Sigara İçiyor Musun? Ne Zaman, Nerde Ve Niçin Başladın?
-
son sigara nefesinizi dotunuzden verirsiniz inş.. bu arada sanırım ben ruh ikizimi thtde buldum a.q azaith le nekadar ortak yonum var lan :S oda Laden ci..
-
O ne biçim beddua len :) Geri al çabıkk:)
-
mjuahuahauha ole lan gidin nargile için a.q hem daha karizma :Pp (matrax msn ac a.q)
-
:) Nargile'yi sokakta buluyoduk :) Ben 24 saat bu cafede tıkalıyım nere gidip nargile içem söle len?? :) (msn açamam :) diğer özel msndeyim kız arkadaşımla konuşuyom.. moralim bozuk böle olduğuma bakma amk.. )
-
bizim evde nargile var sen komuru bul kapıp gelirim amk senden kıymetlimi biramızı nargilemizi içeriz cafede:S acaip olur ama içeriz amk
-
arkadaşlar sıgaradan nefret ediyorum ama içmedende duramyorum kücükken arkadaşımdan alışmıştım butun sıgaraları cıgaraları denedim ama sıgarayı terci ettim sıgara içtigim zaman sınır denilen bişey kamıyor uzerimde ama sıgarada sınıre bıre bır?
-
sipidik ""son sigara nefesinizi dotunuzden verirsiniz inş..""
deyince leman dergisinde bir .öt adam tiplemesi vardı.görünüşü adı gibi malum şekilde çizilmiş.sigara içtiği karikatür aklıma geldi.şimdilerde görünmüyor acaba sipidiğin dediği gibi mi öldü noldu.bak gece gece :) büyüksünüz valla ilginç beddua... -
1993 kasiminda basladim dayimlar Hollanda dan kesin donus yaptilar dayi oglu evlenicek.baba bende evde sagda solda dolaniyorum bizim tugay la,dolaniyorum benim eski kanka simdi vancover de kanada da,velhasil baktim biyerlerde (dolap gibi bi yer)karton karton Marlboro var.noluyo ulen o zamana kadar ufak tefek sigara olaylarimiz oluyodu o gunden sonra aktif bi icici oldum.vurduk biz bu karton karton marlboro lara.yas 13-14 ken.2001 den bu yana da kullanmiyorum.ama icme fikrine karsi degilim bu herkesin kendi yasami.ben icmiyorum o ayri tabiki.
Toplam Hit: 5984 Toplam Mesaj: 49