Sivrisinekten Kurtulmak İçin Etkili Bir Yöntem ??
-
muhahah. havaalanı gibi vızzzz :D çok iğrenç bir ses. uykularımı bölüyor ibneler. diğer mahlukatları ezmeye acıyorum ama bunlara acımam elime düştümmü kanlarınıakıtırım.. gerçi kan benim kanım :D
-
http://www.youtube.com/watch?v=4-q67bNCiRI
-
eskiden kasaplarda vardıya mavi ışıklı cızz bızz ondan taktır gece gece ısığa gelen bom :D
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------cordelian bunu yazdı:
-----------------------------raid'i denedim işe yaradı benım odamda..ayrıca izmirde genelde belediyelerin ilaçlama arabaları oluyor kasa tarafındaki alet sokak aralarında ilaç basıyor havaya oradada basvurulsa belediyeye işe yarar belki ?
-----------------------------bizim burdaki belediye nasıl ilaçlama yapıyorsa sineklerin nüfusu çoğalıyor
-----------------------------sana aynen katılıyorum :D ilaçlama yapınca sanırsam sivrisinekler ilaçtan kacıp evlere doluşuyorlar.tabi daha ena etkiliyor bizi o yüzden ilaçlamasınlar
off alıp sık yat uyu istediğin yerde sana tavsiyem bu. fakat off sinekkovarda cok güzel kokmuyor bunu belirtiyim.
-
kemre yak...
-
Eğer Raid Likit işe yaramadıysa; eczanelerde ve tarım ilacı satan yerlerde K-Othrine adında ilaç vardır. Halk sağlığı ilacıdır. Bunu sulandırıp duvarlara v.s. sıkarsın güzelce. Kullanma kılavuzunu iyice oku ve dikkat et kullanırken. Karasinek, sivrisinek ve hamamböceklerine karşı etkilidir.
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
kemre yak...
-----------------------------kesinlikle haklı en doğal ve kesin çözüm :D
-
HanDsomE bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------raid'i denedim işe yaradı benım odamda..ayrıca izmirde genelde belediyelerin ilaçlama arabaları oluyor kasa tarafındaki alet sokak aralarında ilaç basıyor havaya oradada basvurulsa belediyeye işe yarar belki ?
-----------------------------bizim burdaki belediye nasıl ilaçlama yapıyorsa sineklerin nüfusu çoğalıyor
dogrudur hocam belkide şekil olsun diye yapıyordur sadece=/arkadasların dedigi gibi raid en kolay çozümdür Allah kurtarsın:)
-
Tineri oda içine koy hepsinn cigerleri patlıyo xD
-
camel iç bi dal odada yeterli:D