folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sigara İçenler Ve İçmeyenler, Mekanda Teknik Sorun Ve Cevaplarınız

Sigara İçenler Ve İçmeyenler, Mekanda Teknik Sorun Ve Cevaplarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hydrazined
    hydrazined's avatar
    Erkek
    birader bence sigaranın saygısı felan olmaz. ben gittigim ortamda sigaramı icerim. fakat sigara icmek yasaksa ya da ben yaktıktan sonra bundan birisinin rahatsız oldugunu ya da bulundugum ortamda sigara icilmesini istemeyen birisi oldugunu biliyosam, anında söndürürüm. bu bu kadar basit bi olay. sonucta saglıga zararlı olan bisey yapıyoruz. baskalarının bizim yuzumuzden zarar gormesine gerk yok.

İki Mavide Bir Hayat
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

kadın eğer garsona değil de senn arkadaşlarına direk söleseydi arkadaşların bence söndrrdü.ama garson aracalığı ile söylennce insanda bi banane havası oluşuo.ordan çıktıkdan sora arkadaşların belki sigarayı söndrmedikleri için kendilerini haklı buldular çünkü kendlerini karşıdakilerin yerine koymk istemediler.bunun vardır piskolojide bi adı =) ama ben blmiorm

bana kalsa söndrrdüm sigarayı ... zaten bırakmayı düşünüorm ... saol teyse derdim kadn da 30 lu yaşlarda ise alınırdı teyse deilim ben fln derdi:D

Yapay zeka, zeka değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

:D bak iyi oldu bu knuyu tekrar zıplattınız.

Geçen dedim sıkıyorsa iç diye internet kafede :D bitti o lale devirleri hocalar.Hele şükür akpnin bir konuda aldığı ilk ve büyük ihtimalle son takdirim... 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    ExcellencE bunu yazdı:
    -----------------------------

kadın eğer garsona değil de senn arkadaşlarına direk söleseydi arkadaşların bence söndrrdü.ama garson aracalığı ile söylennce insanda bi banane havası oluşuo.ordan çıktıkdan sora arkadaşların belki sigarayı söndrmedikleri için kendilerini haklı buldular çünkü kendlerini karşıdakilerin yerine koymk istemediler.bunun vardır piskolojide bi adı =) ama ben blmiorm 

-----------------------------

evet bunun yanında mekan sahibinin alacağı bi karardır.

adam dükkanına sigara yasak die bi şey asmadıysa ve bunu bile bile orada yemek yiyorsan engelleme lüxünde yoktur..

zumsuk hocam biliyorsun ki donas ta akşam saatlerine kadar sigara içmek yasak..gitsin orada yesin...en basit örneği bu..

ben de çatalın tabağa değdiğinde çıkarttığı sesi sevmiyorum.ama bu gidipte yoğurtlu köfte yememe engel olmuyor..
    başıma ağrılar giriyor.hatta piskolojik olarak sinirleniyorum..ama yine de gidip yiyorum. 

emrivaki yaparak arkadan bana da öyle söyleseler ben de söndürmem sigarayı.
    ama kadın gelipte bana oğlum rahatsızım, içmesen olur mu dese tamam teyze özür dilerim der söndürürüm sigarayı..
    teyzenin de yaptığı yanlış.. 

Toplam Hit: 3968 Toplam Mesaj: 35