Sınırsız İnternet 1 Aralıkta 63 Tl Olacak
-
oliWeR bunu yazdı
ben fiyat indirimi beklerken adamlar fiyatı yükseltiyorlar. geçen telekomun sitesinde görmiştüm servis sağlayıcılarına verdikleri fiyatları düşürmüşlerdi muhtemelen servis sağlayıcılar da düşürür demiştim adamlar daha fazla geçiriyorlarmış
edit: şimdi aradım tahütsüz kullanırsam 63 tl + 15 tl yalın erişim ücreti 78 lira fatura ödeyecekmişim yan komşuyu yarın kafaya alayım da iptal edeyim yan komşudan kullanırım
kardeş öle yapıcana 1 yıllık yalın internet paketi var taahütlü ona gir amk daha karlı 1 yıl kullan kapatır sonra kapatıraaksan
-
ArmadA bunu yazdıoliWeR bunu yazdı
ben fiyat indirimi beklerken adamlar fiyatı yükseltiyorlar. geçen telekomun sitesinde görmiştüm servis sağlayıcılarına verdikleri fiyatları düşürmüşlerdi muhtemelen servis sağlayıcılar da düşürür demiştim adamlar daha fazla geçiriyorlarmış
edit: şimdi aradım tahütsüz kullanırsam 63 tl + 15 tl yalın erişim ücreti 78 lira fatura ödeyecekmişim yan komşuyu yarın kafaya alayım da iptal edeyim yan komşudan kullanırım
kardeş öle yapıcana 1 yıllık yalın internet paketi var taahütlü ona gir amk daha karlı 1 yıl kullan kapatır sonra kapatıraaksan
en kolayı komşudan internet çekmek zaten sabit hat kullandığı için sabit ücret gibi bir derdi yok ben şimdi ortak kullanıyordum onunla beraber oraya geçeriz 63 tl yi 3 e böleriz 21 lira öderiz. telekomun verdiği modemide aktarıcı olarak kullanırım yine evimin her köşesinde wifi kullanırım.
-
la AKK olursa diye dedim ama en temizi valla sağlam bi toplaşıp sayıp silicen arkadaş protesto direk. hatta bak kaç kişiyiz TBT de bi toplaşsak şöle sağlam fikirrle ama züper olur falla en azından bişi yapmadık demeyiz.