folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sinirim Nasil Gecer ? Kendimi Nasil Rahatlatabilirim ?

Sinirim Nasil Gecer ? Kendimi Nasil Rahatlatabilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

nerede çalışıyorsun şirket ne iş yapıyor sen ne iş yapıyorsun çalıştıgın yerde bıraz daha detay verırsen ona gore yardımcı olalım hocam sana

Hocam kibris/ta bir yazilim sirketi bende reklam ve pazarlama kismindan sorumluyum. Ama patron dedigim gibi oz abimden farksizdir, bu yuzden oncelik isim yani isin yurumesi. Bu yuzden elimden bisey gelmiyor yoksa anasini avradini yellemistim.

Kadinin hic bir boka yaradigi yok. Calisma denen bisey yok son 2 haftadir. Caliyor cirpiyor oyle iste.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Alkol haram ve sağlığa zararlı ama 2 bira atsan biraz rahatlarsın hocam.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

hocam normalde şöyle bir olay var savcılağa gidip eski müdürümün bubu sebeblerden çıkarılması sonucunda yeni gelen müdürüm bana baskı uyguluyor iş ortamımı ve çalışma düzenimi bozuyor psikolojik baskı yüzünden işimi yüremiyorum tüm haklırımın 2 gün içerisinde tarafıma iletilmesini istiyorum diyorsun savcılık bunu şirkete gönderiyor. hop tazminatın mesain herşeyin yatıyor kovulmuyorsun yada kovulsanda bunu yaparsan tamamiyle sen haklı çıkıp hak ettiğini alıyorsun ama en az 1 şahit gerekli dilekçe örneğini istersen yollayabilirim savcılıktan birisi bizim şirkete göndermişti 

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

hocam bunu ogrenmem iyi oldu ama bu sirkette isime yaramaz diyorum ya patronu oz abimden cok seviyorum diye.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

ne çalıyor hocam paramı yapılan işimi vs ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    LuCiFeR bunu yazdı

Hocam nakit elinde alisverisleri vs. mudur yapiyor dusunebiliyor musun  ? 600 e aliyor 900 yaziyor, 500 e aliyor 1000 yaziyor boyle. 

En az aylik 4 5 bin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı
    LuCiFeR bunu yazdı

Hocam nakit elinde alisverisleri vs. mudur yapiyor dusunebiliyor musun  ? 600 e aliyor 900 yaziyor, 500 e aliyor 1000 yaziyor boyle. 

En az aylik 4 5 bin.

Patron abinden farksızsa neden demiyorsun bu şıllık böyle yapıyor diye?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hacı söylediğin doğruysa elinde gayet güzel bir açık var. Eğer kanıtlayabiliyorsan (ki birkaç alışverişi için daha iyi teklifler bulman bile yeterlidir) hiç çekinmeden onun üstü ile konuşabilirsin.

İş ortamlarında böyle orrospu çocukları malesef bulunuyor. Bu durumlarda sinirlenmeyen sakin görünen kazançlı çıkıyor. Tabi her lafı ye otur diye demiyorum.

Genelde pek işi olmayan tayfa çok güzel laf sokup uzaklaşabilirler. senin işin vardır kafayı onlar kadar veremezsin.

Bikere bunun yanında rahat ve geniş ol. Kadınlarla tartışmak biraz daha sıkıntılıdır hakert fln edilmez. Ve genelde böle sinir bozucu tipler bunlardan çıkar.

Tam sorun nedir anlatırsan yardımcı olayım.

Olmazsa son çare zaten RETRET den çay tarifi alacan.

HolyOne tarafından 07/Ağu/15 18:10 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hacı söylediğin doğruysa elinde gayet güzel bir açık var. Eğer kanıtlayabiliyorsan (ki birkaç alışverişi için daha iyi teklifler bulman bile yeterlidir) hiç çekinmeden onun üstü ile konuşabilirsin.

İş ortamlarında böyle orrospu çocukları malesef bulunuyor. Bu durumlarda sinirlenmeyen sakin görünen kazançlı çıkıyor. Tabi her lafı ye otur diye demiyorum.

Genelde pek işi olmayan tayfa çok güzel laf sokup uzaklaşabilirler. senin işin vardır kafayı onlar kadar veremezsin.

Bikere bunun yanında rahat ve geniş ol. Kadınlarla tartışmak biraz daha sıkıntılıdır hakert fln edilmez. Ve genelde böle sinir bozucu tipler bunlardan çıkar.

Tam sorun nedir anlatırsan yardımcı olayım.

Olmazsa son çare zaten RETRET den çay tarifi alacan.

Hocam sana en basitinden anlatayim, 600 + 150 kurulum bir klimayi 2.el faturasiz oldugu icin 800 + 450 tl den yazdirdi. Kendi yegeni de calisiyor, gecen gun birine tam 2 dk gec kaldi diye bagirdi cagirdi, sonraki gun kendi yegeni yarim saat gec kaldi patrona soyledim ona bugun izin vermistim dedi.  Boyle bir kadin.

Toptanciyi ayarladim aylik alisverisler sabit biyerden yapilcak artik. Dedigin gibi hic kafa yoramiyorum hocam, ama sizin lafinizi dinleyip sakin olacagim. Bunca murid bunu diyorsa bi bildigi vardir. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

intikam soğuk yenir. Acele hareket edersen kaybeden sen olursun

Toplam Hit: 6560 Toplam Mesaj: 46
rahatlama psikolojik rahatlama sinir