Sigara İçiyor Musun? Ne Zaman, Nerde Ve Niçin Başladın?
-
10 yasında amcaoğlumun şerefsizliğine elma ağacının tepesinde saklanarak icmeye basladım 18 yasında kadar ictim ve akciğerlerim patladı 7 kez sigara ve üzüntü yüzünden ameliyat oldum bu lanet olası akciğerlerden 1 senedir icemiom sigaraya hemde 2000 e hasretim nargileciyim zaten ama icemiom :D off of Ben ceremesini cok feci cektim kimse icmesin aq bu size ibret olsun ölümlerden döndük aq :S
-
Sigara icseydim eger..Gunde en az 1 paket ve ya malboro ya parlement ya da deve boku (Camel) icerdim.. Sonra calistigimizin yarisini ona yatirirdik..İyi ki icmiyorum a.k.
Neyse 1 konuya yeter 2 mesaj )) icenlere engel olmayayim :D -
iyiki içmiyom a.g:D
-
Benim en iyi dostum içkim sigaram dedim.Ama sizin dostunuz olmasın.Ortaokulda bırakırım diye başladım.Ama ben onu bırakmak istediğim zaman da o beni bırakmadı.Anladım ki biz ayrılamayız.
-
lan yok bea ne sigarası a.q sigarayı sewmem sewenide sewmem..ben captain black dısında bişi içmem dierleri sarmıor beni..
-
ne poka yaradı sordunda ?istihbahrat mı yapıyon tr deki cigara içme yaşıı ile ilgili a.q yawws
-
shizofren evet "istihbahrat" yapıyorum tr deki sigara içme yaşı ile ilgili
-
Antisözel sonuna kadar katılyıorum.Aynen içmeyecek kadar üşengecim
-
walla ben lıse 1 de özentılıkten degol meraktan baslamıstım.
(bu arada yaklasık 1 sene once ben bu konunun aynısını acmıstım cok emınım :) -
Herşey bilgisayar başında çaresiz sap sap oturmayla başladı..
Artık geceleri boş boş pc başında oturmak bir çare değildi..
Bir dert giderici lazımdı.. :) Bi baktım arkadaş bi paket uzattı..
Ahanda içinden itinayla bitane aldım.. İlk nefes neydi o öyle:)
Ciğerim bidaha bidaha dedi.. Son bi baktım kaç paket geçmiş aradan :)
İşte böyle bir batışın öyküsü..
Dipnot: Ailem bilmiyodu 2 gün önce annem pantolonla beraber paketi de yıkayınca öğrenmiş oldu :)
Toplam Hit: 5988 Toplam Mesaj: 49