Sigara İçiyor Musun? Ne Zaman, Nerde Ve Niçin Başladın?
-
Heralde sitenin 4te 3 ü sigara içiyordur. Ben içmiyorum ama yani tanıdığım her insan başladı öyle yada böyle. Merak ediyorum siz sigaraya nasıl, ne zaman,nerde ve niçin başladınız?
-
ben okulda başlamıştım orta 3 de okul helasında :)
-
sigara içmem içersemde ya black içerim yada captain black en olmadı arkadaşlarla nargile yaparız, yoksa hayatta koymam ağzıma sigara
-
içmiyorum.. içmicem :P içenler içmeyenlere saygı göstersin de gerisi umurumda değil.. yoksa herkez içsin pek umurumda değil.. canım türkiyem içenden güzel güzel vergilesini alıyo :D
-
Her şey tertip şafak kaç sorusuyla başladı....:)
ne demişler dunyada mekan ahirette iman arada biras DUMAN. -
orta 1 başladım bu boka
okul müdürü ben ve 2 arkadası engellemek için 3metrelık duvar ördürdü ama garibim çabası fayda etmedı tabı ah ulan ahh -
Başlamadım, belki başlarım ilerde süper bişi gibi duruyo :P :D
-
orta sonda okulun arkadalrında başladım Sigaraya 1 cigara 1O kişininin ağzında dolaşıp geçerdi tenefüs aralarında daha sonra paket almaya başladık daha sonra para kalamdı 1 kilo tutun alıp tutun içiyorduk sonra Esrar ile tanıştık Ve satış yapım pazarlama gibi alanlarda çalıştık sonra İhracat ve ithalat olarak buyuk destekte bulunduk arkadaşlarımıza SOnra Beyaz Kadın ticaretsi felan en son olarakta TÖvbe Ettik : ))) şimdi 24 yaşımıza gireceğiz a.q
-
asla içmem sigaradan nefret ettiğim kadar derslerden nefret etmiyorum gerisini siz düşünün arık :D
-
orta birde başladım 1 yıl kullandım bıraktım. en son cuma akşamı içtim yemin etmiştim içmeyeceğim diye o aklıma geldi sigarayı elime bastım :)
-
babam içki iç mala vur her türlü işi yap ama sigara içme sakın dedi o bakımdan anladım bunun ne hain bişi olduğunu.içmiorum.hee hiç içmedimmi içtim.bi bokta anlamadım
Toplam Hit: 5981 Toplam Mesaj: 49