Sinek İşkenceleri
-
Bilim dedinmi açıklama olcak abü :)
şimdi ben yaptım o yaptı bi kardeşimiz yapamadı diyelim ben vicdan azabı çekmemmi =)
sago allah belanı versin bencede güzel lan :) -
Athzai_Khaine suyu hidroliz et sonra hidrojeni sıvılaştır :D
-
ya zaten o sıvı hidrojeni nasıl yapıyolar anlamış değilim, soğutupta yapıyolar desen değil, gaz hale dönüştükçe soğutuyo, sıkıştırınca desen kapağını açında çakmak gazı gibi birden uçması gerenkiyo, zaten bi elime geçse sıvı hidrojen ah ahh
-
Layn bende bi amca war adam cocukluunda deisiklik ossun die yakalıyomus zunekleri sonra yorgan iinesiyle delip sonrada o delikten ipi gecirip zunekleri kolye yapiomus :D bu biraz eski ama zuper
-
ebene atliim demek geldi birden içimden
ama küfür yasak olduğu için demiyorum -
ehueheuhue de amelecim de yawrum de sineğim aaa sanamı yasak olcak len : )
-
Bende Yazim bitane..
Gerekli malzameler..
1)sinek (sayısı farketmez)
2) kül tablası (büyük olsa iyi olur..)
3) Çamaşır Suyu -kezzap falan değil çamaşır suyu- :)
yapcağımız şey çok basit.. sinek yakalanır kanatları koparılır ve kültablasının yanına bırakılır yada içine atılır.. sonra keyifle izlenir süper yav küçükken hep yapardm :)
-
curserdrow,
abü çamaşır suyu deülde kezzap olsa ii olur :)
ASLIYUCE,
çooook iğrenç bi adammış ben tiksiniyorum bu organizmalardan :)
amele_2 atla abü sana serbest...
benim sinekler sosyaldi asosyal deül :P
Athzai_Khaine, uğraşma patlatırsın =)
koko senüde böle yapcam =) istihbarat mevzuunu unutmadım =) -
hoca fikir guzel de sinek yakalaması uzun iş. ben kucukken karıncaları kavanoza toplardım (mumkun oldugunca cok olmalılar tabii.) kavanozun yarısını gecirirseniz yeter. sonra içine torpili basardım tek sorun bu sey patlarken izleyemezsiniz. ama patlamadan sonra olay mahali super oluyodu. tum aileler camlara cıkmıs kim bunu yapan serseri diye bakarlarken camlardan ben karıncaların hazin cesetlerini arıyordum
muahahaaa...
not: siz denemeyin bakmaya calıstıgınızda kavanozun saatte 200km lik hızla gelen parcalarına mukavemet edemeyebilirsiniz..
heehee.. =)) -
vayy güzelmiş buda aklıma bi fikir geldi..
karıncaları toplıcan bi kavanoza içine karafatmayı salcan kapağını kapatcan hacı.. off dehşet bi önsevişme olur :D
Toplam Hit: 10625 Toplam Mesaj: 74