folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Sınavsız Bulgaristanda Üniversite Eğitimi

Sınavsız Bulgaristanda Üniversite Eğitimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Denklik var dedikleri suan icin butun bolumlere sınavlı denklik var ben Bulgaristan plovdiv pc muh. mezunuyum denklık ıcın basvurduk kımsede aslanım senmı geldın tabı canım al denklıgın hade yallah demedı :D yani kimse havadan denklik vermio bu tarz vaatlere kanmayın :) 2. asamadan sınava gırıceksınız ve ıstenen puanı cıkardıgınız zaman denklıgınız onaylanıcak 

Yok ben ıllede gıderım dıgenler var ıse hıc deılse bg egıtım secmeyın ıng okuyun bare 3-5 bısı ogrenırsınız hıc deılse ıng cem var dersınız :) 

Not : hayat 10 numara sırf neti ıcın bıle gıdılır :D 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Kimsse kusura bakmasın ama burada eğitim alcağınızı anadoluda doğuda okuyun daha iyi. Gerşzekalı dediğim insanlar gitti tıp okuyor. halen gerizekalılar ve bir haşt beceremediler :/ birde devlet bu gerizekalılara denklikverirse varın düşünün tıp dünyasının halini.

"bea"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

Expire a bende katılıyorum yeteneğiniz varsa gidip okuyum ben doktor olucam diye giderseniz zaten o okul bitmez benim arkadaşlarım hayatında adam biyoloji görmemiş gitti tıp okumaya  ee laf olsun diye gitti karıya kıza takıldı yedi paraları okulu bırakıp geldiler :) Gerçekten doktor olucam diyenler gitsin zaten okulların çoğu öğrencisi türk bulgarların alayı ingiltereye göç etmiş ab ye girince :)

Si vis pacem para bellum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yök denkliği yok denklik sınavına giriyorsun

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 8396 Toplam Mesaj: 55