folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Sigara 10 Lira Olacak !

Sigara 10 Lira Olacak !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    10 lira sigaraya vericegime Esrar alır 3lü sarar 3 4 saat kafasını yasarım !!!

www.tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Tamam artık Sinirlenmeyecem, İsterlerse 100 Lira yapsınlar, Ben Kaçakçılığından Felan bulurum Yolumu.... Onlaramı kaldım.. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    stok yapmak lazım yada tekel fabrikasına girmek lazım... yad tekili battan satın almak lazım...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

eğer 10 tl olursa sigara yüzünden millet birbirinin g.tünü keser hale gelir yakında. hırsızlık oranlarını hep birlikte görürüz.

veya

güzel memleketimin güzel insanları bunuda kabullenir..

ufak bi not: sigarayı bırakmak istiyen arkadaşlar bu zamlarla yasaklarla bırakcaksanız sizlere bu aşırı baskılı yasak az bile. sizler için daha daha sert uygulamalar yapılmalı. bişeylerden vazgeçmek için dayatmaların uygulanmasını beklemeyin. unutmayın sigarayı bırakmanız için yasaklara ihtiyacınız yok. her bölgede sağlık merkezleri özel veya devlet e ait olmak üzere mevcut. ve şunlarıda eklemek isterim ki bu sözlerimde kesinlikle artniyetim yok. halka açık işletmelerde yasaklanmasına destek veriyorum ama özel bölümlerde içilmesi problem olmasaydı daha sağlıklı bir uygulama olurdu. ayrıca yere atamadığımız izmariti çöpe atarak bir çok kere çöpün yanmasına neden olduğumu hatırlıyorum. bir yerlerde yanlışlıklar var düzeltildiği zaman daha sağlıklı hale geleceğini düşünüyorum.

sonuç: imf nin zam yapmasına gerek kalmıyor artık:) bizimkiler hallediyor.

not kısa olmadı ama:) neyse böyle düşünüyorum.

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

lepusmorris bunu yazdı:
    -----------------------------

eğer 10 tl olursa sigara yüzünden millet birbirinin g.tünü keser hale gelir yakında. hırsızlık oranlarını hep birlikte görürüz.

veya

ufak bi not: sigarayı bırakmak istiyen arkadaşlar bu zamlarla yasaklarla bırakcaksanız sizlere bu aşırı baskılı yasak az bile. sizler için daha daha sert uygulamalar yapılmalı. bişeylerden vazgeçmek için dayatmaların uygulanmasını beklemeyin. unutmayın sigarayı bırakmanız için yasaklara ihtiyacınız yok. her bölgede sağlık merkezleri özel veya devlet e ait olmak üzere mevcut. ve şunlarıda eklemek isterim ki bu sözlerimde kesinlikle artniyetim yok. halka açık işletmelerde yasaklanmasına destek veriyorum ama özel bölümlerde içilmesi problem olmasaydı daha sağlıklı bir uygulama olurdu. ayrıca yere atamadığımız izmariti çöpe atarak bir çok kere çöpün yanmasına neden olduğumu hatırlıyorum. bir yerlerde yanlışlıklar var düzeltildiği zaman daha sağlıklı hale geleceğini düşünüyorum.

Garip bir Beyan olmuş Toparlasan tam olarak ne Demek istedin anlayamadım sanırım...

Anladım bişeyler ama Bana Öyle geliyorki İçindeki asıl şeyi Belirtemedin sen. :)

DipNot: İçimden geldi dayanamayacam : Allah Bu Zammı yapanın yapacak olanın Bin belasını versin.!!!

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek
    süpermiş bana ticari kapi açıldı :/

Bozamaz Aramızı Yarasa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

ReaL_KurD bunu yazdı:
    kaçak sigaraya devam

yollasan ölecen demi :| muş tütünüde yolla..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo

MaliAcikgoz bunu yazdı:
    stok yapmak lazım yada tekel fabrikasına girmek lazım... yad tekili battan satın almak lazım...

Aslında Mantıklı o_O 

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Yeco bunu yazdı:

MaliAcikgoz bunu yazdı:

Aslında Mantıklı o_O 

Stokta nereye kadar biter bi gün dimi...

Stok yapacak Birikimi olanlar Birikimlerini Sigarayamı yatırsın buda ayrı bir handikap. !!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:
    lepusmorris bunu yazdı:

veya

Garip bir Beyan olmuş Toparlasan tam olarak ne Demek istedin anlayamadım sanırım...

Anladım bişeyler ama Bana Öyle geliyorki İçindeki asıl şeyi Belirtemedin sen. :)

DipNot: İçimden geldi dayanamayacam : Allah Bu Zammı yapanın yapacak olanın Bin belasını versin.!!!

hocam bunlar ayık kafayla konuşulcak şeyler değil =) ama özetle dipnotunda belirttiğin gibi..

..
Toplam Hit: 36657 Toplam Mesaj: 124