Sınav Korkusu
-
mRBerkay bunu yazdı
vay anasını :D zamanında TBT de en genç ben vardım la :D bu sene lise bitiyor :D
neyse sınav konusunda bak ben 3 sbs sınavına girdim. şimdi o mu bana girdi ben mi ona girdim tam hatırlamıyorum. üzülme bir bok olmuyor hangi liseye gittiğin farketmiyor. zaten her yer anadolu lisesi oldu yani kesin bir anadolu lisesine yerleşirsin. meslek lisesine falan gidersen boku yedin :D (bence). onun dışında hayatın kararmaz :)
meslek lisesine gitmem en kötü burada anıttepe lisesi var 355 le alıyodu galiba ona giderim :D
-
2 yol var kazancaksın kazanamayacaksın
kazanırsan sorun yok
kazanmazsan diye ek birşeyler düşünmeye başla. okumak güzeldir ama okumamakda bazen güzeldir.
yani tatile gideceğim antalyamı olsun yoksa yozgat mı?
antalya güzeldir ama eğer şansına yozgat çıktıysa yozgatın güzelliklerini de liste haline getir.
çünkü önünde 2 seçenek var mutlu olmak yada olmamak
-
O korku olacak hocam yoksa yetersiz oldugun zaman basarili olamiyorsun.bende bugun butunleme sinavina girdim oncesindeki 3-4 gun sinavlarla ilgili gormedigim kabus kalmadi.geneldw bilincaltinsa basarman gerektigini dusunmenden kaynaklaniyor.
-
futurist : hocam çok güzel anlatmışsın eline sağlık
-
şimdi sen uyumuşsundur belki, şunu anladıgın an olay bitmiştir.
önceki sayfadan alıntı..
"olmuşla olmamışın
arasındaki tek fark hayatına girecek olan insanlar oluyor, ama yine aynı noktaya geliyorsun." -
futurist bunu yazdı
2 yol var kazancaksın kazanamayacaksın
kazanırsan sorun yok
kazanmazsan diye ek birşeyler düşünmeye başla. okumak güzeldir ama okumamakda bazen güzeldir.
yani tatile gideceğim antalyamı olsun yoksa yozgat mı?
antalya güzeldir ama eğer şansına yozgat çıktıysa yozgatın güzelliklerini de liste haline getir.
çünkü önünde 2 seçenek var mutlu olmak yada olmamak
Ya böyle örnek mi olur, adam kazanamazsa intihar mı etsin, Yozgat'ın ne güzelliği olabilir ki :)
-
efsaneburak bunu yazdıLotus bunu yazdı
Hocam alabildiğin kadar derin bir nefes çekeceksin bir iki saniye bekleyip ağzından yavaşça vereceksin nefesi, endişe zincirini kırmanın en güzel yolu budur ve hayat ne olursa olsun devam edecek kafaya takma eğlencene bak
hocam öylede şimdi bir sınavla hayatın değişicek o da var
Mr. Nobody diye bir film var. Algılanması çok güç bir film olmasa önerirdim ancak, ben kısaca değinerek birşeyler yazmak istiyorum.
Hayatının, gireceğin bir sınav ile değişecek olması çok olağan değil mi ? Gün gelecek, ağzından çıkan bir kelime, avucundan kaçan ten, gözünden kaçan bir detay bile değiştirecek hayatını. Öyle dibe batacaksın ki, kendini tanıyamayacaksın ve bir anda doğrulacaksın ayağa, çok şükür diyeceksin. Düşmekten korkma, düştüğün anda kalkmasını bil yeter.
Çok önceleri yazdığım bir deneme vardı. Oku, kafan dağılsın. Bir nebze iyi geleceğine inanıyorum.
Selametle.
http://www.ozgurroman.com/uyegunluk.aspx?gid=13824&uye=3459 -
Bak kardeşim bir konuda kaygı yaşıyorsan ya kaygını yok edeceksin.Yada yarın sınavınmı var isterse sınava 5 saat kalsın oturup ders yapacaksın.Anca o zaman azaltırsın.Ben üniversite zamanları son sene çok dersim vardı uyku tutmuyordu gözümü kalkıp ders çalışıyodum.Çok verimli olmasada birsüre sonra uykum kendiliğinden geliyordu.Kaygı hayat kurtarır kardeşim unutma.
skyvalet tarafından 25/Nis/14 12:16 tarihinde düzenlenmiştir
düzenleme:geç yazdım galiba.Hocam bide cumaya git derim. :) -
zamanında çalışsaydın şimdi korkmazdın o yüzden rahat ol
-
tutum bunu yazdı
zamanında çalışsaydın şimdi korkmazdın o yüzden rahat ol
Abi boş boş konuşmayın , zamanında çalışsaydın şimdi korkmazdın nedemek çocuk zaten çalışıyorum demiş , napacak şimdi bu çocuk sbs ye çalışmaya 3.sınıftanmı başlayacak? Onca arkadaşım sbs ye deli gibi çalışıp deneme sınavlarında aldığı puanların çok altında bir puan aldı.
@efsaneburak
O heyecan herkezde oluyor ama sendeki biraz abartılı galiba hocam.. Sınavda paniklemek falan yapacağın en büyük aptallık olur sakin olmaya çalış öyle sınava da deli gibi çalışma ama düzenli bir çalışman olsun yeri geldiğinde halısahanıda yap pc'dede otur.Ailenin sürekli sınav hakkında konuşmaları seni endişelendiriyo çok belli ki sende söylüyosun bunu ,takma kafaya. Öyle yok sbs hayatımı değiştirecek diyede korkma inanma biz inandıkda ne oldu sonuçta ygs ye yada lys ye girmiyorsun.
Sana tavsiyem ''meslek lisesine git en azından mesleğin olsun'' gibi lafları o dakkasında unut yok öyle bişey.Anadolu liselerine yerleşmeye bak , he gidersin meslek lisesine ilk sene normal eğitim alırsın hazırlık sonra yoğun olarak seçtiğin bölümün meslek derslerini alırsın buda ilerde gireceğin sınavlarda senin için eksiklik olur sonuçta sana sınava girdiğin zaman adamlar seçtiğin mesleğin sorularını sormayacak sana..
Umarım istediğin gibi olur herşey , sınavlarında başarılar diliyorum sana..