Sigaraya Zam (Camel 9.5 Lira Oldu)
-
İyi olmuş diyeni mi ararsın, az bile olmuş diyeni mi. Sağlıkmış. Devletin vatandaşını sömürmesi çok normal, çok sağlıklı ya vatandaşın yaptığı batıyor vatandaşa. Bu memleket adam olmaz. Bizim iyiliğimizi isteyen "sağlıkcılar" içen ve içmeyen herkesin iyiliğini bir düşünsün önce. Zam sadece sigaraya yapılmıyor.
Velhasılı kelam orospu çocukları istediği kadar zam yapsın, her türlü kaçağı olan maddenin kaçağını almak hayat felsefemdir bu ülkede yaşadığım sürece.
-
JuMaN bunu yazdıseboist bunu yazdı
prestige?
Oda bakkallarda 2.5 TL sigara içmiyorum sorun yok.
o fiyata varsa 5 karton alayım müdür ?
prestiji 4 liradan aşşağı bulamıyoruz manavgatta amk.
bu gidişle ucuz sigara konusu açacaız gibime geliyor.
-
HaLFDeviL bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
en ucuzu 400 tl olsun inşallah :)
İÇMİYOSAN SANANE Kİ ZAMDAN ?
kimse içmesin, üstümüz başımız kokmasın.
-
Çok değil 2 hafta filan, sigaraya, içkiye, benzine, lüks tüketim vergisine filan halk olarak tepki koyacaksın bak bakalım nasıl değişiyor her şey,
-
yav yeter be amk herseye zam herseye zam ne değişiyorda bu kadar zam yapılıyor asgari ücrete gelen zam 50tl sigaraya gelen zam 2-3tl hak mı lan bu
-
Sigarayi bilmemde alkole yapmasinlar alkole teget gecsinler :) saka bi yana daha dun gss ye yardiriyorduk bugun alkol zamına mı yardıralım saban filmlerine dondük zamla yatioz zamla kalkioz
-
zalimadam bunu yazdıJuMaN bunu yazdıseboist bunu yazdı
prestige?
Oda bakkallarda 2.5 TL sigara içmiyorum sorun yok.
o fiyata varsa 5 karton alayım müdür ?
prestiji 4 liradan aşşağı bulamıyoruz manavgatta amk.
bu gidişle ucuz sigara konusu açacaız gibime geliyor.
Dayi o prestiji nasi iciyonuz la maltepe gibi bisey amk :/
-
Atakan bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
Sigara içmeyince bir rahat oluyor insan ya :D
Aynen :)
:)
-
ben old holborn sardığımdan beni yine etkilemeyecek olan zam .
-
Ben hep 50 liralık içiyorum, sorun olmuyor. (Belki burada küçük bir ironi vardır.)
pcdoktor636 tarafından 02/Oca/15 01:26 tarihinde düzenlenmiştir