Sigara İçiyor Musun? Ne Zaman, Nerde Ve Niçin Başladın?
-
içende ölüyo içmeyende ölüyo lise 1 de başladım içmeye yıllarca tektük lise 2 3 paket taşımalar fln
ama yencek boq değil çıkıyo yawaş yawaş acısı ama dertliim son zamanlarda içiom ohhh beaa
içmeyin sakın harbiden sağlıpa zaralı ortam için fln içmein sigaralı ortamın ta a.q -
yaw kokainman sen nickten kaybediyon bea sen nası sigara içmezsin ayıp etmişsin :D
-
içmiyorum
Sanmıacağınız kadar üşengecim çünkü -
o öle bi nick işte kokain kullanmamm. amaaaa sigara deilde cigara dersen iş değişir şimdi..off ulen offff
:D:D -
kokainman
cigara alemlerin mı aklına geldi off çektin sesin buralara geldi a.q. -
herşey şuanda yani 19 yasında kendimden 10 yaş buyuk kişilerin okudugu dershaneye gitmemle ve ortama zor ayak uyrurmamla başladı daha sonrasını anlatmaya gerek yok tek tük içiyorum ama istediğim zaman bir paketi gümm :d camel ah ulan ah istanbul dısında olucaktım ki içkiler sigaralar cigaralar karılar kızlar :DD:D ama sitanbuldayız işte kahretsin:d
-
bu sene basladim hayatta icmem diyordum ama manyaq strese giridm ictim yiltek kalinca yurt disinda iciyor adam belcikada islerle ugras cartla curtla holandada calisiyorum stas sayilir birde isin sitresi vatan ozlemi baslattirdi iste bugunde cuzdani kaybettim banka karti kimli hepsi gitti bulamiyorum napayim sinirlendim ve iciyorum gevsetiyor beni ama icmeyi iyi birsey degil
-
orta okuldayken millet kendini üstün görmek için hava atmak için sigara içerdi bize deneyin dendigi zmn arkadaslardan baziler hyr deseler rezil olacaklarini sanarlardi denediler bazimizde tersledik, sigaradan hava atacak kadar salaklar iste..
lisede arkadaslar içiyodu sadece sigara deil her halt gene denemedim hersey denemekle basliyor zaten ama bu yüzdende rezil olmadik heralde..
bu arada evde denedim biseye benzemiyo tadi,
burda bi paket 5 euro, günde bi paket içsen bi senede 1800 euro verirsin, babam fransada 25 senedir sigara içiyo demek toplam 45000 euro verdi bu zikkima ohaa yani ev alirdik :d -
sigara tek başlamamın nedeni tahribat.com daki lamer kamil mal üyeler :)
- abi msn hackleyen varmı?
- bi msn var hackleyen 100 YTL vercem
- abi MSN i çaldılar geri alın
- IRC de adminler tartıştım nasıl çökertcem
- abi bi site var arkadaşın şakasına hacklicem bi anlatsana nasıl yapılıyor ?
ahahahah :)))))))))) -
içmiyorum. Allah korusun...
Toplam Hit: 5982 Toplam Mesaj: 49