folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Sınavdan Çıkanlar Buraya[2013 Ygs Genel Konu]

Sınavdan Çıkanlar Buraya[2013 Ygs Genel Konu]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    cem-engine bunu yazdı
    töder%202012whopper bunu yazdı
    cem-engine bunu yazdı

o değil de ben yazın biraz bakıp ilk 100 bursu için tutar mı diye girecektim ama sonra müfredat değişikliği falan vardır diye vazgeçtim(tabi 40 tl başvuru parası da az değil)soruları görmedim ama duyduğuma göre yorum soruları ağırlıklıymış.biraz pişman oldum girmediğime.

:) şakacı seni

Hocam gerçek ÖSYM kaçıncıydın peki?

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı
    cem-engine bunu yazdı
    cem-engine bunu yazdı

o değil de ben yazın biraz bakıp ilk 100 bursu için tutar mı diye girecektim ama sonra müfredat değişikliği falan vardır diye vazgeçtim(tabi 40 tl başvuru parası da az değil)soruları görmedim ama duyduğuma göre yorum soruları ağırlıklıymış.biraz pişman oldum girmediğime.

pek iyi geçmedi dostum lys de 1500. oldum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    cem-engine bunu yazdı
    ndmylmz bunu yazdı
    cem-engine bunu yazdı
    cem-engine bunu yazdı

Olsun hocam iyi yerleri tutturmuşssundur yinede. Bakalım bu sene bize kısmet bu sınavda bile bir halt yapamıyoruz

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı
    cem-engine bunu yazdı
    ndmylmz bunu yazdı
    cem-engine bunu yazdı
    cem-engine bunu yazdı

Olsun hocam iyi yerleri tutturmuşssundur yinede. Bakalım bu sene bize kısmet bu sınavda bile bir halt yapamıyoruz

bir şey olmaz dünyanın sonu değil.ben de 2. yılımda yerleştim.ilk senemde de tüm sınavlarım(türkiye geneli dahil) çok iyi gidiyordu ama gerçek sınav kötü geçti.bu yıl derece bekliyordu herkes ama olmayınca olmuyor,sınav anı çok önemli.

bu arada size tavsiyem lys ye ağırlık vermeniz,esas belirleyici sınav lys,kolay gelsin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

la bişi sorucam ben sosyaldedin sorularınıçözdüm 41den 45 ekadar çözmedim ben imam hatipli değilim sadece lisedeyken bizde zorunlu dindersi vardı bende ozaman ben bunu çözücem heralde dedim ondan onu çözdüm yanlış bişe yapmadım dimi buarada ben şuan bie yüksek öğretim programına kayıtlıyım zaten

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feSih
    feSih's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı

la bişi sorucam ben sosyaldedin sorularınıçözdüm 41den 45 ekadar çözmedim ben imam hatipli değilim sadece lisedeyken bizde zorunlu dindersi vardı bende ozaman ben bunu çözücem heralde dedim ondan onu çözdüm yanlış bişe yapmadım dimi buarada ben şuan bie yüksek öğretim programına kayıtlıyım zaten

Lisede Din dersi görenler felsefenin son 5 sorusuna dokunmayıp din sorularını yapacaktı.(doğru yapışsın) Dünki kontrolüme göre Türkçe; 33,25. Sosyal; 20.5 Matematik; 25.25 Fen; 0 . Geçen yıl bir üniversiteye girmeme rağmen şansımı denemek istedim. Yıl boyunca 3 deneme çözdüm toplamda. özetle; Türkçe ve Matematik leblebi gibiydi, Sosyal ise zordu.

aheste çek kürekleri mehtap uyanmasın
Toplam Hit: 11114 Toplam Mesaj: 107