Sinirim Nasil Gecer ? Kendimi Nasil Rahatlatabilirim ?
-
gizliden kanıt topla
belge falan ne varsa fotokopimi çektiriyorsun yap.
hiç ses çıkarma artık yeterinde belgeye ulaşınca git müdüre kanıt elinde yokmuş gibi onuda çağır şikayet et
o tabiki sana saldıracak ve yalanlayacak işte tam o noktada bütün belgeleri çıkar göster.
güvenilir bir ikide şahit buldun mu tamamdır.
-
Hocam öfkeyi, siniri parayla almıyorsun bünyende var bu. Bir şekilde bu tavan yapıyorsa çare kum torbası ondan sonraki planlarında başarılı olduğunu düşünüyorum zaten bir tanesini kovdurmuşsun o konuda bana laf düşmez.
edit: sinirin şimdiye geçmiştir tabi :) birdaha olursa diye..
Ceoden tarafından 08/Ağu/15 21:25 tarihinde düzenlenmiştir -
pm den numara ver arayacam. sakin ol. çözüm bulacaz.
-
zalimadam bunu yazdı
pm den numara ver arayacam. sakin ol. çözüm bulacaz.
zalimadam çözüm bulucaz dediyse bulur. saygılar.
- ayrıca geçenlerde bi konu vardı ya müshil hakkında, o da olabilir gibi, eğer yazılmadıysa :)
-
Hocam sen beni görsen yine iyisin yolda yuruyen sarhos bana söyle gik yapsa dislerini dökucem ben 10 na kadar derin derin nefesler aliyorum normalde cok kavgaci bi tipim ama kavga etmiyecegime söz verdim icime ata ata bok oldu icine atma baktin olmuyor 10 saniye falan bi sekilde atarlan icini bosalt o siradada guzel bi yeni is bulabilirsen yeni bir is bul ne diyim vallaha olmadi giy maskeyi agzini burnunu kir cikista
-
ne söylerse söylesin peki efendim de gülümse vs. bir yandan pislik yap arabasını çiz falan.