaşı mermiyi kaldıramayinca derki "Beni o cepheye tekrar gönderirseniz ben bu mermiyi yine kaldırırırm"
-
DeliMermi bunu yazdı:
-----------------------------bende içini boşaltıp kaldırdığını duymuştum, maket değil içi boş
-----------------------------aynen
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------profesyonellik duygusallığa yer yoktur derler
-
oturuyorum bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------profesyonellik duygusallığa yer yoktur derler
-----------------------------oturuyorum

koltukta

kardeş bu ne ya :) yaratıcılığınıza hayranım, koltuktan düştüm.