Sınırsız İnternet 1 Aralıkta 63 Tl Olacak
-
değerli müşterimiz diyorlar
kullanmakta olduğunuz netlimitsiz paketiyle internet hizmetinden yararlanıyorsunuz diyorlar
bu paket dahilinde bulut teknoloji üzerinde çalışan NETDİSK ile dijital foto video bilgisayarınızda yer tutan dosyalarınızı kolayca yedekleyebilirsiniz diyorlar. netdiski ilk defa şimdi duydum :) cahil kalmışız :)ttnet müzik sitesinde 3 milyona yakın müzik yerli yabancı şarkıyı ücretsiz dinletme imkanına sunuyoruz diyolar
1 ARALIK 2012 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLMAK ÜZERE TARİFE ÜCRETLERİMİZDE DÜZENLEME YAPILACAKTIR diyolar bu kapsamda NETLİMİTSİZ paketinizin aylık ücreti vergiler dahil 63 TL olarak güncellenecektir diyolar
yani sınırsız interneti bu ay sonu kapatcağım anlamına geliyor. 5 tl geçirtecekler yani bilginiz olsun
-
Bi' ara ceza kitlemişlerdi ya bunlara onun kokusudur herhal.
-
-
1 ARALIK 2012’DEN 31 MAYIS 2013’E KADAR
TÜM İNTERNET PAKETLERİNDE
SINIRSIZ TTNET WiFi DAKİKALARI ÜCRETSİZ!Bak hele bak. Alttan sopa verip üstten okşuyorlar. Ulan bunlar da işini biliyo' hee. Bak zam yaptık ama belş wifi verdik da daha ne istiyonuz der gibi ki diyorlar da.
-
elin gavuru nasıl ucuzlatsam der biz nasıl geçirtsek diye.
daha iyi hizmet vermek için efendim bu zamlar diyen sa....lar kimseyi kandırmaya hakkınız yok. -
biri adsl'e geçmek var aklımda 16mbps kadar 60 TL imiş
-
kaygusuz bunu yazdı
elin gavuru nasıl ucuzlatsam der biz nasıl geçirtsek diye.
daha iyi hizmet vermek için efendim bu zamlar diyen sa....lar kimseyi kandırmaya hakkınız yok.hocam ttnet / turktelekom da elin gavuru sayılır bu arada ortakları yabancı diye biliyorum
-
mna koım dıyoerum hemde dıbıne kadar
yanında bı ton bok pusur verıyorlar kı nıye gıydırdınız lan
dedıgımızde bak buda var buda var demek ıcın
lan ıstemıyorum dıyorum
alırken boyle gıydırmıstık sımdı cıkarsak zevkı kacar dıyorlar
mahalleye x bır servıs saglayıcı gelsın ahtım var adsl modemı yakacam bırı oburu fark etmez alt yapı ttnet oldugu surece ıteleme aynı
kablo net vs gelırse
şimdi onlar dusunsun yapcam :D
tum bunların yanında ben zaten 60-70 arası fatura oduyorum :D 59 sınırsız ıcın
-
-
Cesnist bunu yazdı
:D aynen
-
minimum 3mbit e düşüyor ya ondan 500 lira felan yapsınlarda sadece zenginler kullansın ne biçim iş anlamadımki