Sivrisinekten Kurtulmak İçin Etkili Bir Yöntem ??
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------hocam şunu al ve kullan %100 etkili bi ilaç kendim kullanıyorum ve tamamen kesti sineği.
http://www.scjohnson.com.tr/nqcontent.cfm?a_id=3628〈=lang_1
ve gayet uzun süre de bitmiyo aldığım 1 aydan fazla oldu ve şişenin yarısına gelmedi daha. gidip yedek şişe almıştım fakat seneye kullanıcam sanırım onu :)
fiyatı diğer ilaçlara göre biraz fazladır fakat gerçekten etkili bundan hiç şüphen olmasın.
-----------------------------hocam aynısı var nafile...
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------
underzero bunu yazdı:
-----------------------------en guzeli dogal yontem,
hangi ot, agac, cicek onlari kovuyorsa onlardan bulundur evinde :)
-----------------------------doğal yöntem demişken harbi en doğalı , gazete, terlik vs çok sert değil ama kodunmu öldürcek cinsten bir silah bulundurmakta güzel
hocam bi tanesini öldürdüm zaten mutasyona uğramış gibi haywan gibi çay bardağının onda biri kadar kan çıktı duwarda hala lekesi duruyo baırsaklarını cok net gördüm :D -
xz bunu yazdı:
sivrisinekler iki şeyden kaçar, esinti ve sigara dumanı . odanı dumanaltı yapabilirsin yada sürekli bir vantilatör çalıştırabilirsin esintide barınamazlar. ama vantilatör açık uyursan biryerlerin tutulur dumanaltında uyumanında ne kadar zararlı oldğunu tahmin edersin
-----------------------------tawan vantilatörü var hovam...
-
lepusmorris bunu yazdı:
camel iç bi dal odada yeterli:D
haklısın cevdet :D sana katılıom bu konuda -
ya hacı . bu kola bacaga sıkılan seyler war. onları sıkınca gelmıyolar. bn daga fln gıdınce onlardn alıyodm. bı cacık yapamıyolardı :F . buı bak dderım . adı enkov du galıba
-
benide deli ediyor o sinekler ya hele at sinekleri denk geliyor bağzen uykumun ortasında a.g ne biçim bişise öle bi ses çıkarıyoki helikopter gibi :)
-
eczaneye gidin veya veteriner hatırlamıoyrum :) üç aylık ilaçlardan var onu alın baba sıkın üç ay sivri sinek kara sinek hamam böceği kara fatma...... hepsinden kurtulun.......
-
mortyr516 bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar odama ne kadar sinek ilacı taksamda nafile bütün sinek ilaçlarını denedm ama hayvan gibi yaratıklar bi ısırıyor sabah kalkıyom 15erim kaşınıyo ilaçlardan bıktım artk :S:S:S
Etkili bir yöntem var mı bunları uzak tutmak için? Bildiğim kdrıyla bunlar kokuya gelio kokuyu engelleyici bişi varmı ?
Kaşıntıdan bu yazıyı bile zor yazdım:D
-----------------------------Geçmiş olsun http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=88103
-
sinek olsa iyi burada yakarca denilen sineğin sessizi hiç ses çıkarmıyo daha hızlısı ve ısırdığı yeri kırmızı yapan ve yakan bi meret var raid ile ilaçladık odayı bide sinek kovar ilaç taktık anasını satim saat 4 te taaruza bi başladılar bi kaşınıyorum heryerim kırmızı oldu hiç bi bok etki etmiyo sabaha kadar baktım baktım göremedim, sinekten çünkü daha küçük sonra bi baktım yatağın üzerinde zıplıyo :D bi tane yapıştırıcaktım bi baktım gitmiş acayip ısırıyo bi tanesi anasını satim ısırılmadık bi tek şeyimi bırakmış..
-
Avira bunu yazdı:
sinek olsa iyi burada yakarca denilen sineğin sessizi hiç ses çıkarmıyo daha hızlısı ve ısırdığı yeri kırmızı yapan ve yakan bi meret var raid ile ilaçladık odayı bide sinek kovar ilaç taktık anasını satim saat 4 te taaruza bi başladılar bi kaşınıyorum heryerim kırmızı oldu hiç bi bok etki etmiyo sabaha kadar baktım baktım göremedim, sinekten çünkü daha küçük sonra bi baktım yatağın üzerinde zıplıyo :D bi tane yapıştırıcaktım bi baktım gitmiş acayip ısırıyo bi tanesi anasını satim ısırılmadık bi tek şeyimi bırakmış..
-----------------------------zuahahha