folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sigara İçenler Ve İçmeyenler, Mekanda Teknik Sorun Ve Cevaplarınız

Sigara İçenler Ve İçmeyenler, Mekanda Teknik Sorun Ve Cevaplarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    ben o arkadaşının zihniyetine tüküreyim hacı! k.bakma ama ii söverdim arkadaşlarına ben olsam..! Kadın orda nezaketen rahatsızım demiş senin arkadaşların sadece kendilerini düşünerek devam etmiş..Nezaket var saygı var toplumsal bilinç var..Kapalı bi mekandasın sende müşterisin o da müşteri o bi ricada bulunmus rahatsızım demiş senin onu bile bile zehirlemen resmen cinayet olur..Çok büyük terbiyessizlik bence..Hiç edep,adab görmemiş mi arkadaşların?

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyb
    hyb's avatar
    Erkek
    MEKAN SAHİBİNİN YADA ÇALIŞANIN YAKLAŞIMI İYİ DEĞİL BENCE O KADAR DUYARLILARSA İÇİLİR İÇİLMEZ ODASI YAPSIN  ORTAMA GÖRE

........................................
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

hocam bende senin gibi düşünüyorum...
    Sigara içene,içmeyene karışacak ,hakkımız yok elbet ama kismenin kimseyi zehirleme hakkı yok...

"Rahatsız oluyorsa kalksın gitsin" gibi bi cümle bana bencilce geliyor...
    Hani mesele oruç olsa.. Kadında oruçluyken ymek mekanına girse,beyfendiye söyleyin burda yemesin rahatsız oluyorum dese eyvallah kadın suçlu da mesele sigara anasını satayım... Senin arkadaşta en azından nezaketen söndürseymiş,malum akdın hasta felan..

son olarakta suçu asıl yükleyeceğim yer mekan sahibi... Bi' sigara içilen,bi'de sigara içilmeyen bölüm yapsın olsun bitsin.!!

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimist_98
    pesimist_98's avatar
    Erkek

zumsuk bey

sana katılıorum bu sigara konuşunda bende içiorum ama azalttım allahıma bin şükür ve esk de oturuorum papağanı da biliorum sen kesinlikle haklısın odunun suçu war mal sa anlamaz iştw salla kardeşim böyle odunlarla bi daha takılma sende sigarayı çıkınca iciversin

İmzaya Gerek Yok Adım Yeter..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    mekanda sigara serbest ya da değil farketmez, o sigaralar kesinlikle sönmeli..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ya birde şöyle düşünün anneniz babanız hasta.Dedi ki çiğ börek yiyelim papağanda canım çekti.Durumu (allah göstermesin) kötü.

NE olur ben size söyliyim mi odun en fazla 1 sigaranın yarısını kaybederdi.Fakat annenize yada babanızın rahatsız olmasını önlerdi abicim durum bu.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    sanırsam orası cafe gibi biyer eyer sigara içmek yasak deilse hasta olan gitmesin bukadar basit ama insanlık namına söndürmesi gerekirdi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    mekanda sigara serbest ya da değil farketmez, o sigaralar kesinlikle sönmeli..
    la olm keş misin xD

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    CaMeL bunu yazdı:

mekanda sigara icmek serbestse söndürmeyebilir gayet normal bence.

eer raatsız olan varsa da gitsin baska masaya otursun.

söndürse nezaket icabı iyi olurdu aslında ayıp etmis ama yargılamamak lasım haksız diil sonucta sigara icilebilen bi yer ve kadında girmis oraya.

alıp evinde yiyebilirdi yani.

hem sigaradan rahatsız hemde sigara icilebilen bi ortama giriyo.

arkadasın yanlıs yapmamıs bence ama nazik biri diil belli xD

sana bayılıyorum:D:D yanlış anlama; paketlenmiş şekline, natural flavor:D

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

la gücü yaslı kadına mı yetmiş.nezaketsiz eşşek.bi konu açılmıştı kıro diye.hacım ksr baqma ama arkadasın harbi kıroymuş.ayıp denen bişi var.toplumda görgü kuralları var.yazık diil mi rahatsız oluyormuş.2 tane içmese bi yeri mi eksilir.veya bi büyüklük yapsa södürse felan.en iyi benim gibi yapcaksın.ayda bi paket kascaksın.fazlası zarar.yok yani inişli cıkıslı gunleri olur her insanın.kederlenir güler aglar,mutlu olur vsvs...o zaman atarsın 1-2 tane.çok ayıp cook.buyuklere saygı lutfen.

edit: shockman hocam.mekan sorumlusu kimse asıl suc ondadır.senin cafen var.tamam belki sen izin verebilirsin.bi de adamlar cogu zaman izin verilen yere sadece sigara icmek icin geliyor.sen de o bakımdan birseyler soyleyebilirisin.yani icmeyi destekleyebilirsin, herkesin kendine gore haklı yanları var.3 ay sonra yasaklar tamamen saracak heryeri.o zman kim ne yapacak merak ediyorum.

copy
Toplam Hit: 3967 Toplam Mesaj: 35