Siz Aşkınıza Ne İsim Taktınız?
-
ewt kupa kızı sana yine katılıyorum.ben çiftimi aradım aradım bulamadım en sonunda o beni buldu
-
arayan mewlasinida bulur belasinida:)
kızları sevmeyen erkek yoktur -> war hemde cok wwar..
erkekleri sevmeyen kız yoktur -> buda war..
bir anket yapılsa bir suru kısı cıkar.. -
gördüğüm kadarıyla sen aşktan korkuyorsun,kaçıyorsun.bilinç altı böle davranmana sebep oluo.kendi kendini kandırmaya çalışıosun kızları sevmiorum diye no_mercy
-
asktan korkmam değil sonucta yasadıklarim gorduklerim cektıklerim ws ws. yasayan bilir .. herkesin gorusu dusuncesi farklı
-
benim aşkıma en çooooooook yakışan isim bence sadece
AŞKIM! çünkü bence aşkı bukadar güzel tamamlayan biri daha görmedim ben..Tabiki bir çok isim söylüyorum ona ama en çoook yakışanı bence sadece AŞKIM!!
bencede insanlar hep diger yarılarını ararlar,bazen bulamazsın ve hayal kırıklıkları üzüntüler onun ardından gelir ama sunu unutma No_MeRCy hiç birseyin degerini bunları yasamadan anlıyamazsın..Umarım diger yarını yada en azından gercekten seviyorum abi!!dedigin gunler yakında seni bulur ozaman sevdıgın abıler ablalar kardeslerle bırlıkte bırde onu sevdıgını hatta onu herkezden daha fazla sevdıgını goreceksın...Cok ıcten dılıyorumkı umarım bu cook yakın bır zamanda olur cunku ınan bana dunyada hıcbır sey bu sevgının yerını almıyor... -
ben askıma sadece sunu derdim oda canımı iste vermeyen şerefsiz olurdu ama bir sevdiğim yokki
-
Bence bi insanın dier yarısı die bişe yok didi :))
Dark hoca duymasın çizer -
+1 yenge orasi le insallah diyelım zaman gostriri hr seyi :) dark en gusel bnm yaksıtırdım sey :) kardesim canım :) can yoldasim eywallah size
-
jojocuğum , subway kurabiyem, lopezim...terk etti 1 hafta oldu...15 şubatta geleneksel sevgilisizler gününe beklerim terk edilmişleri :)) gerçi kız mı yok piyasada.. -
insanın diger yarısını bulmak varmıdır yokmudur diye tereddüt ediyorsan bize birde yakından bakarsın tekrardan bence...kesinlikle bende senin gibi düsünürdüm,insanlar bir sekilde birbirlerini tamamlamak zorundadır derdim,mesela ben 4/2lik biriysem oda 4/2likse tamamlanır yada o bana göre fazla/eksik ise ozaman bir fazla/eksik devam edilir yoluna yada ayrılık olur derdim takiiii darkı tanıyana dek...gercekten benim bile fikrim degistiyse herkezin degisir yeterki onu bulmak yada şöyle diyeyim onu buldugunu görmek bence en önemlisi bu...
Toplam Hit: 53139 Toplam Mesaj: 196