Sınavsız Bulgaristanda Üniversite Eğitimi
-
Denklik var dedikleri suan icin butun bolumlere sınavlı denklik var ben Bulgaristan plovdiv pc muh. mezunuyum denklık ıcın basvurduk kımsede aslanım senmı geldın tabı canım al denklıgın hade yallah demedı :D yani kimse havadan denklik vermio bu tarz vaatlere kanmayın :) 2. asamadan sınava gırıceksınız ve ıstenen puanı cıkardıgınız zaman denklıgınız onaylanıcak
Yok ben ıllede gıderım dıgenler var ıse hıc deılse bg egıtım secmeyın ıng okuyun bare 3-5 bısı ogrenırsınız hıc deılse ıng cem var dersınız :)
Not : hayat 10 numara sırf neti ıcın bıle gıdılır :D -
Kimsse kusura bakmasın ama burada eğitim alcağınızı anadoluda doğuda okuyun daha iyi. Gerşzekalı dediğim insanlar gitti tıp okuyor. halen gerizekalılar ve bir haşt beceremediler :/ birde devlet bu gerizekalılara denklikverirse varın düşünün tıp dünyasının halini.
-
Expire a bende katılıyorum yeteneğiniz varsa gidip okuyum ben doktor olucam diye giderseniz zaten o okul bitmez benim arkadaşlarım hayatında adam biyoloji görmemiş gitti tıp okumaya ee laf olsun diye gitti karıya kıza takıldı yedi paraları okulu bırakıp geldiler :) Gerçekten doktor olucam diyenler gitsin zaten okulların çoğu öğrencisi türk bulgarların alayı ingiltereye göç etmiş ab ye girince :)
-
yök denkliği yok denklik sınavına giriyorsun