Sınavdan Çıkanlar Buraya[2013 Ygs Genel Konu]
-
mat problemleri hazırlayanlarının........... hayattan görmediğim kadar saçma ve zor sorulardı.
-
Sserkan bunu yazdı
Yayında ve yapımda emeği geçen tüm Ösym hocalarının a.g
hele o türkçe sorularını hazırlayan pezevenk onun ayrı bi a.g
Ya kalemin üzerinde yazan? Emeğiniz emanetimizdir gibi birşey yazmışlar. Ulan birde dalga geçiyorlar. Rezaletlerinizi üstüste koysak burdan aya gider. -
Hocalar ben öylesine girdiğimden midir bilmiyorum ama Türkçe zor değildi ya? Uzun sormuşlar tamam da çok uzun yoktu. Hemde paragraflar cillop gibiydi. Bi kere oku anlarsın yani.
-
..... Ha yarrak gibi soru varmıydı vardı. Hele şu bir karenin içine eşit sayıda kare onun içini de falan bölmüşler o soru varya o soru :) Neyse feni yapmadan çıktım zaten. Fenede şöyle bir baktım da zordu galiba. Bence sınav Türkçe basit Matematik Orta Fen Zor şeklinde yapmışlar.
O soruyu 64 buldum.
Fen i her zaman severim. Biyoloji kısmı herzaman fazlalıktır bende ama elektrikci olmak fizikten herzaman 4-5 garanti ediyor. Elektrik soruları herzamanki gibi kolaydı.
Mesela klima sorusu kolaydı. Hatta c sınıfı sabit hızlı kompresörü olan arçelik di diyebilirim. :-) O kadar kolaydı. Sorunun mantığı yanlıştı ama. Klima hep tam güçte çalışmaz ama bu sorudaki klima bozuktu sanırım. Hep çalışıyordu.
Matematik zordu. Geometride zorlamak istemişler ama ayarı tutturamamışlar, giren bize girdi.