Sınavsız Bulgaristanda Üniversite Eğitimi
-
Ben öss ile azerbaycana gittim 4 senedir burdayım..
Bulgaristanda ukraynada moskovada vs.. okuyan tanıdığım bildiğim çok arkadaşım var.
Öss ile giden yani denklikli gidenlerin bile denklik alamama şansı olduğunu unutmayın!!!!!
Kaç tane denklikli arkadaşım okul bitimi yöke başvurusunda sap gibi kaldı eline denklik yerine başka bişi verdiler eline!!!
Yurt dışında okuyup denklik almanın bi ton kuralı var
Dönem içinde okurken türkiyeye gelip gitmenin kuralları var
gelip gittikçe şansında azalıyo ya oda ayrı
notlarının şuyun buyun bi ton kuralı var
yökü hiç aramayın yökte sorumlu hiç kimse bulamazsınız
biri ben sorumluyum der oda yalan söyler. ( bu işi bilen denklik yönetmeliğini ayarlayan tek bi kişi var yök başkanı 2. yardımcısı. onlada asla görüşemezsiniz )
Denklikliler bile acaba derken denkliksiz gitmek ( denklik alıcam düşüncesi ile ) 1 kere değil 1000 kere düşünülmesi gereken bişi
Eğer böyle bi hareket yapıcaksanız HERŞEYİ GÖZE ALIN!
HİÇ KİMSEYEDE İNANMAYIN YÖK E BİLE!!
BU GÜN EVET DİYİP YARIN HAYIR DERLER ÇÜNKÜ DENKLİKSİZ GİDERSENİZ ELİNİZDE HİÇ Bİ SAVUNMANIZ OLMAYACAK!
-
tahribatta birçok arkadaşa bulgaristan konusunda yardımcı oldum bilgiler verdim ama hepsine soyledigim tek brşey vardı bulgaristan en son tercihiniz olsun başka yerde okumak için fırsatınız varsa bulgaristana gitmeyin.
Danışmanların soyledigi guzel seylerle hayallere dalmayın sonucta adamların işi bu size bulgaristanı pazarlıyorlar müşterisi olmanızi içinde herşeyi soylerler.Avrupanın bile sklemediği ülkeyi bize sayılı ülkeler arasındaymıs gibi anlatıyorlar.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
Ben öss ile azerbaycana gittim 4 senedir burdayım..
Bulgaristanda ukraynada moskovada vs.. okuyan tanıdığım bildiğim çok arkadaşım var.
Öss ile giden yani denklikli gidenlerin bile denklik alamama şansı olduğunu unutmayın!!!!!
Kaç tane denklikli arkadaşım okul bitimi yöke başvurusunda sap gibi kaldı eline denklik yerine başka bişi verdiler eline!!!
Yurt dışında okuyup denklik almanın bi ton kuralı var
Dönem içinde okurken türkiyeye gelip gitmenin kuralları var
gelip gittikçe şansında azalıyo ya oda ayrı
notlarının şuyun buyun bi ton kuralı var
yökü hiç aramayın yökte sorumlu hiç kimse bulamazsınız
biri ben sorumluyum der oda yalan söyler. ( bu işi bilen denklik yönetmeliğini ayarlayan tek bi kişi var yök başkanı 2. yardımcısı. onlada asla görüşemezsiniz )
Denklikliler bile acaba derken denkliksiz gitmek ( denklik alıcam düşüncesi ile ) 1 kere değil 1000 kere düşünülmesi gereken bişi
Eğer böyle bi hareket yapıcaksanız HERŞEYİ GÖZE ALIN!
HİÇ KİMSEYEDE İNANMAYIN YÖK E BİLE!!
BU GÜN EVET DİYİP YARIN HAYIR DERLER ÇÜNKÜ DENKLİKSİZ GİDERSENİZ ELİNİZDE HİÇ Bİ SAVUNMANIZ OLMAYACAK!
-----------------------------hoca çok haklı.
üstüne bulgarca dili çok karışık ve zordur ki orda okuncaksada öğrenmek ZORUNLUDUR.
gidin günde 3-4 saat çalışın sınavı kazanın laaaan kolaya kaçmayınn :|
-
üniversite kaydı falan paralımı bedevaysa ne ala
-
sunu zaten herkesin bilmesi gerekiyor yurtdısında azerbeycan bulgarıstan ukrayna vs.. ulkeler en son ıhtımal bırseyler yapmak ısteyenlerın tercıhıdır. Yurtdısında okumak ısteyen danımarka ıngıltere amerıka gıbı ulkelere gıtmelıdır son b sıkkınız balkanların en ıyısı olan bulgarıstandır dıe dusunuyorum. Kımsede bızı kandıramaz sonucta ınternet var arastırmanın en kolay yolu herkesın yorumlarıyla kafada bırseyler olusur ınsanın ılk turkıye sonrasında olmazsa bulgarıstan derım ucuz malıyet aranıyorsa.. seneye bende gideceğim psıkolojı okumaya bakalım ne oldugunu ıyı arastırdım normal geldi bana herkese basarılar
-
seneye oradayız yök ipnelik etmez'se dgs olayı güzel
-
gidilmez ya..
onun yerine norvecte okuyup orda kalirim daha iyi :D
orda ünv tamamen bedava :D
ama herkesi almiyolar o ayri :)
-
Tesekkurler paylasım ıcın sıteyı zıyaret ettım bende gelecek sene dusunuyorum bulgaristanı eger turkıyede olmazsa muhendıslık okuyacagım okul ıle ılgıılı haklarımızı falanda yayınlamıslar bu sene oss olmazsa :S seneye bulgaristn baska çare yok haklarımız yapabilğceklermizide belirtmiş admin http://www.egitimbulgaria.com/site/sofya-teknik-universitesi-yabanci-ogrenci-rehberi/
-
çizik
2011 sonunda lise bitiyo
not:açık lise okuyom benide alırlarmı :P
-
Bende bulgaristanda okuyorum gelmeyin arkadaslar buraya acik acik soyluyorum :) asudhaushdad :