Sınav Korkusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

vay anasını :D zamanında TBT de en genç ben vardım la :D bu sene lise bitiyor :D

neyse sınav konusunda bak ben 3 sbs sınavına girdim. şimdi o mu bana girdi ben mi ona girdim tam hatırlamıyorum. üzülme bir bok olmuyor hangi liseye gittiğin farketmiyor. zaten her yer anadolu lisesi oldu yani kesin bir anadolu lisesine yerleşirsin. meslek lisesine falan gidersen boku yedin :D (bence). onun dışında hayatın kararmaz :)

meslek lisesine gitmem en kötü burada anıttepe lisesi var 355 le alıyodu galiba ona giderim :D

wAreX!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

2 yol var kazancaksın kazanamayacaksın

kazanırsan sorun yok

kazanmazsan diye ek birşeyler düşünmeye başla. okumak güzeldir ama okumamakda bazen güzeldir.

yani tatile gideceğim antalyamı olsun yoksa yozgat mı?

antalya güzeldir ama eğer şansına yozgat çıktıysa yozgatın güzelliklerini de liste haline getir.

çünkü önünde 2 seçenek var mutlu olmak yada olmamak

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

O korku olacak hocam yoksa yetersiz oldugun zaman basarili olamiyorsun.bende bugun butunleme sinavina girdim oncesindeki 3-4 gun sinavlarla ilgili gormedigim kabus kalmadi.geneldw bilincaltinsa basarman gerektigini dusunmenden kaynaklaniyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek
    futurist : hocam çok güzel anlatmışsın eline sağlık

wAreX!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    şimdi sen uyumuşsundur belki, şunu anladıgın an olay bitmiştir.
    önceki sayfadan alıntı..
    "olmuşla olmamışın
    arasındaki tek fark hayatına girecek olan insanlar oluyor, ama yine aynı noktaya geliyorsun."

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

2 yol var kazancaksın kazanamayacaksın

kazanırsan sorun yok

kazanmazsan diye ek birşeyler düşünmeye başla. okumak güzeldir ama okumamakda bazen güzeldir.

yani tatile gideceğim antalyamı olsun yoksa yozgat mı?

antalya güzeldir ama eğer şansına yozgat çıktıysa yozgatın güzelliklerini de liste haline getir.

çünkü önünde 2 seçenek var mutlu olmak yada olmamak

Ya böyle örnek mi olur, adam kazanamazsa intihar mı etsin, Yozgat'ın ne güzelliği olabilir ki :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    efsaneburak bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı

Hocam alabildiğin kadar derin bir nefes çekeceksin bir iki saniye bekleyip ağzından yavaşça vereceksin nefesi, endişe zincirini kırmanın en güzel yolu budur ve hayat ne olursa olsun devam edecek kafaya takma eğlencene bak

hocam öylede şimdi bir sınavla hayatın değişicek o da var 

Mr. Nobody diye bir film var. Algılanması çok güç bir film olmasa önerirdim ancak, ben kısaca değinerek birşeyler yazmak istiyorum.

Hayatının, gireceğin bir sınav ile değişecek olması çok olağan değil mi ? Gün gelecek, ağzından çıkan bir kelime, avucundan kaçan ten, gözünden kaçan bir detay bile değiştirecek hayatını. Öyle dibe batacaksın ki, kendini tanıyamayacaksın ve bir anda doğrulacaksın ayağa, çok şükür diyeceksin. Düşmekten korkma, düştüğün anda kalkmasını bil yeter.

Çok önceleri yazdığım bir deneme vardı. Oku, kafan dağılsın. Bir nebze iyi geleceğine inanıyorum.

Selametle.

http://www.ozgurroman.com/uyegunluk.aspx?gid=13824&uye=3459

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Bak kardeşim bir konuda kaygı yaşıyorsan ya kaygını yok edeceksin.Yada yarın sınavınmı var isterse sınava 5 saat kalsın oturup ders yapacaksın.Anca o zaman azaltırsın.Ben üniversite zamanları son sene çok dersim vardı uyku tutmuyordu gözümü kalkıp ders çalışıyodum.Çok verimli olmasada birsüre sonra uykum kendiliğinden geliyordu.Kaygı hayat kurtarır kardeşim unutma.
    düzenleme:geç yazdım galiba.Hocam bide cumaya git derim. :)

skyvalet tarafından 25/Nis/14 12:16 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutum
    tutum's avatar
    Erkek

zamanında çalışsaydın şimdi korkmazdın o yüzden rahat ol

https://youtu.be/-bvKwS7GeVs
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek
    tutum bunu yazdı

zamanında çalışsaydın şimdi korkmazdın o yüzden rahat ol

Abi boş boş konuşmayın , zamanında çalışsaydın şimdi korkmazdın nedemek çocuk zaten çalışıyorum demiş , napacak şimdi bu çocuk sbs ye çalışmaya 3.sınıftanmı başlayacak? Onca arkadaşım  sbs ye deli gibi çalışıp deneme sınavlarında aldığı puanların çok altında bir puan aldı.

@efsaneburak
    O heyecan herkezde oluyor ama sendeki biraz abartılı galiba hocam.. Sınavda paniklemek falan yapacağın en büyük aptallık olur sakin olmaya çalış öyle sınava da deli gibi çalışma ama düzenli bir çalışman olsun yeri geldiğinde halısahanıda yap pc'dede otur.Ailenin sürekli sınav hakkında konuşmaları seni endişelendiriyo çok belli ki sende söylüyosun bunu ,takma kafaya. Öyle yok sbs hayatımı değiştirecek diyede korkma inanma biz inandıkda ne oldu sonuçta ygs ye yada lys ye girmiyorsun.
    Sana tavsiyem ''meslek lisesine git en azından mesleğin olsun'' gibi lafları o dakkasında unut yok öyle bişey.Anadolu liselerine yerleşmeye bak , he gidersin meslek lisesine ilk sene normal eğitim alırsın hazırlık sonra  yoğun olarak seçtiğin bölümün meslek derslerini alırsın buda ilerde gireceğin sınavlarda senin için eksiklik olur sonuçta sana sınava girdiğin zaman adamlar seçtiğin mesleğin sorularını sormayacak sana..
    Umarım istediğin gibi olur herşey , sınavlarında başarılar diliyorum sana..

Toplam Hit: 3516 Toplam Mesaj: 39