Sinirim Nasil Gecer ? Kendimi Nasil Rahatlatabilirim ?
-
hocut hiç inanmam ama merak ettim burcun ne ? :D
-
insanın haklı olduğu halde haksız yere düşmesi çok sinir edici bi durum bu yaşadığın durumun bir benzerini anlatan çok güzel bi film var. gerçekten şu filmi izlemeni tavsiye ederim
http://www.sinemalar.com/film/219158/the-hunt -
EnableTurk bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
nerede çalışıyorsun şirket ne iş yapıyor sen ne iş yapıyorsun çalıştıgın yerde bıraz daha detay verırsen ona gore yardımcı olalım hocam sana
Hocam kibris/ta bir yazilim sirketi bende reklam ve pazarlama kismindan sorumluyum. Ama patron dedigim gibi oz abimden farksizdir, bu yuzden oncelik isim yani isin yurumesi. Bu yuzden elimden bisey gelmiyor yoksa anasini avradini yellemistim.
Kadinin hic bir boka yaradigi yok. Calisma denen bisey yok son 2 haftadir. Caliyor cirpiyor oyle iste.
patron abin gibiyse başbaşa iken anlatacaksın olayı . bak klimayı ne kadara taktırdıgını bılıyorsun mesela en azından . bunların hepsını soyleceksın .
-
Facesini falan atsana bana şunun, merak ettim nasıl bir şey.
-
nurulmac11 bunu yazdı
Terazi hacim
-
EnableTurk bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
Terazi hacim
zorla inandıracaklar adamı ya :D benim de terazi başka bir durumda benzer duyguları ben de yaşadım çok iyi anlıyorum seni. ızdırap verici bişi. zamanla azalıyor ama bir anlık öfkeyle bişi yapma
-
seni en çok güldürüp hafızanda yer eden film ya da dizi neyse onu aç izle
-
Aklıma hainlik geliyor :) ikinizde bekarsanız ayartıver :)) sonra kendiliğinden işini bırakması gerektiği yolunda ikna et ;) açık açık yazmama gerek yok sanırım :)
-
müsil :D
-
Sıkma canını 3 kuruşluk insanlara değmez