Sınırsız İnternet 1 Aralıkta 63 Tl Olacak
-
RockZs bunu yazdıganjaboy bunu yazdı
aynı seyı banada zarfla yollamıslar anlasma yapmıstık hatta 4 ay once fln 1 sene 39 fln kullanıcaktım sımdı yaptıklarına bak ne yapabılırız arıcam ıtıraz edıcem yarın bugun mikerim bole işi
taahhütname yaptıysanız fiyat artmaz. kağıtta öyle bir madde var. tabi taahhüt yoksa artacaktır.
taahhüt var dı ama telden arayıp yapmıslardı sorun olmaz heralde tam bi okuyayım kagıdı
-
yarasaadam bunu yazdı
kardeşim Fillandiya da 1 mbs internet herkese bedava 2015 dede 100 mbs internet bedava
60 tl olsa ne olacak 100 tl olsa ne olacak :)
Oncelikle adi Finlandiya
ayrica internet bedava degil, o oyle bisi degil. Internet insan hakki sayiliyor, devlet herkese hizmeti goturmek zorunda, bu kadar.
-
ttnetin alternatiflerini kullanan var mi(biri,smile) onlara gecmek mantikli mi oturdugum yerde superonline altyapisi yok olsaydi dakka durmazdim
-
gkhn759 bunu yazdıyarasaadam bunu yazdı
kardeşim Fillandiya da 1 mbs internet herkese bedava 2015 dede 100 mbs internet bedava
60 tl olsa ne olacak 100 tl olsa ne olacak :)
Oncelikle adi Finlandiya
ayrica internet bedava degil, o oyle bisi degil. Internet insan hakki sayiliyor, devlet herkese hizmeti goturmek zorunda, bu kadar.
O nasıl bir ülkeymiş öle..
-
60 lira sabit ücret veriyodum 3 lira daha veririm nolacak a.q :)
-
Bico bunu yazdı
60 lira sabit ücret veriyodum 3 lira daha veririm nolacak a.q :)
Senin gibi koyunlar yüzünden bu hale geliyor bu millet.
-
Koyunluk konusunda hemfikiriz...
Bu ülkede rekabet oluturacak kurum sayısının artması, aynı zamanda milleti kökleyecek kurum sayısının artması anlamına geliyor. Nasıl ki millet cep telefonlarına sarılıp ev telefonlarını beşer-onar iptal ettirmeye başladığında telekom kurumu başladı ev telefonu için yok o bedava, yok bu bedava demeye, işte millet bunun farkına varsa da şöyle çok değil %10'luk bi kesim fiyattan şikayet ederek internetini iptal ettirse, o zaman neler olacak...
Ha diyceksiniz ki internetsiz naapalım? Doğru.. O zaman da kazasker1 metodu devreye giriyor, komşularınızla anlaşıyorsunuz 3 dairenin 2 tanesi internetini iptal ettiriyor, kalan 1 tanesini de paşa paşa paylaşıp aylık 20 liraya internet kullanıyorsunuz.
Telekoma da aylık minimum 120 lira sokmuş oluyorsunuz.Sizce haketmiyorlar mı?
Edit: Bunu da, ilgili gördüğüm heryerde yazmaktan da usanmıycam. Bu millet uyansın ve tepki vermeyi öğrensin artık. Skile skile döt kalmadı diye bağırmak çözüm değil.
kazasker1 tarafından 13/Kas/12 19:58 tarihinde düzenlenmiştir -
şincik Beyler herşey hoş güzel de şimdi Ofiste ttnet in internetini kulanıyordum kapatırıp super onlineye geçelim farkını görelim dedik bu kez alt yap ı hazır degilmiş neyse aynı hızda devam ettik ttnet ile aynı hızda hatta biraz daha düşük aradım konuştum max bukadar geliyormuş neyse boş verdım evimde ttnet sınırsız 8mbps paketim var şimdi burda ilk baglatıgımda 3 mbps en yüksek hızı gördüm ayar oldum aradım hattınız fazlasını desteklemiyor dediler saladılar ben üstüne gittim neyse 10 mbps ye kadar çıkardım tık demedi devam ediyordu dedim acaba kaça gider adamlar 10 da bıraktı sora 1 hafta sonra düştü 8 e gene
Yalnız Konu o degil konu şu ki şuanda yalın paket kullanıcılarına veya sınırsız 8 mbps paketlerini kullanan arkadaşlar 20 mbps ye otomatik olarak geçecekmış TTnet in fiber muhabetini aradım ögrendım ekstra bir ücreti yok yalnız TTnet" Güzel bir yer" şuanda elemanlar harıl harıl arıyıp teklif ediyor sizi 20 mbps ye geçirelim mı ayda sadece şuakdar şuakadar ödiyceksınız. Buna dikkat edin :)
aynı muhabeti şuanda rusyada da yaşadım dünden beri orayla görüşyorum Beeline firması ama onların olayı şu gündüz 60 mbps ye kadar gece 9 dan sonda 100 mbps ye kadar 25 dolar aylık ama l2tp protokolunu kulanıyolar direk vpn gibi kullanabilyorsun ama modem ile ilgili sıkıntılar vardı wifi da kullanmak için adamlar da da teknik destek biz bilmeyız test etmedık sizin modeminizi daha diyolar modem Dlink DIR620 yane sadece türkiye için geçerli bişe degiil heryerde hıyar var :S
Edüt: Acep okuyan olurmu kitap gibi oldu bu :D
emuxa tarafından 13/Kas/12 22:37 tarihinde düzenlenmiştir -
ben fiyat indirimi beklerken adamlar fiyatı yükseltiyorlar. geçen telekomun sitesinde görmiştüm servis sağlayıcılarına verdikleri fiyatları düşürmüşlerdi muhtemelen servis sağlayıcılar da düşürür demiştim adamlar daha fazla geçiriyorlarmış
edit: şimdi aradım tahütsüz kullanırsam 63 tl + 15 tl yalın erişim ücreti 78 lira fatura ödeyecekmişim yan komşuyu yarın kafaya alayım da iptal edeyim yan komşudan kullanırım
oliWeR tarafından 13/Kas/12 23:13 tarihinde düzenlenmiştir -
yıl olcak 2013 hala adam gibi türkiye çapında ucuz ve kaliteli internet yok mk