Sınırsız İnternet 1 Aralıkta 63 Tl Olacak
-
kaygusuz bunu yazdı
elin gavuru nasıl ucuzlatsam der biz nasıl geçirtsek diye.
daha iyi hizmet vermek için efendim bu zamlar diyen sa....lar kimseyi kandırmaya hakkınız yok.ttnet zaten gavurların dostum.
-
Dsmart'ta sokuverirmi acep bize?
-
Süperonline kullanan arkadaşlar hız konusunda sıkıntı yaşıyormusunuz.
-
yalın internete giren çıkan yok galiba ?
-
mq
-
d-smart net kullanıp herhangi bi sıkıntı yaşayan varmı
-
Ortak kullanıcaksınız 20 TL'ye 8 Mbit sınırsız internetiniz olacak. Bkz kazasker1...
Böyle yapınca bütün telekom şirketlerine sokmuş gibi hissediyorum ki, zaten sokuyorum şerefsizlere.
İşte o kadar...
-
Superonlinedayım, evde 3 pc var ayın 1inde kotayı doldururum, 3pcye 3megabit yetmeyebiliyor ama tek başına 10 ile 3 ün arasında fark yok, torrent falan hariç tabi internette gezerken, gece downloada bırakıyorum kesilme yok knight oynarken bile haftada 1 düşerdim o da server bakıma alınırdı =D üstelik 2 diş çekiyor modemle aramda 1 oda var yani 3 duvar duvarların 2si de perde beton yani çivi girmiyor içinde demir var. Neyse konu uzadı 49tl veriyorum memmunum
-
yapamzlarsa ta .... arkadaş ziyniyete bak ben istemiyorum senin Netdiski sen bana zorla veriosun müzik miş al çok lazımsa kendin qullan zorla kullanıcılara benimsetmeye ne hcet hadi onuda geçtim sanki Fiber net verionda bide zam atıosun ulan fiber saten 69 lira geltir ewe onu alayım ama onada yok eşşeğiz biz kullandırt amk adsl i :S ziyniyetine geçirim ttnet!
bi dk la biz nie protesto etmiyoruz amk bunları _?
ArmadA tarafından 12/Kas/12 23:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Caliber bunu yazdı
1 ARALIK 2012’DEN 31 MAYIS 2013’E KADAR
TÜM İNTERNET PAKETLERİNDE
SINIRSIZ TTNET WiFi DAKİKALARI ÜCRETSİZ!Bak hele bak. Alttan sopa verip üstten okşuyorlar. Ulan bunlar da işini biliyo' hee. Bak zam yaptık ama belş wifi verdik da daha ne istiyonuz der gibi ki diyorlar da.
kim wifi dakkadan konuşuyor ki (: