Sigaraya Zam (Camel 9.5 Lira Oldu)
-
zasox bunu yazdı
Kolaya zam görmediği sürece sıkıntı yok
Bu arada fiyatı düşünce baya bi edpiri yapılmıştı camelle ilgili
Şimdide yapılır birçok espiri gibi
İnşallah kola da 330 ml lik kutusu 20 liradan başlayacak şekilde satılır. En az sigara ve alkol kadar zararlı.
-
Iruretta bunu yazdı
Sigara içilmesine karşıyım sebebiyse soktuğumun zıkkımı yüzünden adamların heryıl sadece bizim ülkemizden bile milyarlarca dolar kazanması. Yok bağımlılık falan hadi ordan o senin gevşekliğin az sabırlı olan sigarayıda bırakır masturbasyonuda (ne gerek varsa örnek olarak yazdım). Bir günde durup duruken çok sigara bırakan gördüm ben. Bağımlılık bahanesi ardına saklanıp ağlamayın şurada. Ha zamlar konusunda bokunu çıkardı devlet herşeye zam giydiriyor kimseden ses seda yok. Hala %50 mk.
Ozaman cep telefonu,bilgisayar ve otomobil de kullanma.
Bu saydıklarımdanda yurtdışına sağlam para çıkıyor.
Örnek ; http://www.milliyet.com.tr/emre-belozoglu-cem-yilmaz-a-rakip--fenerbahce-1990167-skorergaleri/
Bu araç türkiyede üretilmedi.
Türk malı hiç değil.
-
pkknın kaçak sigaradan elde ettiği geliri 3 katına katlamak istiyorlar normaldir. Çözüm süreci nasıl olsa dimi ?
-
6 paket sigara fiyatına 1 kilo nargile tütünü alın. hem nikotini az hem daha güzel lan. sigara ne öyle amk.
-
kıçı kırık pall mall bile 7.50 tl olmuş lan artık zamlarda kısa gelmiyor neye çaktıalrsa adamlar en az %25 30 çakıolar ak :)
-
tütüne başlayacak abiler için küba tütünü öneririm. lezzetli ve ekonomik. kokusu da hoştur.
https://eksisozluk.com/kuba-tutunu--3927486
kadıköyde boğadan metrobüse giden caddeye girdiğimizde yapı kredinin arasından saptığınız zaman 200 metre ilerde tütüncü var. ordan alıyorum.
5 liraya 2 hafta çıkartıyor beni.
-
deveye diken insana ziken yaranır .
(daha neyi bekliyonuz gardaş ya bırakmak için adamlar yakında giycek don bırakmıcaklar )
overlocker tarafından 02/Oca/15 19:06 tarihinde düzenlenmiştir -
overlocker bunu yazdı
deveye diken insana ziken yaranır .
at biniciyi eşşek zikiciyi .
-
DadasAdam bunu yazdı
pkknın kaçak sigaradan elde ettiği geliri 3 katına katlamak istiyorlar normaldir. Çözüm süreci nasıl olsa dimi ?
-
Camel 7 lira olmuş.