Sınavdan Çıkanlar Buraya[2013 Ygs Genel Konu]
-
sizin yorumlardan sınav zor değilmiş gibi anlaşılıyor.ben girmedim,ama matematikten kastırmadıysalar ayıp etmişler.bize 2 yıldır döşüyorlardı matematiği :D
bu arada türkçe ve sosyal sorularının uzun olması gerekiyor zaten,onu bahane etmeyin.
iyisiniz iyi :D
cem-engine tarafından 24/Mar/13 14:16 tarihinde düzenlenmiştir -
cem-engine bunu yazdı
sizin yorumlardan sınav zor değilmiş gibi anlaşılıyor.ben girmedim,ama matematikten kastırmadıysalar ayıp etmişler.bize 2 yıldır döşüyorlardı matematiği :D
bu arada türkçe ve sosyal sorularının uzun olması gerekiyor zaten,onu bahane etmeyin.
iyisiniz iyi :D
uzun değildi sorular aşırı yorumdu, geçen sene uzun döşediler şimdi yorum döşediler direk cevap yoktu sözelciler türkçe yorumu yapmasınlar onlar yapamazsa zaten yapacak baska birsey yok demektir bir sayısalcı için zordu türkçe mat kastırma değilde basit soru yoktu cok zor soruda yoktu geo zor geldi bana ama benim geo temelim zayıf fen normaldi
-
Kazanırsınız onda sorun yok ama bitirmek mesele her vize her final bir ygs bir lys
-
Mert_648 bunu yazdıKazanırsınız onda sorun yok ama bitirmek mesele her vize her final bir ygs bir lys
hocam ben üni terkim biliyorum 3 ay gezip tozup çalışma sonra 2 hafta çalısıp vizeyi finali vermeye calısmayı
-
Nobel bunu yazdıMert_648 bunu yazdı
Kazanırsınız onda sorun yok ama bitirmek mesele her vize her final bir ygs bir lys
hocam ben üni terkim biliyorum 3 ay gezip tozup çalışma sonra 2 hafta çalısıp vizeyi finali vermeye calısmayı
Şuan ki benim durum hocam :d geldi çattı lanet olası vizeler -
program burda http://www.trt.net.tr/anasayfa/canli.aspx?y=tv&k=trthaber
an itibariyle trt,ösym nin reklamını yapıyor ve 2010 kpss ile 2011 ygs deki rezaletlerin izlerini silmeye çalışıyor
cem-engine tarafından 24/Mar/13 14:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu ney la trt yi bi açtım yalak yalaka hareketler amk yok şunu yaptık yok bunu yaptık,bunlardan önceki rezaletler ne oldu?Unutacaz mı hemen?
Neyse sınava gelince,tm yim ben..Matematik güzeldi gayet,türkçe de aynı..sosyalden oç gibi sorular vardı aq tarih dışında :D ama yaptık bişeyler bakalım,herkes emeğinin karşılığını alır umarım..
-
Yayında ve yapımda emeği geçen tüm Ösym hocalarının a.g
hele o türkçe sorularını hazırlayan pezevenk onun ayrı bi a.g
-
-
Soruların çözümleri.. http://www.ygstrt.com adresinde..