folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sınırsız İnternet 1 Aralıkta 63 Tl Olacak

Sınırsız İnternet 1 Aralıkta 63 Tl Olacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    oliWeR bunu yazdı

ben fiyat indirimi beklerken adamlar fiyatı yükseltiyorlar. geçen telekomun sitesinde görmiştüm servis sağlayıcılarına verdikleri fiyatları düşürmüşlerdi muhtemelen servis sağlayıcılar da düşürür demiştim adamlar daha fazla geçiriyorlarmış 

edit: şimdi aradım tahütsüz kullanırsam 63 tl + 15 tl yalın erişim ücreti 78 lira fatura ödeyecekmişim yan komşuyu yarın kafaya alayım da iptal edeyim yan komşudan kullanırım  

kardeş öle yapıcana 1 yıllık yalın internet paketi var taahütlü ona gir amk daha karlı 1 yıl kullan kapatır sonra kapatıraaksan

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı
    oliWeR bunu yazdı

ben fiyat indirimi beklerken adamlar fiyatı yükseltiyorlar. geçen telekomun sitesinde görmiştüm servis sağlayıcılarına verdikleri fiyatları düşürmüşlerdi muhtemelen servis sağlayıcılar da düşürür demiştim adamlar daha fazla geçiriyorlarmış 

edit: şimdi aradım tahütsüz kullanırsam 63 tl + 15 tl yalın erişim ücreti 78 lira fatura ödeyecekmişim yan komşuyu yarın kafaya alayım da iptal edeyim yan komşudan kullanırım  

kardeş öle yapıcana 1 yıllık yalın internet paketi var taahütlü ona gir amk daha karlı 1 yıl kullan kapatır sonra kapatıraaksan

en kolayı komşudan internet çekmek zaten sabit hat kullandığı için sabit ücret gibi bir derdi yok ben şimdi ortak kullanıyordum onunla beraber oraya geçeriz 63 tl yi 3 e böleriz 21 lira öderiz. telekomun verdiği modemide aktarıcı olarak kullanırım yine evimin her köşesinde wifi kullanırım. 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

la AKK olursa diye dedim ama en temizi valla sağlam bi toplaşıp sayıp silicen arkadaş protesto direk. hatta bak kaç kişiyiz TBT de bi toplaşsak şöle sağlam fikirrle ama züper olur falla en azından bişi yapmadık demeyiz.

Living Death
Toplam Hit: 5580 Toplam Mesaj: 44