Sivrisinekten Kurtulmak İçin Etkili Bir Yöntem ??
-
mazot sür vucuduna %100 cozum :) tabi dayanabilirsen
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
sinek olsa iyi burada yakarca denilen sineğin sessizi hiç ses çıkarmıyo daha hızlısı ve ısırdığı yeri kırmızı yapan ve yakan bi meret var raid ile ilaçladık odayı bide sinek kovar ilaç taktık anasını satim saat 4 te taaruza bi başladılar bi kaşınıyorum heryerim kırmızı oldu hiç bi bok etki etmiyo sabaha kadar baktım baktım göremedim, sinekten çünkü daha küçük sonra bi baktım yatağın üzerinde zıplıyo :D bi tane yapıştırıcaktım bi baktım gitmiş acayip ısırıyo bi tanesi anasını satim ısırılmadık bi tek şeyimi bırakmış..
-----------------------------
çözüm kalın olarak işaretlediğim yerde açıkca duruyor...Daha öncede belirttiğim gibi kemre yak :) -
raid denedim işe yaradı raid sivri sineklerin düşmanı. raidle mutluyum. raid..çok mesudum..
-tabi tabi öyleyimdir
-
Arkadaşım bak en güzel kurtulma yöntemi bu cihazdan almak. Ben 2 senedir çok rahatım :D
SCARLETT TIK-501 SİNEK ÖLDÜRÜCÜ
Bi ara İsmar'da kampanyadaydı. Fiyatı 10 TL civarında. -
FuriousBuLL bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşım bak en güzel kurtulma yöntemi bu cihazdan almak. Ben 2 senedir çok rahatım :DSCARLETT TIK-501 SİNEK ÖLDÜRÜCÜ
Bi ara İsmar'da kampanyadaydı. Fiyatı 10 TL civarında.
-----------------------------onun bizde lokanta tipi var hayvan gibi bişi 2 florasanlı yinede boka yaramıyo :)
-
raid e 45 lira vercegine biraz para ekle yeni eve taşın :)Sineksiz eve
-
telepati ;) hayvanların durugörüsü insanlardan daha fazla.. hele ki sivrisinek..
-
renenin sinek savarıda ii bi çözüm olablür..
edit: yazılmış.. o zaman kaşın dur aq :D
-
FuriousBuLL bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşım bak en güzel kurtulma yöntemi bu cihazdan almak. Ben 2 senedir çok rahatım :DSCARLETT TIK-501 SİNEK ÖLDÜRÜCÜ
Bi ara İsmar'da kampanyadaydı. Fiyatı 10 TL civarında.
-----------------------------La onun bi boy büyüğü KASAP larda var :D
-
sivrisinekler iki şeyden kaçar, esinti ve sigara dumanı . odanı dumanaltı yapabilirsin yada sürekli bir vantilatör çalıştırabilirsin esintide barınamazlar. ama vantilatör açık uyursan biryerlerin tutulur dumanaltında uyumanında ne kadar zararlı oldğunu tahmin edersin
Toplam Hit: 13916 Toplam Mesaj: 51