Sigaraya Zam (Camel 9.5 Lira Oldu)
-
Millet tekel bayi soyunca gülüyosunuz ama alkolün şişesi altının gramıyla yarışır amk :D (son kullanma tarihi ne kadar bilmiyorum ama) akp den önceki dönemde sigara/içki zulası yapıp günümüzde piyasaya sürseydim şimdi paraya başka bir dille seslenirdim :D
-
Haymatlos bunu yazdı
Millet tekel bayi soyunca gülüyosunuz ama alkolün şişesi altının gramıyla yarışır amk :D (son kullanma tarihi ne kadar bilmiyorum ama) akp den önceki dönemde sigara/içki zulası yapıp günümüzde piyasaya sürseydim şimdi paraya başka bir dille seslenirdim :D
Sigaranın ve içkinin yıllanmışı makbüldür.
-
Zam iyidir, uyuşukluğu alır.
-
-
Sigara içilmesine karşıyım sebebiyse soktuğumun zıkkımı yüzünden adamların heryıl sadece bizim ülkemizden bile milyarlarca dolar kazanması. Yok bağımlılık falan hadi ordan o senin gevşekliğin az sabırlı olan sigarayıda bırakır masturbasyonuda (ne gerek varsa örnek olarak yazdım). Bir günde durup duruken çok sigara bırakan gördüm ben. Bağımlılık bahanesi ardına saklanıp ağlamayın şurada. Ha zamlar konusunda bokunu çıkardı devlet herşeye zam giydiriyor kimseden ses seda yok. Hala %50 mk.
-
iliğimizi kuruttu namıssızlar.
philip morris'e selâm, camel soft'a devam... -
Sigara, alkol devlet için çok ciddi vergi kapısı. Ama bunun dışında yok harammış, yok sağlığımızmış umurlarında değil aslında. Şöyle bir gerçek var; Türkiye'deki kanser vakalarının önemli bir kısmı sigara kaynaklı. Ve bu kanser vakaları devlete çok ciddi bir maddi külfet yaratmakta. Bu sebeple halkı sigaradan uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Çünkü şu an sigara içen her insan ileride devlete potansiyel bir zarar.
-
Anadolu kaç kuruş olmuş?
-
Iruretta bunu yazdı
Sigara içilmesine karşıyım sebebiyse soktuğumun zıkkımı yüzünden adamların heryıl sadece bizim ülkemizden bile milyarlarca dolar kazanması. Yok bağımlılık falan hadi ordan o senin gevşekliğin az sabırlı olan sigarayıda bırakır masturbasyonuda (ne gerek varsa örnek olarak yazdım). Bir günde durup duruken çok sigara bırakan gördüm ben. Bağımlılık bahanesi ardına saklanıp ağlamayın şurada. Ha zamlar konusunda bokunu çıkardı devlet herşeye zam giydiriyor kimseden ses seda yok. Hala %50 mk.
hacı öyle diyonda bazılarının bünyeyi temiz hava çarpıyor
sigarayı bırakma esnasında temiz havanında etkisi ile çevredekilere din iman kitap dalınca endenius çok çakıyor diye hayıflanıyorlar
toplumun ve çevrenin selameti bakımından bende erteliyorum yoksa sikimde değil yani bırakırım
1-2 ay artık çavuşesku yada stalin olurum , benim bünye kaldırırda toplum buna hazır değil işte :P
böyle yapınca kızmak yok ama
http://www.youtube.com/watch?v=w--ngAw6bI4
endenius tarafından 02/Oca/15 10:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Kolaya zam görmediği sürece sıkıntı yok
Bu arada fiyatı düşünce baya bi edpiri yapılmıştı camelle ilgili
Şimdide yapılır birçok espiri gibi