folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sigara İçenler Ve İçmeyenler, Mekanda Teknik Sorun Ve Cevaplarınız

Sigara İçenler Ve İçmeyenler, Mekanda Teknik Sorun Ve Cevaplarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    o çocuğa kafa göz girerdim valla ben...karşılıklı saygı dan anlamıyorsa belki bundan anlar...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    kadın yaşlı değildi 30 fln ama ne olursa olsun kardeşim yaşlı diye bakma.15 yaşından küçük olsa daha beter, bebekleri ele almıyorum bile 18 den büyük olsada zararı var ki.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hoca eğer mekanda yasak değilse bence içmeleri pek te yanlış olmamış... fakat usületen söndürseler daha iyi olurmuş...

ama başkalarının keyfi yüzünden diğer kişilerin orayı terketmelerini istemekten yanlış... ama ben sigara içseydim söndürür

otururdum...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek

mekanda sigara icmek serbestse söndürmeyebilir gayet normal bence.

eer raatsız olan varsa da gitsin baska masaya otursun.

söndürse nezaket icabı iyi olurdu aslında ayıp etmis ama yargılamamak lasım haksız diil sonucta sigara icilebilen bi yer ve kadında girmis oraya.

alıp evinde yiyebilirdi yani.

hem sigaradan rahatsız hemde sigara icilebilen bi ortama giriyo.

arkadasın yanlıs yapmamıs bence ama nazik biri diil belli xD

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    bana ne bitişik yazılır: "banane"

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunus_89
    yunus_89's avatar
    Erkek
    Söndürmeleri lazımmış adamların rahatsız olan biri varsa.Bize özgürlüğü şöyle öğretmişlerdi özgürlük başkalarını rahatsız etmeden istediğin her şeyi yapabilmendir bu durumda sigara içinler içmeyenlerin özgürlüğünü kısıtlamış oluyorlar kadın rahatsızmış.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    CaMeL bunu yazdı:
    -----------------------------

mekanda sigara icmek serbestse söndürmeyebilir gayet normal bence.

eer raatsız olan varsa da gitsin baska masaya otursun.

söndürse nezaket icabı iyi olurdu aslında ayıp etmis ama yargılamamak lasım haksız diil sonucta sigara icilebilen bi yer ve kadında girmis oraya.

alıp evinde yiyebilirdi yani.

hem sigaradan rahatsız hemde sigara icilebilen bi ortama giriyo.

arkadasın yanlıs yapmamıs bence ama nazik biri diil belli xD

Hoca açıkçası söyle bir durum var tükkan sahibinin müdahilesi lazım.Kadın hastaymış başka masaya gesen değişen birşey olmayacak.Eleman nazik değil dedim ya kendi bildiği herşey doğru gerisi yanlış..

Adama bir türlü anlatamadım.He nolur ben size söyleyim şikayet şu bundan öte bir olur iki olur sigara içmeyenler oraya gitmez.Müşteri mi kaybeder?Belki kaybetmez ama eskişehir çiğ börek evi oldukça müşteri toplar diye bilirim.Yani başka bir yere gider.

Rahatsız abicim olur mu öyle şey.Kadın hasta mesela.Canı çiğ börek çekmiştir sakıncalıdır sigara ee??Düşünmek lazım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    mekanda sigara içiliyorsa kadında geliyorsa kendi problemi orada sigara içildiğini biliyor, sigara dumanından rahatsızlık duyduğunuda biliyor ee ne s.kme geliyor o zaman oraya gitsin sigara içilmeyen börekçiye

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Chaoser bunu yazdı:
    mekanda sigara içiliyorsa kadında geliyorsa kendi problemi orada sigara içildiğini biliyor, sigara dumanından rahatsızlık duyduğunuda biliyor ee ne s.kme geliyor o zaman oraya gitsin sigara içilmeyen börekçiye
    Bütün her yerde böyle düşüne düşüne adam akıllı yer mi kaldı?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

Şidmi geçen gün arkadaşlarla tartıştık.Eskişehirde papağan çiğ börek evi vardır.Oraya oturduk.Yedik çiğ böreği sonra başladılar sigara içmeye (ben kullanmıyorum).Daha sonra işte birisi geldi garsona falan söyledi rahatsızım ciğerimde sorun var sigaradan rahatsız oluyorum diye.NEyse işte duyduk falan.Bizimkiler söndürmedi.

Çıktık.Deidm ki birader neden söndürmediniz kadın hastaymış.Bana ne dedi.Ne demek dedim bana ne hem çevreyi zehirliyorsun hemde bana ne?Öyle şey olmaz dedim.Bir tartışmaya bşaladık...Adam diyor ki rahatsız olan varsa kalksın yemesin.Yada çeksin otursun.

Bende diyorum ki hem sen sigara içicen hemde onlar kalkacak olmaz öyle şey dedim.Yani düşünün tır var sizde.Basıyorsunuz şehir içinde.Işıklar var, kurallar var.Diyorsunuz ki bana ne mq.Arablar beni görünce dursun ben kırmızı ışıkta geçerim, yayalar çekilsin.

Böyle iş mi olur?Tekrar düşündüm kesinlikle böyle düşünenler olacaktır.Bu konuyu tartışmaya açalım dedim.

(İyice okuyun burayı:Tartışma dediysek kavga değil.Konuyu enine boyuna savunanlar ve savunmayanlara açayım dedim)

Büyük ihtimalle yine böyle düşünen olacak.Arkadaşta biraz kendi bildiğini okur.Malum bende biraz tartışmacıyım paso lafımı söylüyorum.Fakat mq hayatımda ilk kez böyle bir düşünceyle karşılaştım.Hem sen rahatsızlık vereceksin etrafa hemde rahatsızsa kalksın diyeceksin.NE düşünüyorsunuz

Sanıyorum ki kapalı alanda içmekte yasak ama burası Türkiye mq.

Mekan sıgara içmenın serbest oldugu mekanlardansa, kadın kalkmalı...

Yok sıgara içilmeyen bir mekansa sıgaralar söndurulmeli... 

Toplam Hit: 3601 Toplam Mesaj: 35