Sivrisinekten Kurtulmak İçin Etkili Bir Yöntem ??
-
Arkadaşlar odama ne kadar sinek ilacı taksamda nafile bütün sinek ilaçlarını denedm ama hayvan gibi yaratıklar bi ısırıyor sabah kalkıyom 15erim kaşınıyo ilaçlardan bıktım artk :S:S:S
Etkili bir yöntem var mı bunları uzak tutmak için? Bildiğim kdrıyla bunlar kokuya gelio kokuyu engelleyici bişi varmı ?
Kaşıntıdan bu yazıyı bile zor yazdım:D
-
off sinek kovar vücuduna sık en sinekli yerde yat sabaha kadar derin uyku çek :)
balkonda yatacağım zaman öyle yapyorum
-
Haci piyasada sadece bunlarin duyabilecegi sesi cikartan makineler var ondan al:D
Hatta ayfonun varsa itunes'da programi var kullaniyorum yaklasamiyo hicbiri :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------off sinek kovar vücuduna sık en sinekli yerde yat sabaha kadar derin uyku çek :)
balkonda yatacağım zaman öyle yapyorum
-----------------------------ya çıkardıkları uçaktan beter sese ne demeli. Artık razıyım bi koluma jilet atıcam doyup gitsinler diye ama ne kanımı alıyorlar nede gidiyorlar. Kulağım sanki uçak havaalanıyımş gibi vızırr vızırr geziyorlar
-
sinkov makina kesin çözüm 10tl'ye bırakırım
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
sinkov makina kesin çözüm 10tl'ye bırakırım
-----------------------------raid baya işe yarıyor diyorlar deneyen varmı
-
en guzeli dogal yontem,
hangi ot, agac, cicek onlari kovuyorsa onlardan bulundur evinde :)
-
raid'i denedim işe yaradı benım odamda..ayrıca izmirde genelde belediyelerin ilaçlama arabaları oluyor kasa tarafındaki alet sokak aralarında ilaç basıyor havaya oradada basvurulsa belediyeye işe yarar belki ?
-
hocam şunu al ve kullan %100 etkili bi ilaç kendim kullanıyorum ve tamamen kesti sineği.
http://www.scjohnson.com.tr/nqcontent.cfm?a_id=3628〈=lang_1
ve gayet uzun süre de bitmiyo aldığım 1 aydan fazla oldu ve şişenin yarısına gelmedi daha. gidip yedek şişe almıştım fakat seneye kullanıcam sanırım onu :)
fiyatı diğer ilaçlara göre biraz fazladır fakat gerçekten etkili bundan hiç şüphen olmasın. -
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------raid'i denedim işe yaradı benım odamda..ayrıca izmirde genelde belediyelerin ilaçlama arabaları oluyor kasa tarafındaki alet sokak aralarında ilaç basıyor havaya oradada basvurulsa belediyeye işe yarar belki ?
-----------------------------bizim burdaki belediye nasıl ilaçlama yapıyorsa sineklerin nüfusu çoğalıyor
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------en guzeli dogal yontem,
hangi ot, agac, cicek onlari kovuyorsa onlardan bulundur evinde :)
-----------------------------doğal yöntem demişken harbi en doğalı , gazete, terlik vs çok sert değil ama kodunmu öldürcek cinsten bir silah bulundurmakta güzel