Sinek İşkenceleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hacı yanlız başlık giderek anlamsızlaşıyo, bugün denendi :D

jack daniels 160 yaşında
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    abü haklısın,
    aklıma geldi ama başlığın açılma tarihine bakarlar diye düşündümde
    şimdide anasayfada görünmüyo diye düşündüm :) değiştiricem şindü
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    Olm Aşağı Salladım Hayvan Uçamadı Küt Etti Eh Ayak Başparmağından Büyük Böcek. Taş Dediysek Şu Garaj Tavanı Su Olukları Varya Sert Taştan Gri Renkli . Onların Üstüne Düştü Aşağı İşim Düştüğünde Geçerken Görüyodum.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    ortaq sen ne psikopat bi adamsın yaw:D

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Noyan Anladım Abü O Böcekleri Biliyom Cibiliyetsiz Onlar :@

Ortaq Öle Deme =( Ben onları sevdiğimden yapıyom =)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    yaw 1-2 numarada ben yazayım içimde kalmasın geçen gün vaktim olmadı yazmaya(ama ben bunları çocukken yapıyodum şimdi ilgimi çekmiyo).
    bende yöntem çok arkadaşlar önce sinek cızbızımı anlatayım:
    5-6 sinek yakalıyosunuz ama üşenmeden(zaten 4-5 sinek yakaayınca etrafta da sinekler azalıyo sağa sola faydalı olursunuz).sonra bu sinekleri yanyana bi toplu iğneye ciziyosunuz ve bi mercekle güneşte biraz kızartın ooooohhhh ohooh ne güzel cızbız ama biyerde bi garipklik oluyo nedense ne güzel mangal kokacağına pis kokuyo ona bi anlam veremedim bu yüzden de insanın iştahı kaçıyo(zatenaz bişey oluyo karın doyurmaz)belki içlerini temizlesek bağırsaklarını felan çıkarsak daha iyi olur ama hiç et kelmaz o zaman.

neyse ikinci yöntem-
    elektrik:
    cidden bu da bi acayip yapıyo hayvanları.
    önce 12 volt güç kaynağı bulun bi yerden (ama fazla voltaj olmasın hemen ölüveriyo bişey anlamazsınız)sonra yakaladığımız sinekleri yine toplu iğneye çiziyoruz ve toplu iğnenin birucuna eksi olan teli bağlıyoz sonra diğer teli de sineğe tutturun sinek o teli tuttumu bi daha bırakmıyo namussuzum anlamıyom bu inadın sebebini ama sonraları gücü tükeniyo inadının kurbanı olup ölüyo.

kafa koparma yöntemi:
    bilirsiniz sineklerin kafaları kocaman ve ilginç oluyo ben de o kafalarını koparıyom bazıları gerçekten çok eğitimli oluyo böyle okumuş kültürlüler bulunabiliyo aralarında ve yine de uçabiliyolar.

alkol koması:
    bu da garip geliyo bana sinekleri alıp kolonyaya basınca alkol komasına mı giriyolar anlamıyom masadan sağlam çıkamıyolar heralde bi anda yüklenince alkole çarpılıyolar galiba sonra alkol komasına giriyolar ben de ilk yardım bilmeyince kurtaramıyom zavallıları.

neyse yine vaktim doldu diğer yöntemlerimi sonra anlatıım bu günlük bu kadar internet çok pahalı

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    pingattack senin gibi fedakar arkadaşlarımızın olduğunu bilmeg güzel, kafedeyken vakit ayırdığın için teşekkürler ama bu sineklerden ne istiyon günah değilmi :@

harbi mercek metodu iyi ha,aklıma yattı.
    elektrik metodunu biz ocağın manyetosunda tatbik ettik :)
    kafa koparma pek bi iğrenç geldi :)
    alkol komasına girme meselesi uzun bi araştırma gerektiriyo ama ilkyardım öğrensen iyi olur :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    Şöyle Sağdan Soldan Yakaladığın Sineklerin Bazılarını Örümcek Ağlarına Salla Ama Şöyle Kalın Bacaklı Örümceklere. Bak Nası Anasını Ağlatıyolar. Sen ne Diyosun Ben Bahçede Kanadı Kopmuş Sinek Atıyodum Örümceğe O Delikten Pıtır Pıtır Bakıyo Sonra Yallah Diye Bi Zıplıyo. AMa Felaket Koparısn Ya . David vs Goliath Gibi. Bide Bikaç Örümceği Geniş Kavanoza Koyuyosun Bi Sağlam Sinek Sallıyosun İÇeri Sineğin Halini Görmen LAzım Yusuuuuuuf YUsuuuf Bi Oraya Bi Oraya Uçuyo. Bazı Örümcekler Olaya Çabuk Adapte Olabiliyor. Diğerleri Sağa SOla Donup Kalırken Sportmen Olanlar Sİneği 1. Dakkasında Beceriyo. Bu Tip Örümceklere Dikkat Adaptasyon var Hırs Var. Valla Salarsın Dışarı Ertesi Gün Gelip Senide Zükmesin Pencereden Girip.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    örümceğe zükülmek çoook deüşük olur bea =)
    bende ağa atıyodum hüpne çekiyodu kenara paketliyodu belkide hep tok zamanlarına denk geldim :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hay a.q yaf ben de japon balığına vurduğum zinekleri veriodum. Sonra bi zünek çıktı a.q madeni para kadar :D . Onu yedikten sonra zehirlenip öldü hayvan :D :D

.
Toplam Hit: 10111 Toplam Mesaj: 74