Siz Aşkınıza Ne İsim Taktınız?
-
olmadiği icin bişi diyemicem ama olunca ne oluyor :) biraz konuyu değiştirim ? eline ne geciyor oldu da niye isim takıyorsun ?
-
niye mi isim takarsın? çünkü onun yeri farklı.ismide farklı olmalı.
-
KuPa_KiZi bunu yazdı:
-----------------------------
sana tamamen katılıyorum kupa kızı...ben canım derim...çünkü o benim canım
-
niye isim takarsın ?
1
KuPa_KiZi bunu yazdı:
+10
2
ben mesala sevgilime Papatya diyorum bu ismi ona ben taktım ne bilim bu tür hareketler ilişkinin sıradan olmadığını ortaya koyar diye düşünüyorum.
-
5 yıl birlikte oldum BİTANEM'den başka kelime kullanmadım incilmesin diye. ama o beni inciltti. ama ona yine kızamıyorum, sadece bitanem demiyorum. sadece gerçek aşkı arıyorum. yardımcı olanlara dua ediyorum. bu konularda yardım çok önemlidir. çünkü ben eskiden bitanem olan kızı yağmurlu bir havada bir saçağın altında tanımıştım. istanbul ağladı bizde kaçışırken birbirimizi bulduk. artık yok. belki mutlu değilim ama olacağıma inanıyorum. çünkü o oldu. Allah yardımcısı olsun.. çok açıldım galiba.. gerçekten seveceğim birisi olursa sahip derim herhalde. çünkü bir kişiyi sevmek istiyorum. sevgi zor iştir arkadaşlar.
-
tşk MuTReFT NeCRoMaNCeRrR
-
tsk edicek ne warkı bunda :)
hah yeri faklıdır doru ama ben takmadım :P sefmem ole seyler :P zaten kızlari hic sevmem -
sen erkeklerimi seviosun no_mercy!?!
-
erkekleri seviyorsun derken gaymı sandın beni :)) ben arkadaslarim kanklarim abilerim ablarim kardeslerim dişindakı insanlari sefmem bide tahribat ailesini seferim :) sen erkekleri sevmiyormusun :)
-
kızları sevmeyen erkek yoktur ve erkekleri sevmeyen kız yoktur.doğanın kanunu bu.ruhlar çift yaratılmış ve herkes çiftini arar..
Toplam Hit: 53140 Toplam Mesaj: 196