folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sigaraya Zam (Camel 9.5 Lira Oldu)

Sigaraya Zam (Camel 9.5 Lira Oldu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Millet tekel bayi soyunca gülüyosunuz ama alkolün şişesi altının gramıyla yarışır amk :D (son kullanma tarihi ne kadar bilmiyorum ama) akp den önceki dönemde sigara/içki zulası yapıp günümüzde piyasaya sürseydim şimdi paraya başka bir dille seslenirdim :D

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı

Millet tekel bayi soyunca gülüyosunuz ama alkolün şişesi altının gramıyla yarışır amk :D (son kullanma tarihi ne kadar bilmiyorum ama) akp den önceki dönemde sigara/içki zulası yapıp günümüzde piyasaya sürseydim şimdi paraya başka bir dille seslenirdim :D

Sigaranın ve içkinin yıllanmışı makbüldür.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Zam iyidir, uyuşukluğu alır.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Alın dinleyin bir sigara daha yakın.

http://www.youtube.com/watch?v=PcN1ZJpSeFY 

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Sigara içilmesine karşıyım sebebiyse soktuğumun zıkkımı yüzünden adamların heryıl sadece bizim ülkemizden bile milyarlarca dolar kazanması. Yok  bağımlılık falan hadi ordan o senin gevşekliğin az sabırlı olan sigarayıda bırakır masturbasyonuda (ne gerek varsa örnek olarak yazdım). Bir günde durup duruken çok sigara bırakan gördüm ben. Bağımlılık bahanesi ardına saklanıp ağlamayın şurada. Ha zamlar konusunda bokunu çıkardı devlet herşeye zam giydiriyor kimseden ses seda yok. Hala %50 mk.

http://yanduvar.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

iliğimizi kuruttu namıssızlar.

philip morris'e selâm, camel soft'a devam...

Allah Türktür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swalker
    swalker's avatar
    Erkek

Sigara, alkol devlet için çok ciddi vergi kapısı. Ama bunun dışında yok harammış, yok sağlığımızmış umurlarında değil aslında. Şöyle bir gerçek var; Türkiye'deki kanser vakalarının önemli bir kısmı sigara kaynaklı. Ve bu kanser vakaları devlete çok ciddi bir maddi külfet yaratmakta. Bu sebeple halkı sigaradan uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Çünkü şu an sigara içen her insan ileride devlete potansiyel bir zarar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delerumgecerum
    delerumgecerum's avatar
    Erkek

Anadolu kaç kuruş olmuş?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek
    Iruretta bunu yazdı

Sigara içilmesine karşıyım sebebiyse soktuğumun zıkkımı yüzünden adamların heryıl sadece bizim ülkemizden bile milyarlarca dolar kazanması. Yok  bağımlılık falan hadi ordan o senin gevşekliğin az sabırlı olan sigarayıda bırakır masturbasyonuda (ne gerek varsa örnek olarak yazdım). Bir günde durup duruken çok sigara bırakan gördüm ben. Bağımlılık bahanesi ardına saklanıp ağlamayın şurada. Ha zamlar konusunda bokunu çıkardı devlet herşeye zam giydiriyor kimseden ses seda yok. Hala %50 mk.

hacı öyle diyonda bazılarının bünyeyi temiz hava çarpıyor

sigarayı bırakma esnasında temiz havanında etkisi ile çevredekilere din iman kitap dalınca endenius çok çakıyor diye hayıflanıyorlar

toplumun ve çevrenin selameti bakımından bende erteliyorum yoksa sikimde değil yani bırakırım

1-2 ay artık çavuşesku yada stalin olurum , benim bünye kaldırırda toplum buna hazır değil işte :P

böyle yapınca kızmak yok ama

http://www.youtube.com/watch?v=w--ngAw6bI4

endenius tarafından 02/Oca/15 10:46 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zasox
    zasox's avatar
    Erkek

Kolaya zam görmediği sürece sıkıntı yok 

Bu arada fiyatı düşünce baya bi edpiri yapılmıştı camelle ilgili

Şimdide yapılır birçok espiri gibi

Toplam Hit: 11225 Toplam Mesaj: 74