Sınavdan Çıkanlar Buraya[2013 Ygs Genel Konu]
-
cem-engine bunu yazdı
sizin yorumlardan sınav zor değilmiş gibi anlaşılıyor.ben girmedim,ama matematikten kastırmadıysalar ayıp etmişler.bize 2 yıldır döşüyorlardı matematiği :D
bu arada türkçe ve sosyal sorularının uzun olması gerekiyor zaten,onu bahane etmeyin.
iyisiniz iyi :D
kolay değildi sınavdan önce dedim benim çabuk biter fene de geçer bişeler karalarım zaman sosyele kadar kılı kılına yetti sorular uzun olduğu için 3-4 kere okuyorsun anca aklına giriyor ayriyeten bide önümde sıra sallayıp aksıran tıksıran arkadada aynı şekil beşik gibi salladılar benim bu sene barajı geçmem türkiyenin ab ye girmesindendaha zor seneye artık

-
bu soruların cevapları yokmu yav. Video değil ama. Direk Kitapcık seklinde
-
11. sınıfım fizik den 2 yanlış yaptım 1 i görmediğimiz konu(aynalar)
biyolojiden başlara baktım yanlış yapmadım sonrasına bakmadım
matematikdende başlara baktım sayılardan çıkmış çok zor değildi(konuya alıştırma yapmış olanlar için)
türkçe her zamanki gibi uzun paragraflar - en sevdiğim tip ancak biraz zaman alır yinede hepsini doğru yaparım -
-
whopper bunu yazdı
Geçen seneye göre kolay.
Geçen seneye göre sadece sözel bölüm kolaydı.
Geçen seneye göre karşılaştırmak gerekirse;
Türkçe daha kısaydı ama içine anlamı döşemişler her paragrafı iki defa okumak zorunda kaldım.
Tarih soruları geçen seneye göre kat kat zordu. Keykubat keyhüsrev gibi bilgi soruları en güzel örnekleri.
Coğrafya hakkında yorum yapamam ama kolay değildi.
Felsefe çok kolaydı, din çok kolaydı.
Matematiğe gelirseniz sadece problem soruları türkçe gibiydi aq soruyu paragrafın içine gizlemişler ben yapamadım problemleri.
Geometri kolaydı.
Fen Bilimleri kolaydı fakat çeldirici sorular ve şıklar fazlaydı.
Örnek olarak statik sürtünme kuvveti, ısı sıcaklık soruları mesela..
Kısacası zordu hocalar bakmayın siz bunlara ben sınavdan çıkınca herkes ağlayacak gibi bakıyordu birbirine bu ne lan yetiştiremedim diyenler felan.
Ben de 450 civarlarında yapardım bu sınavdan 420 felan bekliyorum.
-
Olgunisik bunu yazdıSserkan bunu yazdı
Yayında ve yapımda emeği geçen tüm Ösym hocalarının a.g
hele o türkçe sorularını hazırlayan pezevenk onun ayrı bi a.g
Ya kalemin üzerinde yazan? Emeğiniz emanetimizdir gibi birşey yazmışlar. Ulan birde dalga geçiyorlar. Rezaletlerinizi üstüste koysak burdan aya gider.Kalemin üzerinde yazan cümle beni benden aldı zaten
Orospu cocukları dalga geçiyorlar bideee
-
felsefe ve din bölümlerinin ikisinide çözmediniz di mi?
-
o ösym nin görevlilerinin de kurallarınında ben ... arkadaş nasıl tuvaletim geldi 30. dk dan sonra denemelerde 40 dk da bitirdiğim türkçeyi 1:10 dk olmustu 25-30 soru yapmıştım hocalar tuvalete göndermedi aq gelen her görevliye polis cagırın onla gideyim diyorum sende gel diyorum yok cıkarsan almam oraya işe diyor arkadaş :@ yeminle sınav boyunca su şişesini kestim durdum solumda kız olmayaydı salıcaktım... yemin ederim sınavı oldugum yerde zıplaya zıplaya bitirdim arkadaş :@
-
Zachariah bunu yazdı
bende dakkalardır arıyorum bulamadım
-
zeybekustasi bunu yazdıZachariah bunu yazdı
bende dakkalardır arıyorum bulamadım
Amk 2 dk lık şey için 2 saat videomu izleyecez yav
-
Naacal bunu yazdı
felsefe ve din bölümlerinin ikisinide çözmediniz di mi?
sosyal bilgiler testinin 36. ve 41. sorularının üstünde yer alan metinlere kim onay verdi ise, işi bıraksın. hala gözümün önüne geliyo lan şaka gibi.. ciddi paradoxta kaldım hacı..
cözem mi çözmeyem mi diye bende din cözdüm felsefeleri bıraktım ( son sayfadakileri. )