Siz Aşkınıza Ne İsim Taktınız?
-
evet değişti MaviOnlineTeam . cicim ayları bitti ya :))))
-
Cadı derdim o da yetmedi gittim duvarlara yazdım...
Ne mi oldu pof. Kavga ettim, milletle dalaştım, tam 251 gün bekledim gün saydım, al aha haykırlık için emekliyorum sanal oldum kendimi kaybettim öldüm bittim. Yoq arkadas aşk die bişey yok bu tarifi olmayan bişey kendine acı çektirme bu. Bana sevgi dersen saygıyla eğilirim ama aşk bence çoook yanlış bi terim. Ya karanlıkta mumla kapıların üstünde yazan numaralara bakıyosun saçmalık bu.
Hadi devam kodlamaya...(bu makina beynimi uyuşturuyo en azından hatırlamıyorum onu :P)
-
fıstığım,bebişim,civcivim.....
-
ben SAdece Uyuz Ve Gıcık Derim...
-
Antikky bunu yazdı:
ya ben daha çok aptal salak gibi sıfatlar kulanırım çünkü kızlar yaz aptal ya salaktır.
hadi yaa bunu söleyebilewceğin kızın harbi salak olduğuna inanırım hala senleyse tabi doğru sölemiş olursun tabi şölede bişi var kızı bulan sensin çok zekisen kendine göre bul dimi dimi dim.ben genelde tel. evde şarjdaydı görmedim derim
-
bebegim--fıstık--bitanem--canim--tatli cadim------eski aşkllarımada cadaloz derdim
-
ben ona kucuk organizmam diyorum. cunku onsuz yasayamam........
-
sevgilim dediğin bir kişiye böle laubali isimler neden takarsınız ki yuh lan alayınıza düzgün söleyenler hariç ok :)
-
kıza isim takmakmı :) daha o kadar rütbeli birini bulamadık :)
erkek arkadaşlarla konuşurken hep woswos derim kızlara :)
arkadaş : sorci senin woswos ne alemde ?
ben : Gene Marş Basmıordur Çekmiştir sağa
: ) hikaye yaws
isim takmamız için ilk önce hak etmesi gerekir :D
-
Ben izmirli ama ( Erzurumlu ) Dadaş bir kızı tanıdım.Çok sevdim onu.Ona hep seni seviyorum Kraliçem Derdim ve Bir yıl boyunca bu sözu tekrarladım durdum ( Seni Seviyorum ) o bana hep ( biliyorum ) derdi.Sonunda kabullendi sevdiğini... bir hafta sevgili kalabilkdik... Aslında ıkımız'de sorunlu idik...Ama ikimiz'de bir bütünün parçalarıydık.Düşünün ; iyi yada kötü hallermiz'de bir birimiz'den habersiz olduğumuz ve görüşmediğimiz zamanlarda bir birimizin Ruh hallerini hissedebiliyorduk... Ben şimdi ona Kraliçem diyemiyorum...
Şimdi sadece ; Canımdan kopan can diyorum... Çünki koptu ve bitti..! Şimdi Artık kimseyi sevemiyorum hatta kendimi bile sevemiyorum , Sevmiyorum! Aşk İnsanı hem Rezil , hem Vezir Ediyor...Ben bunu gördüm ,bunu saptadim..! Aşık olacaksan hayatını birleştirebileceğinb ir insana Aşık olucaksın! Onu sahiplemeceksin , Gönlünün sultanı , başının tacı yapacaksın , yüzünü öne eğmeyeceksin! kısaca Deli olacaksın! Deli olmazsan Aşkın zerresini anlıyamazsın.Kimine göre'de aşk yoktur...
Deliden kastım Canını istese yüreğini çıkartıp ona uzatacaksın! işde budur aşk!işde budur delilik! Biz çıkarttık verdik , de alan olmadi..! şimdi ucuz pazarlarda satılık Yüreğim..! orda burda pazar , pazar geziyor..Ne alan var, ne satan nede şevkatle alıp , ellerinde onu seven , yüreğimi anlıyan , yüreğimi dağlamak yerine ,sarıp sarmalıyan...
Not ; Yazımla dalga geçeni kırarım!!! Dalga geçin diye yazmadım! Cidden duygulandım birden içimden geçenleri yazdım saygı...