Siz Aşkınıza Ne İsim Taktınız?
-
DuşO Diyorum Duşo nedemek öğrenin :D Yugoslavca :D
-
byhack bunu yazdı:
Ben askIma H1rr1m1n Kafas1 derim
pisco_maniach : dengesiz misin!
byhack : Ewet
pisco_maniach : adamımsın!
-
RemotE bunu yazdı:
DuşO Diyorum Duşo nedemek öğrenin :D Yugoslavca :D
Remote canım kardeşim DuŞo ne demek!
Ama bu da bi öğrenme şekli değil mi! sonuçta bilen birine soruyorum! sölesende öğrensek!
-
Aşkıma gelince! Allahsız Tosbağa yada Allah'ın var mı lan senin! gibi bariz hitap şekillerini kullandığımın görülmesine rağmen yalnız kaldığımızda bebeğim-bi tanem derim! hem yalnız hemde kapalı bir ortamda isek '' Korkma hiç acımayacak yada baq bana tecavüz ediyosun haberin olsun sonuçlarından sen sorumlusun, bittin sen kızım! '' derim. yani demişimdir! Ama tabi sürekli aynı şeyleri tekrarlamak monoton geldiği ve ortam olmadığı içinde daha farklı şeyler dediğim sık görülür.
SAYGILAR.... BeAtRiX! İstisna adamsın şerefsizim!
-
gel karanlik gecelerime isik yalnizligima bir care ol. sen YA RAB BU UGURSUZ GECENİN YOKMU FELAHİ MAHSERDE Mİ Bİ CARELERİN HELAHİ.... MEMEDİM_47@HOTMAİL.COM MHMT@MEHMET.COM BENİNLE@CİKARMİSİNCOM BY
-
PEYNİRLİ BÖREĞİM DERİM
MESELA YANİ
-_-HoLLoW-_-
-
pisco_maniach bunu yazdı:
RemotE bunu yazdı:
DuşO Diyorum Duşo nedemek öğrenin :D Yugoslavca :DRemote canım kardeşim DuŞo ne demek!
Ama bu da bi öğrenme şekli değil mi! sonuçta bilen birine soruyorum! sölesende öğrensek!
DuşO Kalbim,Canım Anlamlarına Gelir :D -
ir2 bunu yazdı:
"şit lan sarı" derdim =)
yuh a.q adamdaki haywani romantizme baq la yazık la kızcağıza acıdım birdendialog :
ir2 : şit lan sarı naber
sarı(yenge) : şeyy iyi..((((ir2 : HÖÖÖÖÖYYYYTTTT CEVAP VERME BANAAA"**yüksek sesle**"
:D
-
çilekli pastam, elmalı turtam, beyaz atlı prensim , kahramanım, supermenim ...
-
KuPa_KiZi bunu yazdı:
canım,aşkım,bebeğim,birtanem..kuzum
hey baby you are my ghost lover :))