folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Sınavsız Bulgaristanda Üniversite Eğitimi

Sınavsız Bulgaristanda Üniversite Eğitimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben öss ile azerbaycana gittim 4 senedir burdayım..

Bulgaristanda ukraynada moskovada vs.. okuyan tanıdığım bildiğim çok arkadaşım var.

Öss ile giden yani denklikli gidenlerin bile denklik alamama şansı olduğunu unutmayın!!!!!

Kaç tane denklikli arkadaşım okul bitimi yöke başvurusunda sap gibi kaldı eline denklik yerine başka bişi verdiler eline!!!

Yurt dışında okuyup denklik almanın bi ton kuralı var

Dönem içinde okurken türkiyeye gelip gitmenin kuralları var

gelip gittikçe şansında azalıyo ya oda ayrı

notlarının şuyun buyun bi ton kuralı var

yökü hiç aramayın yökte sorumlu hiç kimse bulamazsınız

biri ben sorumluyum der oda yalan söyler. ( bu işi bilen denklik yönetmeliğini ayarlayan tek bi kişi var yök başkanı 2. yardımcısı. onlada asla görüşemezsiniz )

Denklikliler bile acaba derken denkliksiz gitmek ( denklik alıcam düşüncesi ile ) 1 kere değil 1000 kere düşünülmesi gereken bişi

Eğer böyle bi hareket yapıcaksanız HERŞEYİ GÖZE ALIN!

HİÇ KİMSEYEDE İNANMAYIN YÖK E BİLE!!

BU GÜN EVET DİYİP YARIN HAYIR DERLER ÇÜNKÜ DENKLİKSİZ GİDERSENİZ ELİNİZDE HİÇ Bİ SAVUNMANIZ OLMAYACAK!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

tahribatta birçok arkadaşa bulgaristan konusunda yardımcı oldum bilgiler verdim ama hepsine soyledigim tek brşey vardı bulgaristan en son tercihiniz olsun başka yerde okumak için fırsatınız varsa bulgaristana gitmeyin.

Danışmanların soyledigi guzel seylerle hayallere dalmayın sonucta adamların işi bu size bulgaristanı pazarlıyorlar müşterisi olmanızi içinde herşeyi soylerler.Avrupanın bile sklemediği ülkeyi bize sayılı ülkeler arasındaymıs gibi anlatıyorlar.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben öss ile azerbaycana gittim 4 senedir burdayım..

Bulgaristanda ukraynada moskovada vs.. okuyan tanıdığım bildiğim çok arkadaşım var.

Öss ile giden yani denklikli gidenlerin bile denklik alamama şansı olduğunu unutmayın!!!!!

Kaç tane denklikli arkadaşım okul bitimi yöke başvurusunda sap gibi kaldı eline denklik yerine başka bişi verdiler eline!!!

Yurt dışında okuyup denklik almanın bi ton kuralı var

Dönem içinde okurken türkiyeye gelip gitmenin kuralları var

gelip gittikçe şansında azalıyo ya oda ayrı

notlarının şuyun buyun bi ton kuralı var

yökü hiç aramayın yökte sorumlu hiç kimse bulamazsınız

biri ben sorumluyum der oda yalan söyler. ( bu işi bilen denklik yönetmeliğini ayarlayan tek bi kişi var yök başkanı 2. yardımcısı. onlada asla görüşemezsiniz )

Denklikliler bile acaba derken denkliksiz gitmek ( denklik alıcam düşüncesi ile ) 1 kere değil 1000 kere düşünülmesi gereken bişi

Eğer böyle bi hareket yapıcaksanız HERŞEYİ GÖZE ALIN!

HİÇ KİMSEYEDE İNANMAYIN YÖK E BİLE!!

BU GÜN EVET DİYİP YARIN HAYIR DERLER ÇÜNKÜ DENKLİKSİZ GİDERSENİZ ELİNİZDE HİÇ Bİ SAVUNMANIZ OLMAYACAK!

-----------------------------

hoca çok haklı.

üstüne bulgarca dili çok karışık ve zordur ki orda okuncaksada öğrenmek ZORUNLUDUR.

gidin günde 3-4 saat çalışın sınavı kazanın laaaan kolaya kaçmayınn :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

üniversite kaydı falan paralımı bedevaysa ne ala

🥒
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

sunu zaten herkesin bilmesi gerekiyor yurtdısında azerbeycan bulgarıstan ukrayna vs.. ulkeler en son ıhtımal bırseyler yapmak ısteyenlerın tercıhıdır. Yurtdısında okumak ısteyen danımarka ıngıltere amerıka gıbı ulkelere gıtmelıdır son b sıkkınız balkanların en ıyısı olan bulgarıstandır dıe dusunuyorum. Kımsede bızı kandıramaz sonucta ınternet var arastırmanın en kolay yolu herkesın yorumlarıyla kafada bırseyler olusur ınsanın ılk turkıye sonrasında olmazsa bulgarıstan derım ucuz malıyet aranıyorsa.. seneye bende gideceğim psıkolojı okumaya bakalım ne oldugunu ıyı arastırdım normal geldi bana  herkese basarılar

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bisson
    bisson's avatar
    Erkek
    seneye oradayız yök ipnelik etmez'se dgs olayı güzel

I know me you know you.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

gidilmez ya..

onun yerine norvecte okuyup orda kalirim daha iyi :D

orda ünv tamamen bedava :D

ama herkesi almiyolar o ayri :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bu2ak
    bu2ak's avatar
    Erkek

Tesekkurler paylasım ıcın sıteyı zıyaret ettım bende gelecek sene dusunuyorum bulgaristanı eger turkıyede olmazsa muhendıslık okuyacagım okul ıle ılgıılı haklarımızı falanda yayınlamıslar bu sene oss olmazsa :S seneye bulgaristn baska çare yok  haklarımız yapabilğceklermizide belirtmiş admin http://www.egitimbulgaria.com/site/sofya-teknik-universitesi-yabanci-ogrenci-rehberi/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çizik

2011 sonunda lise bitiyo

not:açık lise okuyom benide alırlarmı :P

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wakizashi
    Wakizashi's avatar
    Erkek

Bende bulgaristanda okuyorum gelmeyin arkadaslar buraya acik acik soyluyorum :) asudhaushdad :

Toplam Hit: 8401 Toplam Mesaj: 55