Sigaraya Ötv Zammı
-
marlboroyu bayramdan bayrama görür olduk
-
abi siz oara toplayin ben bakuye gittigimde size parlament malboro getiriyim yani :)
-
agzımıza s.çtılar iyice.bırakanı ipe götürsünler ulan :/
-
Piyasanın İşlevsellik Durumunda Milim Gelişme Yok, Maşallah Millete Zam Yağdırmada Mükemmel işliyor Sistem....
Başa Gelenler Sadece Ve Sadece Milleti Becermek için Geldiklerini Her defasında Kanıtladıkları halde biz hala uyuz uyuz Hepsine oy verip Duruyoruz ya....
Bakınız Brezilya bile Açlıktan Kırılıyo, Sokak ortasında inek Parçalayıp yiyorken, Bu Toparladı kendini, Artık İmf ye Borça Para Verebilecek Güce geldi...
Bizim Milletimizde Var Bir Uyuşukluk ama Hayrola bakalım... Seçim Öncesi demiştim kimse oy vermesin, Pek Tınlamıyo kimse bu sesimi, Devam edin. Onlarda Gitsin bakalım nereye kadar gideceklerse, Zamcılık Oyununda, Hadır Piyasada Ebesinin Şeysi olmuş Nakit Trafiği Kilitlenmiş, Ne Alım Var Ne Satım... İyice Kilitlesinler bakalım...
Bu Arada Ö.T.V. Ne Olaki, Biri Açıklarmı.? Baksanıza Zam Çocuğuna İsim bile takmışlar. :)
DipNot.. : Bir Ekonomi Uzmanı değilim ama Belirtirimki, Piyasa Uygulanan Zamlar, Hükümet Yada Hükümetlerin Başarısızlıklarını simgeler. Ekonomisi Güçlü Ülkelerde Zam Olmaz... Zam Devletin Piyasadaki Dengesizlikleri Dengelemek için Vatandaşa Yansıttıkları, Yükü Vatandaşa Bindirdikleri Bir Yöntemdir....
-
3 liraya aldığımız şarap olmuş 15 lira 5 liraya önceden gidiş geliş yol parası+ iki poğaça bi çay+ 1 paket sigara alabiliyodum :| biz yaşamayalım istiyolar heralde benim aciilen beynimi göç ettirmem lazım :|
-
ulan bari 1 paketi 100 lira yapsınlarda bırakalım :D
-
west silver içinde geçerlimi :|
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------kıbrıs tamı yaşasak ne a.q
orda sigaranın pakeli 1 liraymış.
-----------------------------yok hacı burada market bakkal fiyatlrı aynı Türkiyeyle
sadece havalanında free shopta ucuz oda marlboro parliament 39 lira falan
yani 1 liralık sigara yok :)
-
Günde bi paket parlament kısa içen adamım. Fiyatı 5.25 liraydı artık 5.75 lira. Gerçi sabah aldığım büfedeki adam olayı ayıkmamıştı 5.25 e aldım ama nereye kadar :|
Ekmeğe zam gelsin arkadaş sigaraya zam gelmesin amk :| Ekmeksiz yaşayabilir insan sigarasız yaşayamaz :|
-
zam yapa yapa millete sigara bıraktırtacaklar lan :D