Sigara 10 Lira Olacak !
-
10 lira sigaraya vericegime Esrar alır 3lü sarar 3 4 saat kafasını yasarım !!!
-
Tamam artık Sinirlenmeyecem, İsterlerse 100 Lira yapsınlar, Ben Kaçakçılığından Felan bulurum Yolumu.... Onlaramı kaldım.. :)
-
stok yapmak lazım yada tekel fabrikasına girmek lazım... yad tekili battan satın almak lazım...
-
eğer 10 tl olursa sigara yüzünden millet birbirinin g.tünü keser hale gelir yakında. hırsızlık oranlarını hep birlikte görürüz.
veya
güzel memleketimin güzel insanları bunuda kabullenir..
ufak bi not: sigarayı bırakmak istiyen arkadaşlar bu zamlarla yasaklarla bırakcaksanız sizlere bu aşırı baskılı yasak az bile. sizler için daha daha sert uygulamalar yapılmalı. bişeylerden vazgeçmek için dayatmaların uygulanmasını beklemeyin. unutmayın sigarayı bırakmanız için yasaklara ihtiyacınız yok. her bölgede sağlık merkezleri özel veya devlet e ait olmak üzere mevcut. ve şunlarıda eklemek isterim ki bu sözlerimde kesinlikle artniyetim yok. halka açık işletmelerde yasaklanmasına destek veriyorum ama özel bölümlerde içilmesi problem olmasaydı daha sağlıklı bir uygulama olurdu. ayrıca yere atamadığımız izmariti çöpe atarak bir çok kere çöpün yanmasına neden olduğumu hatırlıyorum. bir yerlerde yanlışlıklar var düzeltildiği zaman daha sağlıklı hale geleceğini düşünüyorum.
sonuç: imf nin zam yapmasına gerek kalmıyor artık:) bizimkiler hallediyor.
not kısa olmadı ama:) neyse böyle düşünüyorum. -
lepusmorris bunu yazdı:
-----------------------------eğer 10 tl olursa sigara yüzünden millet birbirinin g.tünü keser hale gelir yakında. hırsızlık oranlarını hep birlikte görürüz.
veya
ufak bi not: sigarayı bırakmak istiyen arkadaşlar bu zamlarla yasaklarla bırakcaksanız sizlere bu aşırı baskılı yasak az bile. sizler için daha daha sert uygulamalar yapılmalı. bişeylerden vazgeçmek için dayatmaların uygulanmasını beklemeyin. unutmayın sigarayı bırakmanız için yasaklara ihtiyacınız yok. her bölgede sağlık merkezleri özel veya devlet e ait olmak üzere mevcut. ve şunlarıda eklemek isterim ki bu sözlerimde kesinlikle artniyetim yok. halka açık işletmelerde yasaklanmasına destek veriyorum ama özel bölümlerde içilmesi problem olmasaydı daha sağlıklı bir uygulama olurdu. ayrıca yere atamadığımız izmariti çöpe atarak bir çok kere çöpün yanmasına neden olduğumu hatırlıyorum. bir yerlerde yanlışlıklar var düzeltildiği zaman daha sağlıklı hale geleceğini düşünüyorum.
not kısa olmadı ama:) neyse böyle düşünüyorum.
-----------------------------Garip bir Beyan olmuş Toparlasan tam olarak ne Demek istedin anlayamadım sanırım...
Anladım bişeyler ama Bana Öyle geliyorki İçindeki asıl şeyi Belirtemedin sen. :)
DipNot: İçimden geldi dayanamayacam : Allah Bu Zammı yapanın yapacak olanın Bin belasını versin.!!!
-
süpermiş bana ticari kapi açıldı :/
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
kaçak sigaraya devam
-----------------------------yollasan ölecen demi :| muş tütünüde yolla..
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
stok yapmak lazım yada tekel fabrikasına girmek lazım... yad tekili battan satın almak lazım...
-----------------------------Aslında Mantıklı o_O
-
Yeco bunu yazdı:
-----------------------------MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------Aslında Mantıklı o_O
-----------------------------Stokta nereye kadar biter bi gün dimi...
Stok yapacak Birikimi olanlar Birikimlerini Sigarayamı yatırsın buda ayrı bir handikap. !!
-
ShockMan bunu yazdı:
lepusmorris bunu yazdı:
-----------------------------eğer 10 tl olursa sigara yüzünden millet birbirinin g.tünü keser hale gelir yakında. hırsızlık oranlarını hep birlikte görürüz.
veya
not kısa olmadı ama:) neyse böyle düşünüyorum.
-----------------------------Garip bir Beyan olmuş Toparlasan tam olarak ne Demek istedin anlayamadım sanırım...
Anladım bişeyler ama Bana Öyle geliyorki İçindeki asıl şeyi Belirtemedin sen. :)
DipNot: İçimden geldi dayanamayacam : Allah Bu Zammı yapanın yapacak olanın Bin belasını versin.!!!
hocam bunlar ayık kafayla konuşulcak şeyler değil =) ama özetle dipnotunda belirttiğin gibi..