Sigaraya Ötv Zammı
-
vay a.q bea :/
Dünya genelinde bir zammi bu :/
almanyada aynen zam geldi,paket basina 20 cent!
17 adet sigaraya 4€ ödüyorduk,simdi 4,20€
:/
yine Türkiyedeki paketlerde 20 adet bulunuyor :D
-
iyi iyi yapsınlar zaten yasaklanacak yakında herkes bırakır bende.
-
illa diyolarki katırcılara iş çıksın. gene moralim bozuldu yakçam bi sigara aç açç.
-
a.q. arabadan düşüyolar sigaraya yüklüyolar. ne istiyosunuz lan garibanın zevkinden
-
hükümetin dumana alerjismi var ki anlamadım:/önce sigarayı yasakladı,temmuzda nargile kafelerde mi ne kapanck die duydum açık alanda değillerse:S....
-
son 1 yılda malboro pahalıdır winstona razıyım dedim ,ulan malboro nun o günkü fiyatına geldi wnston ,samsunun tadı fena değildi sanırım denemek lazım :D
-
marlboro-winston-samsun....bahar:Dnereye kadar kardeş:)
-
kardşim son bi zam gelmeden parlıament reserve nin tadına bir kere bakın derim :| öğrencilik zamanında marlboro intense çok iyi gidiyodu kısa kısa tam mola cigarası yoğun aroma ve eşşis tad :|
ama şimdiklerde normal parlıament ve marlboroya kaldık çekmecemde uzun zamandan baridir el sürmediğim winston soft um duruyor yasak bi gelsin onuda bitirip bırakacm bu mereyti de sigara koymadı nargileler demi kapanacakmış :| bu bana pis koyar :S
-
allah yardim etsin walla burda marlboro 2 dolar
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
allah yardim etsin walla burda marlboro 2 dolar
-----------------------------ülke? amerikada sigara içen insanlar 3. sınıf insan olarak niteendiriliyor sen kaçıncı sınıfsın oralarda :|