Sigaraya Ötv Zammı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

marlboroyu bayramdan bayrama görür olduk

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek
    abi siz oara toplayin ben bakuye gittigimde size parlament malboro getiriyim yani :)

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek
    agzımıza s.çtılar iyice.bırakanı ipe götürsünler ulan :/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Piyasanın İşlevsellik Durumunda Milim Gelişme Yok, Maşallah Millete Zam Yağdırmada Mükemmel işliyor Sistem....

Başa Gelenler Sadece Ve Sadece Milleti Becermek için Geldiklerini Her defasında Kanıtladıkları halde biz hala uyuz uyuz Hepsine oy verip Duruyoruz ya....

Bakınız Brezilya bile Açlıktan Kırılıyo, Sokak ortasında inek Parçalayıp yiyorken, Bu Toparladı kendini, Artık İmf ye Borça Para Verebilecek Güce geldi...

Bizim Milletimizde Var Bir Uyuşukluk ama Hayrola bakalım... Seçim Öncesi demiştim kimse oy vermesin, Pek Tınlamıyo kimse bu sesimi, Devam edin. Onlarda Gitsin bakalım nereye kadar gideceklerse, Zamcılık Oyununda,    Hadır Piyasada Ebesinin Şeysi olmuş Nakit Trafiği Kilitlenmiş, Ne Alım Var Ne Satım... İyice Kilitlesinler bakalım...

Bu Arada Ö.T.V. Ne Olaki, Biri Açıklarmı.?  Baksanıza Zam Çocuğuna İsim bile takmışlar. :)

DipNot.. : Bir Ekonomi Uzmanı değilim ama Belirtirimki, Piyasa Uygulanan Zamlar, Hükümet Yada Hükümetlerin Başarısızlıklarını simgeler. Ekonomisi Güçlü Ülkelerde Zam Olmaz... Zam Devletin Piyasadaki Dengesizlikleri Dengelemek için Vatandaşa Yansıttıkları, Yükü Vatandaşa Bindirdikleri Bir Yöntemdir....

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    3 liraya aldığımız şarap olmuş 15 lira 5 liraya önceden gidiş geliş yol parası+ iki poğaça bi çay+ 1 paket sigara alabiliyodum :| biz yaşamayalım istiyolar heralde benim aciilen beynimi göç ettirmem lazım :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek
    ulan bari 1 paketi 100 lira yapsınlarda bırakalım :D

Altan naptın oğlum :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
    west silver içinde geçerlimi :|

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

CaNNi bunu yazdı:
    -----------------------------

kıbrıs tamı yaşasak ne a.q

orda sigaranın pakeli 1 liraymış.

-----------------------------

yok hacı burada market bakkal fiyatlrı aynı Türkiyeyle

sadece havalanında free shopta ucuz oda marlboro parliament 39 lira falan

yani 1 liralık sigara yok :) 

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Günde bi paket parlament kısa içen adamım. Fiyatı 5.25 liraydı artık 5.75 lira. Gerçi sabah aldığım büfedeki adam olayı ayıkmamıştı 5.25 e aldım ama nereye kadar :|

Ekmeğe zam gelsin arkadaş sigaraya zam gelmesin amk :| Ekmeksiz yaşayabilir insan sigarasız yaşayamaz :|

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    zam yapa yapa millete sigara bıraktırtacaklar lan :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
Toplam Hit: 5970 Toplam Mesaj: 45