Sinek İşkenceleri
-
Bende Çok Verirdim Balığa Sinek, Balıklar Baştan Ürkerdi Sonra Yerlerdi :) Hiç Zehirlenme Olmadı :) Balıklar Sinekle Yoğurt Yiyince Zehirleniyolar =)
-
o dillde suna koptum şüşe:D zuhahahaha bazilari şişe demezde şüşe der ya o an benim koptugum andir...
-
Bizim Teknik Resimci i lere genelde ü derdi.
şişeye şüşe
için e içün derdi :)
hala diyo =) ölmüş gibi konuştum bea ama çok severim o hocayı -
(yıllar önce yeni öğrendiğimde)bi de baktım banyoda bi sinek var,banyo yapacaktım önce bi 15 dakka sineği yakalayacam diye uğraştım yakaladım ardından kanadının birini kopardım başladım şak şuk üstüne attırdım bekledim bi 10 dakka belki hamile kalır diye.Baktım ne hamile kaldı ne doğurdu gebertiverdim bende.
-
pingattack,
Yanlış Yapmışın Abü 10 Dakkada Hamila Kalmaz Onlar
Nerden Baksan ½ Saat Gerek. -
İnsan sinegi hamıle bırakamaz. Cunku kromozom sayısı uymaz. İstersen 2 yıl bekle.
-
Ah be musket dai züktün attın espriyi ya
bizde düşünmüştükki
insan başlı sinek vücutlu bişey çıkcak :)) -
...ne istiyonuz len Allah"ın sineğinden mina kyimm.. hani ben sinek öldürmedim mi yada istemeden işkence etmedim ettim ama benim bi mazaretim vardı ..eğer sinek bulamasaydım Muittin"in (Akrepp) hayati tehlikesi olasıydı .. ha bu arada muittin üzülerek söylüyorum çokk acı bi şeklide dünya ya gözlerini yumdu ..vefat etti .. olay şöyle oldu ..Muittin"in yanına sıkılmasın diye bi tane daha akrep ayarladım onun adı da Bestami idi ..geçenlerde bunların fanusunu temizleyecem ..Bestami O. çocukluğu yaptı kaçtı ..o sırada pederle karşılaştı ..pederin bu hayvanlara tiki var ..peder hayvanı son sürat basmış evde dolaşırken gördü gıyaben dellendi ..sora Bestami"yi yakaladım fanusa koydum ..peder dedi ver onu bana ..dedim olmaz ..dedi ver ..dedim ya baba bi du ..ani bi kükreme icra buldu o sırada peder kükreyerek versene len ..dedi bi refklesktir verdim ..peder gitti çamaşır suyunu aldı ..fanusa boşaltı ..Bestami yaklaşık 15-20 dk sonra ruhunu teslim etti ..Muittin ise 30-35 dk dayandı ..sora bana son bi kuyruk hareketi ile benden helallik alıp o da hayata gözünü yumdu ..ikisinin de mekanı cennet ossun ..yanarımda Muittinim eski dostum ..arkasından konuşmuş gibi olmayayım ..Bestami o.çocuğunun yüzünden bok yoluna gazi oldu )":
-
şu noktada kopmuş durumdayım a.q. muhahaha ulan ne adamlar varya :))))) abi alın bi tane rottweiler oohhh kardeş gibi yaşayın :)))
-
ben bi keresinde uğur böceğini kibrit le yaktım çosss die bi ses gelmişti :D
Toplam Hit: 10092 Toplam Mesaj: 74